Şimdi Ara

Colin's İyi Midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime jeans alacağım. Colin's iyi midir? Pişman olan ya da memnun olan var mı? 75 liraya iki jeans veriyor herifler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Colin's İyi Bir Marka mı?

Colin's, Türkiye'de en çok tercih edilen giyim markalarından biridir. Ancak bu markanın kalitesi ve itibarı hakkında merak edilenler bulunmaktadır. Bu yazımızda, Colin's hakkında kullanıcı yorumlarını ve marka hakkındaki genel bilgileri derleyerek, ikinci çoğul şahıs dili ile bilgilendirici bir metin sunuyoruz.

Colin's Nasıl Bir Marka?

Colin's, 1983 yılında İstanbul'da kurulmuş bir giyim markasıdır. Günümüzde Türkiye'de 600'den fazla mağazası ve 50'den fazla ülkeye ihracat yapan uluslararası bir markadır. Colin's, erkek, kadın ve çocuk giyim ürünleri sunmaktadır.

Colin's Kaliteli mi?

Colin's ürünleri, genel olarak iyi kalitede olarak kabul edilir. Kullanıcı yorumlarına göre, Colin's kıyafetleri dayanıklı, rahat ve şıktır. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar ürünlerin fiyatlarının yüksek olduğunu belirtmektedir.

Colin's İyi Bir Marka mı?

Colin's, Türkiye'de iyi bir üne sahip bir markadır. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve marka, kaliteli ürünleri ile bilinmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar ürünlerin fiyatlarının yüksek olduğunu düşünmektedir.

Colin's mi Mavi mi?

Colin's ve Mavi, Türkiye'nin en popüler giyim markalarından ikisidir. Her iki marka da benzer ürün yelpazesi sunmaktadır. Ancak, Colin's daha klasik ve zarif tasarımlarıyla bilinirken, Mavi daha genç ve trend odaklı tasarımlarıyla dikkat çekmektedir.

Colin's Hakkında Yorumlar

Colin's kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, ürünlerin kalitesini, rahatlığını ve şıklığını övmektedir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar ürünlerin fiyatlarının yüksek olduğunu belirtmektedir.

Sonuç

Colin's, Türkiye'de iyi bir üne sahip bir giyim markasıdır. Ürünleri genel olarak iyi kalitede olarak kabul edilir ve kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Ancak, bazı kullanıcılar ürünlerin fiyatlarının yüksek olduğunu düşünmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İyidir bence arkadaşta vardı gayette güzeldi bendekilerin hepsi ltbden eskidende lcw den var bi tane şimdilerde öyle güzel ürün çıkaramıyolar ondan kestim ordan almayı artık
  • aynı kumaş x marka : 150 tl colins : 50 tl
  • Bizim bi arkadas vardi o da colin's ten 75 liraya 2 kot aldi iste sabaha olusunu bulduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden iyiydi.
    Geçen sene bir tane şort bir tane de polo yaka tişört almıştım.
    Tişört ilk güneşe çıkışımda, şortsa ilk yıkamada soldu.
    Kotlarda da bi fark olacağını sanmıyorum.
  • Loft alabiliyorsan çok daha iyi hocam..
    Yakınlar birbirine ama Loft çok daha iyi.Kesim+Kalıp aynı Levi's
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lance尺

Bizim bi arkadas vardi o da colin's ten 75 liraya 2 kot aldi iste sabaha olusunu bulduk.

Niye güldüm bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Kendime jeans alacağım. Colin's iyi midir? Pişman olan ya da memnun olan var mı? 75 liraya iki jeans veriyor herifler.

Ucuza para vericek kadar zengin değilsen.Colin's ten 3 tane pantolon aldım.Hala eskisi gibi(rengi bile gitmedi)durur.Tek problem 25 kilo vermem.2 tanesini 3 kere sağdan soldan belden inceltim hala durur sapasağlam.Tavsiye ederin
  • git adam akıllı loft al, ltb al.. colins rodi, lcw, defacto felan hikaye.. kot için diyorum tabi..
  • ben colin's'in gömleklerini daha çok beğenirim kot alıcaksan LTB baş sırada olması lazım sonra Levis ve diğerleri
  • littlebig f/p olarak çok iyi bence. Ha colins in jeanleride güzeldir birde gömlekleri. Diğer şeyleri kalitesiz oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

ben colin's'in gömleklerini daha çok beğenirim kot alıcaksan LTB baş sırada olması lazım sonra Levis ve diğerleri

LTB çok dandik. İlk yıkayışta sarktı. Levi's dışı marka tercih etmem ama kendime fobi haline getirdim diğer markaları. O nedenle farklı şeyler denemek istiyorum. Mavi'den aldım bir tane. Hemen renk attığı gibi şalvar gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 9 Temmuz 2012; 2:38:35 >
  • quote:

quote:

ben colin's'in gömleklerini daha çok beğenirim kot alıcaksan LTB baş sırada olması lazım sonra Levis ve diğerleri

LTB çok dandik. İlk yıkayışta sarktı. Levi's dışı marka tercih etmem ama kendime fobi haline getirdim diğer markaları. O nedenle farklı şeyler denemek istiyorum. Mavi'den aldım bir tane. Hemen renk attığı gibi şalvar gibi oldu.

99 liraya ltb den kot aldım. ne renk attı ne sarktı arkadaşım. hala aynı kot duruyor. 3 yıldır giyiyorum
  • 15 sene evvle mavi ye ithafen reklamı vardı hatta,

güzel bir manita çocuğa şöyle der -Sen giymiyor Colins ! No Turkish
  • quote:

quote:

Dostum 3 tane kotum var 1 sene aralıklarla aldım birini bu sene aldım hiç bir olayını görmedim
  • pantolonları colinsten alırım çok hoş sağlam ve kaliteli. ayrıca türk firması ve ucuz
  • Hem olumlu hem de olumsuz yorumlar var. En iyisi kendim deneyimleyeyim. Sonuçları yazarım arşivleme olsun diye. 75 liraya iki kot çok ucuz hakikatten. Kaliteli çıkma ihtimali düşük tutuyorum. Bir de kumaşları Levi's'a göre çok ama çok ince ve yumuşak.
  • Kotlarını bilmem ama tişörtlerde ve gömleklerde Koton'dan şaşmıyorum artık.
  • Colin's candır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.