Şimdi Ara

Combofix Alternatifleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım Windows 10 kurduktan sonra ilk haftalarda çok rahattı fakat git gide yavaşlıyor, eskiden böyle yavaşlamalarda combofix kullanırdım baya rahatlatırdı fakat windows 8.1 ve 10'u desteklemiyor ona alternatif onun gibi program biliyor musunuz ?

• Combofix alternatifi program varmı bilmiyorum. Sisteminizde antivirüs vb. Program varmı. Cclener tarzı bakım programı varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adwclenaer programı var, onu kullan
  • Malwarebytes kurdum ama hiç bir şey yaptığını sanmıyorum

Antivirüs programı kullanmıyorum virüslerden daha da yavaşlatıyorlar sistemi

Adwcleaner browser virüslerini temizlemiyor mu sadece ?
  • Arka planda istem dışı kurulanları da alıp götürürr
    Deneyin derim..
  • hocam senin ilacın temiz bi format ve kaspersky kullanmak
  • prensip olarak virüs programı kullanmıyorum sisteme virüsün verdiğinden daha fazla yük oluyorlar bence, virüslerin bir kısmınıda engelleyemedikleri için bu sefer hem virüs hem program oldu mu ömrü kısalıyor pc'nin

Ben virüs bulaşacak yöntemlerden kaçıyorum antiviirüs yüklü iken daha çok format atıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Deepfreze alternatifi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Norton dedin mi deliden kaçar gibi kaçarım hocam emin misin
  • zoek isimli şöyle bir uyguluma var arkadaşlar. Ne kadar iyi orasını deneyip görmeniz gerekiyor.

http://download.bleepingcomputer.com/smeenk/
  • hem temizlik hem güvenlik istiyorsanız "Advanced Systemcare Ultimate 10 Pro" kullanın. Ben onu kullanıyorum içerisinde windows 10 a özel ayarlarda yapılabiliyor. Sistemi gözle görülür hızlandırıyor ve içerisindeki antivirus(malware) ile koruma yapıyor. Eset vardı kaldırdım hepsi bir arada en iyi tek çözüm bu program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 3 Ocak 2017; 19:13:27 >
  • sürekli açık kalan bir program ise ya fostur ya 1 yıl içerisinde fos kalacaktır, virüs programlarının hiç birisine güvenmiyorum
  • halimyokk kullanıcısına yanıt
    Aktif bir koruma için tabiki açık kalması gerekir. Ancak tam ekran bir uygulama çalıştırdığınız da örneğin oyun- tam ekran video vs. pasife alıyor kendini sistemi yormuyor. Oyun açarken turbo moduna basıyorsun arka alanda gereksiz çalışan hizmetleride durduruyor fps düşüşü bir nebze önleniyor.
  • Aktif korumaya gerek yok, biraz bilinçli olunsa normal ev kullanıcıları için özellikle hiiç gerek yok, yıllardır virüs programsız format atmama gerek kalmıyor

Sadece bilgisayarımı aynı zamanda iş içinde kullandığım için sık sık milletten gelen usb'ler giriyor diye usb disk security var oda 6mb ram yiyo

şimdi büyük konuştum 2 gün sonra bilgisayarım çökecek

Ama cidden kar amacı güden her programın raf ömrü var, her virüs programı bir ara moda oluyor sonra gidici, hem sistemi yoruyor hem güncel kalamıyor vs. vs. zaten virüsleri üreten de kendileri o sene kendi virüsünü ne kadar yayabilirse en iyide kendi temizlediği için en başarılı o oluyor diye düşünüyorum tabi bu komplo teorisi olsa da virüs ürettikleri teori değil gerçek

O yüzden kar amacı güden her programdan uzak duruyorum bu konuda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.