Şimdi Ara

Bu illetten nasıl kurtulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son aydır bende bir kronik faranjit oluştu, daha önceden yoktu her an boğazıma bişey batıyormuş gibi oluyor ve herzaman boğazda gıcık hissi oluşturuyor tabikise ara sıra akut faranjit ataklarını tetikliyor, akut faranjit daha şiddetli tabiki doktora gittiğimde antibiyotik veriyor akut faranjit geçiyor ama kronik farenjit halen devam ediyor boğaz ağrısı ve gıcık olarak bunun bi çözümü varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 23 Nisan 2021; 23:59:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• edit: corona olma ihtimalim varmıdır acaba

• ateş tad almama varsa test yaptır derim

• Aynı durum. 1 yıldır boğazım kızarık.

• Corona yok büyük ihtimal hocam ateşim ve tat alamamada yok uzun süredir böyle bu

• Sigara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaz reflüsü olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam'dan nasıl kurtulabilirim.
    11 yıl önce açıldı
    Çok yoruldum bu durumdan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de doktora tek gitme sebebim faranjit. Kronik midir bilemiyorum ama hasta olacaksam illa ki faranjit oluyorum. Ben çağresini sprey gargara kullanmakta buldum. En ufak bir boğazımdaki acıda 2 fıs sıkıyorum ve tükürmüyorum. Ertesi güne bir şeyim kalmıyor.

• Alerji testi yaptırın . Yeni aldığınız bir mobilya alerji yapıyor olabilir , bir sürü sebebi olabilir .

• @poyrazispir12 kurtulabildin mi hocam bu farenjitten?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam :) , %90 Kurtuldum Denebilir, Burundan Ameliyat Oldum Yalnız Estetik Değil İçten Alerji, Geniz Akınısı vbyi Mininuma İndirmek İçin Ameliyat Oldum, Olayı 6-7 ay oluyor Alerji ve Farenjitim %90 Orandında Azaldı Diyelibilirim, Ameliyattan Sonraki 3-4 gün çok çok çok acıyor ve ağrıyor orası ayrı konu :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.