Şimdi Ara

Çok zorlanıyorum [SS eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3 sayısal öğrencisiyim. Okul 9 da felan başlıyor ve 4 te bitiyor. Hergün eve kafam güzel geliyorum. Dersler çok zorluyor, ödevler quizler sınavlar derken ölüyorum bunalıma giricem bişey öneren var mı?

SS;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 26 Ekim 2010; 22:55:52 >

• zorlanıyorum diyince ereksiyon halimi yaşamıyor sandım neyse durumun iyiymiş sıkı çalış derslerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcmage_enes

zorlanıyorum diyince ereksiyon halimi yaşamıyor sandım neyse durumun iyiymiş sıkı çalış derslerine.

• Pazartesi - 10 saat
    Salı - 9 saat
    Çarşamba - 8 saat
    Perşembe - 9 saat
    Cuma - 10 saat

• quote:

zorlanıyorum diyince ereksiyon halimi yaşamıyor sandım neyse durumun iyiymiş sıkı çalış derslerine.

Yok böyle bişi ya

• ben hiç çalışmıyom olm boşver çalışıp napacan çalışarak bi moku yapamazzssın zengin olmak vardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkvoi

ben hiç çalışmıyom olm boşver çalışıp napacan çalışarak bi moku yapamazzssın zengin olmak vardı...

Bilader ygs-lys var 2 seneye korkuyorum feci halde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • off of bende zorlanıyorum ve yazlıktaki sevgilim bir an bile aklımdan çıkmıyor. çok zor Allah kolaylık versin herkese
  • Lise 3 kolaydır. Bu sene doğru düzgün çalış da seneye uyuyabil en azından.
  • quote:

bende vajinismus sandım.az kaldı başlık sakat diyecektim.
  • lise 1(and) gidiyorum 8 de başlıyor eve gelmem 4.30 ben ne yapayım hacu
  • başlık sakat beyler
  • daha 3. sınıfsın bu halini çok arayacaksın demedi deme.Seneye dershane , günde +150-200 soru çözümü vs şeyler de başına dert olacak.Hocalar da alabildiğine anlayışsız.Sanki sadece o adamın dersini görüyomuşuz gibi 3-4 saatlik ödev veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Lise 3 sayısal öğrencisiyim. Okul 9 da felan başlıyor ve 4 te bitiyor. Hergün eve kafam güzel geliyorum. Dersler çok zorluyor, ödevler quizler sınavlar derken ölüyorum bunalıma giricem bişey öneren var mı?

SS;

Anadolu Öğretmen.
    8.10-15.30/16.25 kaybol.

• Sen Yine 4'de Evde Oluyosun.Bende Sen Gibiyim Aynı Ve Sayısalım.Ama Bnm Hergün Okuldan Sonra 4.30da bide Futbol Antremanım Var.Aksam 8de Evde Oluyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.