Şimdi Ara

Colton Iverson: “Amerika’da Beşiktaş’ı tanımayan yok”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Colton Iverson: “Amerika’da Beşiktaş’ı tanımayan yok”

Beşiktaş İntegral Forex Basketbol Takımı’nın ABD’li oyuncusu Colton Iverson, geçmiş sezonlarda kadrosunda Allen Iverson ve Deron Williams gibi yıldız basketbolcuları bulunduran siyah-beyazlı takımın ülkesinde iyi bilindiğini söyledi.

Colton Iverson, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Deron Williams ve Allan Iverson’dan dolayı ABD’de Beşiktaş’ı herkesin tanıdığını belirterek, “Benim de bu ünlü oyuncuların oynadığı takımın parçası olmam eğlenceli ve güzel bir şey” dedi.Avrupa’da kariyerinin ilk deneyimini siyah-beyazlı takımla yaşayan genç oyuncu, “Benim için çok farklı bir deneyim. Farklı bir basketbol ekolünden gelip Avrupa’da Beşiktaş‘ta oynamak değişik bir duygu. Gördüklerimden memnunum. İyi bir kadroya sahibiz. Takım arkadaşlarım da bana çok yardımcı oluyor. Bu deneyim şimdilik gayet iyi gidiyor” diye konuştu.

Iverson, Avrupa basketbolunun seviyesinin çok yukarda olduğuna dikkati çekerek, “Burada oynanan basketbolun kalitesi benim de kariyerime katkı sağlayacak. Böyle bir ekolün içinde olmak kariyerimi mutlaka yukarı çekecektir” diye görüşlerini aktardı.

“Güçlü takımlarla yarışacak bir kadromuz var”

Colton Iverson, Beko Basketbol Ligi’nde geride kalan 4 haftada bir galibiyet alabilen Beşiktaş İntegral Forex’in güçlü takımlarla yarışacak bir kadroya sahip olduğunu dile getirdi.

Türk basketbolunun güçlü bir ekole sahip olduğunu vurgulayan ABD’li oyuncu, “Çekişmeli bir lig. Fenerbahçe Ülker ve diğer güçlü takımlarla yarışabileceğimiz bir basketbol organizasyonumuz var” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı taraftarları Türkiye’ye gelmeden önce internetten izlediğini anlatan Iverson, “Gerçekten çılgın ve coşkulu bir taraftar kitlesi var. Onların önünde oynamak keyif verici” diyerek sözlerini tamamladı.

AA

• Allaen Iverson Türkiye'ye gelmiş, geçmiş belki de gelecek en iyi, en kariyerli, en prestijli, en şöhretli, en iyi sporcudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli__Divane

Allaen Iverson Türkiye'ye gelmiş, geçmiş belki de gelecek en iyi, en kariyerli, en prestijli, en şöhretli, en iyi sporcudur.

Bizde bir şey yapamadı ama, bitikti herhalde artık. Deron iyi zamanda geldi ama
  • quote:

Allaen Iverson Türkiye'ye gelmiş, geçmiş belki de gelecek en iyi, en kariyerli, en prestijli, en şöhretli, en iyi sporcudur.

Deron Williams ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Bizde bir şey yapamadı ama, bitikti herhalde artık. Deron iyi zamanda geldi ama

olsun Hocam, geldiğinde ben de çok bişey yap(a)mayacağını biiyodum zaten... Kulüp listende Iverson sen de oynadı yazıyo mu, gerisini boşver...

İlerde almak isteyip te nazlanan sporcuya, asittir ulen sen de kim oluyon biz, Iverson'u oynatmış kulübüz bile diyebilirsiniz

MVP seçildiği seneler iş arkadaşımdan 2 Fenerbahçe forması kazandım... ilkinde daha sezon başında Iverson MVP olur dedim, 2.'de playofflar başlarken...

ufacık tefecikti; ama pire gibiydi hınzır

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

Deron Williams ?

D'will de cok buyuk oyuncuda kariyer acisindan İverson cok agir basiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Deron Williams ?

sağ kolu olamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

quote:

Deron Williams ?

D'will de cok buyuk oyuncuda kariyer acisindan İverson cok agir basiyor.

Orası öyle olabilir ama performans bakımından bakarsak Deron 27 yaşında , İverson 36 yaşında geldi.

• Uzun bir aradan sonra gurur point'imi aldım gidiyorum sağolun
  • Katkı olarak dwill daha çok katkı yaptı ama 2 Side efsane

• Dwight Howard hani takımı seçecek diye anket açmışlardı Lakers'a gitmeden önce, Beşiktaş vardı aralarında
  • quote:

quote:

Deron Williams ?

Deron kim AI nın yanında. AI yaşayan efsane.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuc olarak baktigimizda basketbol takimi bu sene play-out a oynayacak.

• quote:

quote:

Deron Williams ?

• +1903 gurur point iyi geldi bu saatte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

Sonuc olarak baktigimizda basketbol takimi bu sene play-out a oynayacak.

Abartmayın.4-7 arası bir yerde bitirir Bjk normal sezonu normal şartlarda.

• Basketbol şubesini markete çevirenler utansın

• Allen Iverson gibi hayranı olduğum bir efsaneyi formamızla görmek yetti bana, varsın oynamasın.Onun için geceleri kalkıp Kanal D'de az Nba maçları izlemedik.
  • Demirören fanı mı, Allah korusun Yahu O3 kardeşim, hep senin mesajlarında alıntı kurbanı oluyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.