Şimdi Ara

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
23
Favori
234.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -YOLDA YÜRÜRKEN KÜÇÜKLÜ BÜYÜKLÜ ÇOĞU KIZ SİZE BAKAR...
    -BALKONDA OTURURKEN BALKONUNUZU GÖREN BALKONLAR GENELLİKLE HAREKETLENİR...
    -ACABA HANGİSİ DİYE KENDİ KENDİNİZE SORARSINIZ BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEZSİNİZ, ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİRDE MÜSPET BİR YAPIYA SAHİPSENİZ ÇOĞUNA BAKMAZSINIZ BİLE, HAYANIZLA GURUR DUYARSINIZ...
    -ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNDE OKUYORSANIZ HEM ZEKİ HEM YAKIŞIKLI DERLER...
    -ARKADAŞLARINIZ SİZE İÇ ÇEKEREK BAKAR...
    -YOLDA ARKADAŞLARINIZLA YÜRÜRKEN ADRES SORAN KIZLAR GRUPTAN HEP SİZİ SEÇER...
    -BU İLGİYE ALIŞMIŞSINIZDIR, SİZİN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİLDİR AMA BİRGÜN KAYBETMEKTENDE ARA ---SIRA KORKARSINIZ(ÖZELLİKLE DEFRESİF ZAMANLARINIZDA)...
    -22 DEN SONRA TİPİNİZ DAHA BİR OTURUR HER YAŞA HİTAP EDERSİNİZ...
    -GÜZEL HANIMLARI OLAN ERKEKLER SİZDEN NEFRET EDERLER...
    -EĞER KİBİRLİ DAVRANIRSANIZ ÜSTÜNE BİRDE KARİZMA DA VAR DERLER...
    -ESPİRİLİ BİR YAPIYA DA SAHİPSENİZ ÇOĞU İNSAN SİZİ SEVER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalso -- 30 Nisan 2006; 13:40:40 >
  • ee?
  • Başarı öyle bir şeydir ki çirkinlik yakışıklılık dinlemez, yüzünüzdeki sivilceler görünmez olur karşıdaki insana.

İnsanları dış güzellik yerine başarıya odaklamak lazım.
  • ee
  • bende artist olmak istiyorum.
  • yüzünde sivilce olan bir insan olaraktan sivilcesiz bir hayatı tercih ederim.
  • TAM ANLAMI İLE BENİ ANLATIYOSUN YAAAA BİLGİSAYAR ELEKTRONİK OKUDUM YAKIŞIKLIYIM EVLİ ERKEKLER BENİ SEVMİYO ARTI BİDE 24 YAŞINBDAYIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: picasa35

TAM ANLAMI İLE BENİ ANLATIYOSUN YAAAA BİLGİSAYAR ELEKTRONİK OKUDUM YAKIŞIKLIYIM EVLİ ERKEKLER BENİ SEVMİYO ARTI BİDE 24 YAŞINBDAYIM
    ama sende bişiler eksik
    biraz mütevazı olun be kardeşim ne bu
  • YA SEN BENİ TANIYORMUSUN AYNI BENİM ÖZELLİKLERİMİ SAYDIN
  • bu nedir ya şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 28 Mart 2017; 15:23:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

yakışıklı olmak bazen bela oluyor askerde üstlerin herzaman senin üstüne gelir herzaman sen ilk yapmak zorunda bırakılırsın normal yaşamda aralara sıvışamaz dersde kopya çekemezsin filan filan hele benim gibi balık burcu ve ismin murat ise işin daha da zor... anlattıklarım kendi yaşamım dan bilmem bana katılan olurmu...

Hiç mi olumlu yönü yok mesela yolda yürürken kızlar sana bakarken senin onlarla hiç ilgilenmemiş gibi yapman ve uyuz olmalarını izlemen ben cok yapıyorum bunu

Cool takılanları beğeniyor genelde kızlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

yakışıklı olmak bazen bela oluyor askerde üstlerin herzaman senin üstüne gelir herzaman sen ilk yapmak zorunda bırakılırsın normal yaşamda aralara sıvışamaz dersde kopya çekemezsin filan filan hele benim gibi balık burcu ve ismin murat ise işin daha da zor... anlattıklarım kendi yaşamım dan bilmem bana katılan olurmu...

ayrıca mütevazisin de işin zor valla....

• eee madem öyle resminizi koyunda bi görelim yakışıklılar(!)
  • valla ben de yaşıyorum bunları.. söylemesi ayıptır iş hayatında patron karı kocaysa karısı tarafından ilgi görürseniz koca tarafından horlanırsınız.. Napalım bu da bizim kaderimiz..
    Çoğu erkeğin istediği kızların kendisine bakması ama çoğu kız bakınca da bu sefer biraz utanıyorsunuz..

• quote:

Orjinalden alıntı:
    eee madem öyle resminizi koyunda bi görelim yakışıklılar(!)

Allah korusun site fln çöker bosver
  • ohooowww herkes yakışıklı oldu bi anda
  • MERAK EDENLER İŞTE BENNNNNNNNN

O KADSAR DİİL AMA YİNEDE ÇOK KÖTÜ SAYILMAZ DEMİ YORUMLARINI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picasa35 -- 30 Nisan 2006; 14:31:12 >
  • ee başka resimlerini görelim uzaktan konuşmakla olmuyo bu işler
  • quote:

Orjinalden alıntı: picasa35

MERAK EDENLER İŞTE BENNNNNNNNN

O KADSAR DİİL AMA YİNEDE ÇOK KÖTÜ SAYILMAZ DEMİ YORUMLARINI BEKLİYORUM

Way beaa. Tamam abi herkes sussun. Bu ne endam way beee. Kız olsam kesin senden başkasına bakmazdım. Lanet olsun dostum çok coolsun. Dur hemen kızları çaarıyorum pc başına. Msn verde veriim bare
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.