Şimdi Ara

Çok zor durumdayım bu illetten nasıl kurtulucam (setup wizard)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce şu sitelerde download diye reklamlar olur ya ona tıkladım yanlışlıkla bişey indi ve pc yavaşladı durmadan şimdi resmini atacağım uyarı geliyor bıktım artık program ekle kaldırda programın adı yok SETUP WİZARD mıdır ne Allahın belasıdır mozillayı açıyorum last version of mozilla felan başka programı açıyorum yine last version felan saçmalıyorhttp://i.hizliresim.com/PMpE95.png bu da aldığım uyarı yardımcı olursanız mutlu olucam

• kadirx31 K kullanıcısına yanıt
    malwarebytes ve adwcleaner indirip sırayla virüs taraması yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • adwcleanırı deniyorum şimdi
  • Hiçbir çözüm olmazsa, format da atmak istemiyorsan, kaspersky, avira ve eset rescue diskleriyle tarama yapabilirsin. Büyük ihtimalle sorun çözülür. Google'a rescue disk kullanımı diye yaz, bi dünya makale çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malwarebytes ve adwcleaner indirip sırayla virüs taraması yap..
  • Şu görev yöneticisindeki işlemler menüsüne bi ss atarmısın
  • işlevler menüsünde program çalışmıyor adwcleanerle taradım şu anlık bişey gözükmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam'dan nasıl kurtulabilirim.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.youtube.com/watch?v=q6IwNs_WtPI

Bu videodaki aşamaları uygularsan sorununa çözüm bulabilrsin.(Videonun başlığına aldanmayın sizin sorununuz içinde geçerli bir çözüm)
  • setup wizard program ekle kaldır da vardır ama başka bir isim altında.....o programı bulup kaldırın..ama iş onunla bitmiyor tarayıcılara eklenti olarak da yerleşmiştir..onuda artık manuel silebilirsiniz..silemem diyorsanız hangi tarayıcıyı kullandığınızı belirtin.
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN
  • Nasıl kurtuldunuz ayrıntılı anlatında ilerde bu konuya başkası gelince bir daha sormakla uğraşmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytun55

Nasıl kurtuldunuz ayrıntılı anlatında ilerde bu konuya başkası gelince bir daha sormakla uğraşmasın.

Abi bilgisayardaki bütün programları sildim tanımadıklarımı program ekle kaldırdan sonra mozilla chromeyi sildim sonra adw ile internet exploreri taradım sonra mozilal chromeyi yükledim oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.