Şimdi Ara

TROJANİ TEMİZLEMEK İÇİN PROGRAM ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
17.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ComboFixi de denedim fakat siliyor pc açılıp kapanınca yine görev yöneticisi devredışı kalıyor ,tam silen temizleyen bir program varmı ? ayrıca yeni format attım,virüs D'de fakat c yi komple temizledim ,format atmama rağmen virüs gitmedi ,Bu d yi biçimlendirmeden nasıl temizlerim ,çünkü içindeki dosyalar önemli olduğundan biçimlendirmek istemiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Trojanları Temizlemek İçin En İyi Program Önerileri

Bir trojan virüsü bilgisayarınıza bulaştıysa, onu hızlı ve verimli bir şekilde kaldırmak çok önemlidir. Bilgisayarınızda bulunan kişisel ve hassas verileri korumak için güvenilir bir trojan temizleme programı kullanmak unerdir.

Trojan Remover Programlarıyla Sisteminizi Koruyun

Trojan remover programları, trojanları ve diğer kötü amaçlı yazılımları sisteminizden kaldırması için tasarlanmış özel yazılımlardır. Bu programlar, şüpheli dosyaları ve işlemleri tarar ve algılar, böylece bunları bilgisayarınızdan temizleyebilirsiniz.

En İyi Trojan Remover Programlarını Seçin

Piyasada çeşitli trojan remover programları mevcuttur, ancak en etkili olanları seçmek önemlidir. İşte en iyi önerilerimizden bazıları:

• Malwarebytes Anti-Malware: Geniş çapta bilinen ve son derece etkili bir trojan temizleme programıdır.
    • Bitdefender Antivirus Plus: Antivirüs korumasıyla birlikte güçlü trojan tespit özellikleri içeren kapsamlı bir güvenlik paketidir.
    • Avira Antivirus Pro: AI destekli tarama teknolojisiyle trojanları ve diğer kötü amaçlı yazılımları tespit ve kaldırmada üstün performans gösterir.

Trojanları Kaldırma Adımları

Bir trojan remover programını yükledikten sonra, aşağıdaki adımları izleyerek bilgisayarınızı tarayabilir ve temizleyebilirsiniz:

1. Programı çalıştırın ve tam sistem taraması başlatın.
    2. Tarama tamamlandıktan sonra, tespit edilen tüm trojanları ve kötü amaçlı yazılımları gözden geçirin.
    3. Seçilen kötü amaçlı yazılımları karantinaya alın veya silin.
    4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Trojanların Geri Dönmesini Önleyin

Trojanları temizledikten sonra, bunların geri dönmesini önlemek için önlemler almanız önemlidir:

• Güvenilir bir antivirüs programı yüklü tutun ve güncelleyin.
    • Yazılımınızı ve işletim sisteminizi güncel tutun.
    • Şüpheli e-posta eklerini veya bağlantılarını açmaktan kaçının.
    • Güvenilir olmayan web sitelerini ziyaret etmekten kaçının.

Bilgisayarınızda trojan tespit ederseniz, derhal güvenilir bir trojan temizleme programı kullanarak kaldırın. Yukarıda önerilen programlar, sisteminizi trojanlardan ve diğer kötü amaçlı yazılımlardan korumada etkilidir. Bu adımları takip ederek, bilgisayarınızı güvenli ve korumalı tutabilir, verilerinizi ve mahremiyetinizi koruyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • senin virüsde sality e benziyor, hatırladığım kadarı ile dll ve exe dosyalarına bulaşıyordu d dekilerede,d deki bir exe yi çalıştırır çalıştırmaz kendini direkt devreye sokuyordu, böyle hatırlıyorum, temizlemesi zordur, umarım yardımcı olabilecek birisi çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 27 Ocak 2014; 15:18:38 >
  • Mutlaka vardır çözümü fakat bilen pek yok , şimdi format atsam gene c gidecek d de kalacak virüs ,aynı şey yine olacak , şu virüsü d den bi temizleyebilsem dosyalarımı komple götürmeden ,format atıcam kullanıcağım, nasıl bir illettirki format attığımda bile etki kaybetmiyor ,d de düşman bekleyen asker gibi
  • search and destoryer spyware&adware diye bir program vardı trojan bulmada en iyi ayrica adware ve spyware dosyalarılda buluyor

emsisoft la derin tarama yaparak tüm dosyalarını ve regedit i garanti altına alabilirisin
  • Loaris Trojan remover ile tarat, reset at tekrar tarat

O olur yüksek ihtimalle fakat olmazsa bunu* denemeni öneririm..

Edit: Sanırım en sağlıklısı kasperysky rescue boot cd/flash oluşturup ondan boot etmek, sonra da onunla virüs taraması yapmak olacak senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 27 Ocak 2014; 18:58:13 >
  • Hocam öncelikle verdiğiniz öneriler için sağolun , loarisi denemedim ,onu deneyeceğim ,o alttaki yazdığınız malware ü deniyorum d nin %80 ninde virüs olduğunu gösterdi buda ,programların birinin gördüğünü diğeri hiç görmüyor buda aksine çoğunu gördü ,bana net olarak d yi biçimlendirmeden virüsü temizlemeyecek kesin temizleyen program lazım , format atıcam fakat şu virüsü temizleyemeden atmanın bi anlamı olmuyor , başka çözüm yok mu kesin olarak :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

Hocam öncelikle verdiğiniz öneriler için sağolun , loarisi denemedim ,onu deneyeceğim ,o alttaki yazdığınız malware ü deniyorum d nin %80 ninde virüs olduğunu gösterdi buda ,programların birinin gördüğünü diğeri hiç görmüyor buda aksine çoğunu gördü ,bana net olarak d yi biçimlendirmeden virüsü temizlemeyecek kesin temizleyen program lazım , format atıcam fakat şu virüsü temizleyemeden atmanın bi anlamı olmuyor , başka çözüm yok mu kesin olarak :(

Kasperysky rescue diskten cok umutluyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Hocam öncelikle verdiğiniz öneriler için sağolun , loarisi denemedim ,onu deneyeceğim ,o alttaki yazdığınız malware ü deniyorum d nin %80 ninde virüs olduğunu gösterdi buda ,programların birinin gördüğünü diğeri hiç görmüyor buda aksine çoğunu gördü ,bana net olarak d yi biçimlendirmeden virüsü temizlemeyecek kesin temizleyen program lazım , format atıcam fakat şu virüsü temizleyemeden atmanın bi anlamı olmuyor , başka çözüm yok mu kesin olarak :(

Kasperysky rescue diskten cok umutluyum

Butür virüslerde sağlam bi yöntemdir taraması uzun ama etkili.

• Bu kaspersky kesin çözümmü yoksa boşuna denemeyim 10 tane program denedim ,artık boş yere yükle tarat sil yapmak istemiyorum ,bunu kullandıktan sonra d komple temizlenip format atabileceğim kadar kesin mi ?
  • quote:

Bu kaspersky kesin çözümmü yoksa boşuna denemeyim 10 tane program denedim ,artık boş yere yükle tarat sil yapmak istemiyorum ,bunu kullandıktan sonra d komple temizlenip format atabileceğim kadar kesin mi ?

Tih Garanti veremem sonucta progrmami ben yazmadim... Aceleniz var mi? Kasperysky i taratmaya koyun yatin uyuyun 4 saat sonraya alarm kurun, uyanir tarama sonuclarina bakip yatarsiniz

Kasperysky taramasi cok uzun surecektir...

Diski tamamen bicimlemdirince hala nasil virus kaliyor anlamiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 28 Ocak 2014; 1:36:19 >

• C yi biçimlendirdim ,ben c de olduğunu zannediyordum bir ihtimal diye ,fakat d de olduğunu dosyalara girince farkettim ,D yi biçimlemeden şu virüsü silsem başka şey istemiyorum

Az kaldı bilgisayarın içine ben girip elimle yakalayacağım o virüsleri vur kırbacı vur kırbacı  TROJANİ TEMİZLEMEK İÇİN PROGRAM ÖNERİSİ

• quote:

C yi biçimlendirdim ,ben c de olduğunu zannediyordum bir ihtimal diye ,fakat d de olduğunu dosyalara girince farkettim ,D yi biçimlemeden şu virüsü silsem başka şey istemiyorum

Az kaldı bilgisayarın içine ben girip elimle yakalayacağım o virüsleri vur kırbacı vur kırbacı  TROJANİ TEMİZLEMEK İÇİN PROGRAM ÖNERİSİ

Ahahahahah İlahi hocam..
    Onemli bir belgeniz yoksa vurun formati vurun formati İki bolumu de bicimlendirerek.

• nerden bulaştı bu virüs size
  • Combofix temizliyor diye biliyorum
  • arkadaşın varsa veya 2. bir pc; hdd yi sök onun pc ye bağlamadan önce onun makineye kaspersky kur her ihtimale karşı trojen remover ide kur

senin hdd yi onun pc ye bağla hdd nin içine girme otomatik çalıştır açılırsa elleme veya direk kapat sonra senin hdd hangi sürücüdeyse F: mesela onu tam tarama seçip kaspersk ile tarat ne bulursa sil

önemli not: senin hdd yi taktıktan sonra içine girersen aynı virüs o pc yede bulaşır
  • Trojan killer yukle tarat belki olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Temizliyor fakat pc yi yeniden açıp kapayınca devam ediyor
  • İlk önce o pc ile indirip yazdırmadığın bir windows setup edin. Sonra yine başka bir bilgisayardan bir diske hdd erase (dos olarak çalışanlardan) programı yükle herşeyin kökünü kazar.
  • quote:

Temizliyor fakat pc yi yeniden açıp kapayınca devam ediyor

Uninstall/ Combofix yapıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    ComboFix denedim ,konuyu açarkende yazdım yorumlardada görünüyor okumamışsınız sanırım ,fayda etmiyor combo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.