Bildirim
Çok zorlanıyorum [SS eklendi]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
zorlanıyorum diyince ereksiyon halimi yaşamıyor sandım neyse durumun iyiymiş sıkı çalış derslerine. -
quote:
Orijinalden alıntı: arcmage_enes
zorlanıyorum diyince ereksiyon halimi yaşamıyor sandım neyse durumun iyiymiş sıkı çalış derslerine.
-
Pazartesi - 10 saat
Salı - 9 saat
Çarşamba - 8 saat
Perşembe - 9 saat
Cuma - 10 saat
-
quote:
zorlanıyorum diyince ereksiyon halimi yaşamıyor sandım neyse durumun iyiymiş sıkı çalış derslerine.
Yok böyle bişi ya
-
ben hiç çalışmıyom olm boşver çalışıp napacan çalışarak bi moku yapamazzssın zengin olmak vardı... -
quote:
Orijinalden alıntı: darkvoi
ben hiç çalışmıyom olm boşver çalışıp napacan çalışarak bi moku yapamazzssın zengin olmak vardı...
Bilader ygs-lys var 2 seneye korkuyorum feci halde -
off of bende zorlanıyorum ve yazlıktaki sevgilim bir an bile aklımdan çıkmıyor. çok zor Allah kolaylık versin herkese -
Lise 3 kolaydır. Bu sene doğru düzgün çalış da seneye uyuyabil en azından. -
quote:
bende vajinismus sandım.az kaldı başlık sakat diyecektim. -
lise 1(and) gidiyorum 8 de başlıyor eve gelmem 4.30 ben ne yapayım hacu
-
başlık sakat beyler -
daha 3. sınıfsın bu halini çok arayacaksın demedi deme.Seneye dershane , günde +150-200 soru çözümü vs şeyler de başına dert olacak.Hocalar da alabildiğine anlayışsız.Sanki sadece o adamın dersini görüyomuşuz gibi 3-4 saatlik ödev veriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: TheWertigo
Lise 3 sayısal öğrencisiyim. Okul 9 da felan başlıyor ve 4 te bitiyor. Hergün eve kafam güzel geliyorum. Dersler çok zorluyor, ödevler quizler sınavlar derken ölüyorum bunalıma giricem bişey öneren var mı?
SS;
Anadolu Öğretmen.
8.10-15.30/16.25 kaybol.
-
Sen Yine 4'de Evde Oluyosun.Bende Sen Gibiyim Aynı Ve Sayısalım.Ama Bnm Hergün Okuldan Sonra 4.30da bide Futbol Antremanım Var.Aksam 8de Evde Oluyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X