Şimdi Ara

Colman kadro dışı kalırsa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basında Colman'ın kadro dışı kalacağı haberleri geziniyor. Mustafaya attığı tokat biraz pahalıya patlayacak sanırım.
    '
    Şahsen ben Colman'ı beğeniyorum. Takımımızda alıcısı olan tek futbolcu neredeyse o ve birde Alanzinho var. Colman'ın attığı ara pasları şu takımda Selçuk gittikten sonra kimse atamıyor maalesef.

Ben Colman'dan faydalanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir? Colman kadro dışı kalırsa Zokora'nında kart cezalısı olacağı dönemlerde -zira 2 haftada bir kırmızı kart cezalısı oluyor- orta sahamız nasıl oluşacak ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedekleri bilmiyorum ama colman iyi adam.zaten ateş hattında trabzon kadro dışı bırakılması delilik olur.
  • Sene sonuna kadar idare edersek.1461'de colman gibi çok adam var.Emrullah,jebrin var sonra zokora gibi adamda çok hem genç hem yetenekliler,Colman kadro dışı kalsa Soner onun yerini doldurur.Zokora kart cezalısı olursa demişsin oynasa da oynamasa da bir karı olmadı bu sezon yerini dolduracak adam dersen serkan,aykut var sonra ofansif olarak orada adrian,alanzinho oynar.Ayrıca Abdullah Karmil'de defansif orta saha olarak oynamış bir oyuncudur.
  • Colman kadrodışı kalırsa sezon sonu alacak Takım kim iyi biliyoruz degilmi?Gidecegi Takımı hangisi Tahminleri alalım.Bakalım kim bilecek:)
  • bu adama benfica 6m veriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Colman kadrodışı kalırsa sezon sonu alacak Takım kim iyi biliyoruz degilmi?Gidecegi Takımı hangisi Tahminleri alalım.Bakalım kim bilecek:)

Gençlerbirliğ??

Colman şuan trabzonda ki tek oyuncu bana göre. Onu da yollarlarsa ataklarınız daha da kısırlaşır gibi geliyor bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadro disi cezasini ertelesinler burasi turkiye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: loko

Colman kadrodışı kalırsa sezon sonu alacak Takım kim iyi biliyoruz degilmi?Gidecegi Takımı hangisi Tahminleri alalım.Bakalım kim bilecek:)

Gençlerbirliğ??

Colman şuan trabzonda ki tek oyuncu bana göre. Onu da yollarlarsa ataklarınız daha da kısırlaşır gibi geliyor bana.

G harfi dogru.Gerisini zaten hepimiz biliyoruz.

Colman iyi oyuncu lakin malum Takım aklını çeldiginden Trabzonspora katkısı yok artık.Son 1 senedir iyi bir Maçını hatırlamıyorum.

• melonun yerine galatasarayda oynayacak işte...

trabzonspor da misilleme olarak furkan özçalı alır gs den....
  • la bu adam iyi top oynuyodu biraz sinirli biraz deli.

emre'yi yerdeyken tekmelediğini unutmayalım.

kendi oyuncusuna tokat attığını unutmayalım.

vermediniz adamı benfica'ya böyle oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.