Şimdi Ara

Çok yakan fiesta 2001

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elimizde 2001 model Ford Fiesta var. Bartın gibi küçük bir şehirde kullanıldığı için şehir dışı bile pek gitmedi galiba, 21.000 km de temiz. Babamın dediğine göre 20.000 bakımı da yapılmış hatta 18-19.000 km civarındayken yapılmış. Babam biraz bu konuda savurgandır ama dikkat ettiğim üzere araba aşırı yakıt tüketiyor. Çeyrek depo benzin ile şehir içinde 80km falan anca gidiyor. Deponun büyüklüğünü tam bilmiyorum ama benzin alırken kabaca hesapladığım üzere en az 40 lt olması gerekiyor yani 80km de 10lt yakıyor. Sanki altım da Evo falan var... Fazla yakıt tükettiği için ilk bakılması gereken noktalar nedir araba da? herhangi bir modifikasyon geçirmedi 1.25 lik motor var üzerinde otomatik falan da değil, klima yı kullanıyoruz ama sürekli değil. teşekkürler



  • arabanın deposu 42 litre
    aynı aracı kullanıyorum
    yakıt göstergesi pek sağlıklı değil
    bende kırmızı çizginin üzerine geldiğinde yani sıfıra en yakın noktada depoyu doldurduğumda 33-35 litre civarı bişey alıyo...
    yani depoda her zaman en az 7-8 litre benzin oluyo

    ama yinede genel olarak çok yakıyosa bence bu biraz kullanımla ilgilidir..
    düşük motorlu arabalar çok titiz kullanılmalıdır .. aksi takdirde diğerlerinden daha fazla yakıt harcarlar..
    mesela 90 la gitmek için sen 5.viteste 2700 devir çevirirken
    1,6 araba 2400-2500 civarı çevirir.. bu da biraz yakıt tüketimini etkiler..
    onun için ideal devirleri bulmak önemli...
    ben bi arıza olduğunu düşünmüorum açıkçası..
  • Arkadaşım 80 kmde 10 litre yakması öyle çok ta anormal değil, kullanış tarzın önemli, bulunduğun çevrede her yer yokuş falan mı bu önemli, sıkışık trafikte her gün dur-kalk mı yapıyorsun bu önemli ne bileyim bi ton faktör var, benim reno 12'm de 45-50 kmde 10 litre yakıyo (şaka gibi) ama oturduğum semtin koşulları yüzünden doğru dürüst 3e bile atamıyorum , al sana sebep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 10 Eylül 2006; 23:48:57 >
  • vay hemşerim, nerede oturuyosun?
    ayrıca yakıt normal, çünkü ş.içinde 2. vitesten yukarı kullanamazsın...
  • bir arkadasımda 60binde 2001 fiesta flair vardı oda cok yaktığından dövünüyordu. bu arabayla ilgili diğer aklımda kalanda 2. vitesiydi.cok uzun bi aralığı vardı 2. vitesin.yada benım corsa nın aralığı cok kısa.tabi bu drag sonucunu değiştirmez corsa win the race.
  • biraz rahatladım teşekkürler herkese... 1.4 1.6 olsa içim gitmezdi de 1.25 olunca insanın içi gidiyo :) evet 2. vitesi bayağı uzakta kalıyor :)
    detaylı olarak kullanımımı şöyle anlatıyım. biraz şehir içinde gidiyorum max. 50km/h yapılır ama genelde 20-30-40km/h arası gidiyor üçüncü vites e çok çok nadir çıkıyorum, (yokuş yukarı yollar mevcut biraz) (toplam kullanımın %40 ı). sonra gün içinde tatil beldesi olan inkum a gidip geliyorum (%60 toplam kullanımın %60 ı) 17-18km uzaklıkla bir belde olup yolun çoğunda max. 70-80km/h ile gidilecek bir yolu var sonrasında dağın etrafında dolaşarak ulaşılıyor. orada hız max. 50km/h falan oluyor 1.5 km lik bir tırmanış yapıyorum sonra yokuş aşağı devam ediyor.

    Tüm yaz boyunca kullanma fırsatım oldu arabayı. 2. el Fiesta alacaklar için ufak bilgiler de vereyim. gerekirse başka topic te açabilirim. Alacaklar illa ki Ghia alsınlar diyorum Flair le farkına değmez. Kullanımı rahat bir araba pedallar gayet yumuşak alışınca rahat oluyor ama sert arabaya geçince afallıyorsun tam tersi de geçerli tabi :) Detaylardan yoksun bir araba mühendisler bunu yaparken üzerinde fazla düşünmemişler diyebilirim. Gözüme batan noktaları sizinle paylaşayım.Araba çalışır haldeyken ya da kapalıyken arka kapı açılınca ışık yanmıyor evet çok ilginç ama düşünmemişler. Araba çalışmıyorken bagajı açtığınızda da ışık yanmıyor. Zaten araba çalışırken bagajı açmanız imkansız. İçeriden açılmıyor bagaj sadece anahtarla açılıyor, kumandanın üstünde de bagaj açma tuşu var ama sadece dibine gelince çalışıyor!!! Ön konsol biraz kötü dizayn edilmiş aşağı indikçe içe doğru bombe alan tasarımı kullanışsız. ikaz lambasının tuşunun konumu insanı deli eder tazen küçücük direksiyonu var direksiyonun arkasına koyma fikri gerçekten berbat (o zaman çoğu fordlarda böyleydi). Vites kolunun ilerisindeki bardaklık yeri inanılmaz ulaşmak için bayağı eğilmek gerekiyor. Ön camlar otomatik ama basılı tutmak gerekiyor açmak için ve iğrenç kullanışsız tuşları var. Aman dikkat edin eliniz sıkışırsa falan koparır hiç acımaz :) arka camlar manuel biraz kas gücü gerekiyor :) uzun boylular içinde arka koltuklar pek uygun değil kafa tavana değiyor. uzun dediğim 1.80 birisinin biraz eğik oturması gerekiyor. Konsol adi plastikten yapılmış birazcıkta ahşap görünüm var ghia olduğundan :) direksiyonun 1/3 ü kaplı deri el tutulan yerleri. Döşemeleri gayet iyi, koltuklar fena kavramıyor. Manuel kliması çok iyi soğutuyor. İlginçtir ön ve arka sis farı butonlarını ön konsola koymuşlar hemde bayağı göze batan bir yerine :) Fiesta da fazla kullanışlı cepler falan yok. Lastik sesi biraz fazla geliyor. Bunun dışında Yol tutuş ve kullanım özellikleri bakımından güzel bir araba. Son bir not araba da nasılsa anlamadım ABS yok??




  • "detaylı olarak kullanımımı şöyle anlatıyım. biraz şehir içinde gidiyorum max. 50km/h yapılır ama genelde 20-30-40km/h arası gidiyor üçüncü vites e çok çok nadir çıkıyorum, (yokuş yukarı yollar mevcut biraz) (toplam kullanımın %40 ı). sonra gün içinde tatil beldesi olan inkum a gidip geliyorum (%60 toplam kullanımın %60 ı) 17-18km uzaklıkla bir belde olup yolun çoğunda max. 70-80km/h ile gidilecek bir yolu var sonrasında dağın etrafında dolaşarak ulaşılıyor. orada hız max. 50km/h falan oluyor 1.5 km lik bir tırmanış yapıyorum sonra yokuş aşağı devam ediyor. "

    yolun zaten 6-7 litre yakılacak bir yol değil gibi, 80km de 10lt yine fazla sayılabilir ama diğer arabalar o yolda ne harcıyor merak ettim, heleki tırmanışlar da varsa tüketim çok artabiliyor. Düz yolda ölçüp buradakilerle karşılaştırma yapmanı tavsiye ederim. Bende de 99 model 1,25 var, tüketim kullanım ve yola göre 6 ile 11 li arasında değişiyor ( klima da fark ediyor)

    "Tüm yaz boyunca kullanma fırsatım oldu arabayı. 2. el Fiesta alacaklar için ufak bilgiler de vereyim. gerekirse başka topic te açabilirim. Alacaklar illa ki Ghia alsınlar diyorum Flair le farkına değmez. Kullanımı rahat bir araba pedallar gayet yumuşak alışınca rahat oluyor ama sert arabaya geçince afallıyorsun tam tersi de geçerli tabi :)"

    Ghia'larda pedelların farklı olduğunu ilk defa duyuyorum, böyle bişi olmaması lazım.


    Detaylardan yoksun bir araba mühendisler bunu yaparken üzerinde fazla düşünmemişler diyebilirim. Gözüme batan noktaları sizinle paylaşayım.Araba çalışır haldeyken ya da kapalıyken arka kapı açılınca ışık yanmıyor evet çok ilginç ama düşünmemişler.

    arka kapı açılınca kendi sınıfında kaç arabada ışık yanıyor?


    "Araba çalışmıyorken bagajı açtığınızda da ışık yanmıyor."

    o zaman sizinkinde problem var, normalde yanar.


    "" Zaten araba çalışırken bagajı açmanız imkansız. İçeriden açılmıyor bagaj sadece anahtarla açılıyor, ""
    benim de çok sinir olduğum bir özellik :(

    "Ön konsol biraz kötü dizayn edilmiş aşağı indikçe içe doğru bombe alan tasarımı kullanışsız."
    tam terisne bence ön konsol çok kullanışlı ve modern.


    " Aman dikkat edin eliniz sıkışırsa falan koparır hiç acımaz :) arka camlar manuel biraz kas gücü gerekiyor :)
    ben pek zorlanmıyorum..

    "uzun boylular içinde arka koltuklar pek uygun değil kafa tavana değiyor. uzun dediğim 1.80 birisinin biraz eğik oturması gerekiyor.

    evet arkası uzun boylulara göre değil, yeni fiestalar ise bu konuda çok başarılı



    Konsol adi plastikten yapılmış birazcıkta ahşap görünüm var ghia olduğundan :)
    plastik seviyesi o sınıf için gayet makul hatta yeni Fiestalar daha iyi değil bu konuda.

    "Manuel kliması çok iyi soğutuyor".
    evet 99 model arabada daha soğutma sorunu yaşamadım..

    Son bir not araba da nasılsa anlamadım ABS yok??

    ABS şu anda satılan Baz fiesta ve polo'larda bile ne yazık ki standart değil.




  • "Ghia'larda pedelların farklı olduğunu ilk defa duyuyorum, böyle bişi olmaması lazım."

    Yanlış anlaşılmışım galiba ghia olmasıyla pedal cümlesi sırayla gelmiş ama giriş olarak ghia tavsiye ettim yani 2 si alakasız cümle :)

    "arka kapı açılınca kendi sınıfında kaç arabada ışık yanıyor?"

    valla 2000-2001-2002 model küçük sınıf başka bir arabaya binmedim ama eksikliğini hissediyorum bazen.


    "ABS şu anda satılan Baz fiesta ve polo'larda bile ne yazık ki standart değil."

    Haklısın ama araba ghia olunca insan biraz garipsiyor niye koymamışlar ghia ya diye :) neyse ki yeni kasa ghia larda ABS standart oldu :)

    aslında o yıldaki rakiplerine baktığın zaman hiçte fena bir alternatif değil. Şehir içi için gayet ideal bir araba.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nucro

    "detaylı olarak kullanımımı şöyle anlatıyım. biraz şehir içinde gidiyorum max. 50km/h yapılır ama genelde 20-30-40km/h arası gidiyor üçüncü vites e çok çok nadir çıkıyorum, (yokuş yukarı yollar mevcut biraz) (toplam kullanımın %40 ı). sonra gün içinde tatil beldesi olan inkum a gidip geliyorum (%60 toplam kullanımın %60 ı) 17-18km uzaklıkla bir belde olup yolun çoğunda max. 70-80km/h ile gidilecek bir yolu var sonrasında dağın etrafında dolaşarak ulaşılıyor. orada hız max. 50km/h falan oluyor 1.5 km lik bir tırmanış yapıyorum sonra yokuş aşağı devam ediyor. "

    yolun zaten 6-7 litre yakılacak bir yol değil gibi, 80km de 10lt yine fazla sayılabilir ama diğer arabalar o yolda ne harcıyor merak ettim, heleki tırmanışlar da varsa tüketim çok artabiliyor. Düz yolda ölçüp buradakilerle karşılaştırma yapmanı tavsiye ederim. Bende de 99 model 1,25 var, tüketim kullanım ve yola göre 6 ile 11 li arasında değişiyor ( klima da fark ediyor)

    "Tüm yaz boyunca kullanma fırsatım oldu arabayı. 2. el Fiesta alacaklar için ufak bilgiler de vereyim. gerekirse başka topic te açabilirim. Alacaklar illa ki Ghia alsınlar diyorum Flair le farkına değmez. Kullanımı rahat bir araba pedallar gayet yumuşak alışınca rahat oluyor ama sert arabaya geçince afallıyorsun tam tersi de geçerli tabi :)"

    Ghia'larda pedelların farklı olduğunu ilk defa duyuyorum, böyle bişi olmaması lazım.


    Detaylardan yoksun bir araba mühendisler bunu yaparken üzerinde fazla düşünmemişler diyebilirim. Gözüme batan noktaları sizinle paylaşayım.Araba çalışır haldeyken ya da kapalıyken arka kapı açılınca ışık yanmıyor evet çok ilginç ama düşünmemişler.

    arka kapı açılınca kendi sınıfında kaç arabada ışık yanıyor?


    "Araba çalışmıyorken bagajı açtığınızda da ışık yanmıyor."

    o zaman sizinkinde problem var, normalde yanar.


    "" Zaten araba çalışırken bagajı açmanız imkansız. İçeriden açılmıyor bagaj sadece anahtarla açılıyor, ""
    benim de çok sinir olduğum bir özellik :(

    "Ön konsol biraz kötü dizayn edilmiş aşağı indikçe içe doğru bombe alan tasarımı kullanışsız."
    tam terisne bence ön konsol çok kullanışlı ve modern.


    " Aman dikkat edin eliniz sıkışırsa falan koparır hiç acımaz :) arka camlar manuel biraz kas gücü gerekiyor :)
    ben pek zorlanmıyorum..

    "uzun boylular içinde arka koltuklar pek uygun değil kafa tavana değiyor. uzun dediğim 1.80 birisinin biraz eğik oturması gerekiyor.

    evet arkası uzun boylulara göre değil, yeni fiestalar ise bu konuda çok başarılı



    Konsol adi plastikten yapılmış birazcıkta ahşap görünüm var ghia olduğundan :)
    plastik seviyesi o sınıf için gayet makul hatta yeni Fiestalar daha iyi değil bu konuda.

    "Manuel kliması çok iyi soğutuyor".
    evet 99 model arabada daha soğutma sorunu yaşamadım..

    Son bir not araba da nasılsa anlamadım ABS yok??

    ABS şu anda satılan Baz fiesta ve polo'larda bile ne yazık ki standart değil.






  • cumartesi gecesi cdti corsa ile yaristim 100 e kadar corsa bir araba kadar arkamdaydi 150 ye geldiğmde corsanin isiklari uzaktan gozukuyordu bende daha fazla gitmedim :)
    bu arada corsada 2 kisi benim arabada 4 kisiydik... bilgin olsun d4d yaziosa kapisma

    yaris win the race

    quote:

    Orjinalden alıntı: achilleus1986

    bir arkadasımda 60binde 2001 fiesta flair vardı oda cok yaktığından dövünüyordu. bu arabayla ilgili diğer aklımda kalanda 2. vitesiydi.cok uzun bi aralığı vardı 2. vitesin.yada benım corsa nın aralığı cok kısa.tabi bu drag sonucunu değiştirmez corsa win the race.




  • arkadasım corsa cdti 70 yarisd4d 90 hp olmasına rağmen hızlanma verileri hemen hemen aynı:
    corsa 0-50___3.9sn yaris___4.9
    0-100___14.1 yaris___13.6
    0_130___21 yaris___23.5

    uuzn lafın kısası dragda pilotaj a çok iş düşer ee oda benım işim.özellikle uzun bi kapışmada corsa win the race.

    not:veriler arabam.com dan alıntıdır.
  • öyle çeyrek depo benzinle arabanın ne yaktığını hesaplayamazsın yanıltır. ayrıca küçük motorlu araçlarda klima yakışı çok etkiler.

    arabanın ne yaktığını öğrenmek istiyorsan:

    -önce depoyu fullüycen
    -sonra bitene kadar gidecen
    -kaç km gitmişsin bakıcan. örneğin 600 km
    -depoyu yine fullüycen
    -ne kadar benzin almışsın bakıcan. örneğin 50 lt

    demek ki örnek araba 600 km de 50 lt yakıyor. burdan doğru orantı kurarak:

    100x50/600= 8.33 lt. (100 km deki yakışı)
  • 13.6 yarisin otomatiğidir

    manuel yaris 11 sn de hizlaniyor 5 kez test ettim hizlanmasini. Ayrica ne seat ibiza ne corsa ne fiesta dizel gecebildi beni..

    uzun bir kapismada yaris duz yol 190 yapiyor zannetmiyorum corsa dizel de modifiye yoksa hic sansin yok.....

    quote:

    Orjinalden alıntı: achilleus1986

    arkadasım corsa cdti 70 yarisd4d 90 hp olmasına rağmen hızlanma verileri hemen hemen aynı:
    corsa 0-50___3.9sn yaris___4.9
    0-100___14.1 yaris___13.6
    0_130___21 yaris___23.5

    uuzn lafın kısası dragda pilotaj a çok iş düşer ee oda benım işim.özellikle uzun bi kapışmada corsa win the race.

    not:veriler arabam.com dan alıntıdır.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mradrenalin



    Araba çalışmıyorken bagajı açtığınızda da ışık yanmıyor

    kesinlikle sende hata war bende 98 flair war.. bagaj açıldığı an bagajdaki lamba yanıyo.

    Zaten araba çalışırken bagajı açmanız imkansız. İçeriden açılmıyor bagaj sadece anahtarla açılıyor, kumandanın üstünde de bagaj açma tuşu var ama sadece dibine gelince çalışıyor!!!

    benim arabada vitesin önünde bagaj açma düğmesi war.. basınca lönk diye bagaj açılıyo walla..


  • Haklısın ama bitene kadar gitme olayı biraz zor ya olmadık yerde kalırsam sakata biner :) biraz üşencilikte ettim aslında :) 5-6 defa çeyrek depo olayını deneyerek elde ettiğim en iyi dereceyi paylaştım...

    Bu arada şöyle bir sorun da var geri vites e çok çok zor geçiyor araba yani sağı solu belli olmuyor bazen küt diye geçiyor bazen 2-3 dk. oyalıyor? servislik basit bir işse yaptırayım ama servis için 2 saatlik yola gitmek gerektiğinden sorunumu paylaşayım dedim..

    quote:

    Orjinalden alıntı: metinemre

    öyle çeyrek depo benzinle arabanın ne yaktığını hesaplayamazsın yanıltır. ayrıca küçük motorlu araçlarda klima yakışı çok etkiler.

    arabanın ne yaktığını öğrenmek istiyorsan:

    -önce depoyu fullüycen
    -sonra bitene kadar gidecen
    -kaç km gitmişsin bakıcan. örneğin 600 km
    -depoyu yine fullüycen
    -ne kadar benzin almışsın bakıcan. örneğin 50 lt

    demek ki örnek araba 600 km de 50 lt yakıyor. burdan doğru orantı kurarak:

    100x50/600= 8.33 lt. (100 km deki yakışı)





  • walla benimde aynı derdim var çok yakıyor 10 milyon=3.65litre=45km bu eşitlikleyim...gerçi geçen 65 km gittim ama sanırım bi yanlışlık vardı hala şoktayım hatta seri kullanmama ramen 65 km şaşırmıştım çok....ortalama şehir içinde 8 yakıyorum 1.25 araba için çok fazla ama bende egzoz+hava filtresi+185/55/14 lastikler var....şehirler arasını yakın zamanda test edicem......bilmem dikkat ettiniz mi çeyrek depo benzin varken son çizgiye gelmesi uzun sürüyor ama bi anda sarı ışık yanıyor...ama çok seri bi araç 1.25 demeye bin şahit lazım :D tabi ilk 2 vitesi 3. vites eh işte 4. yavaş 5. viteste ise ben 1.25 im kasma boşuna diyor:D
    bu gece yokuş aşşa kaptırdım 180 e geldim yokuş bitti fazla kasmadım sonra bakalım yarın gene 10 milyonluk benzin biticek kaç km yapıcaz :D ben arabanın debriyajını çok seviyorum yarı sportif gibi gaz pedalı da yumuşacık:D bazı arabalara biniyorum kamyon mu araba mı belli değil yaw....bardaklık konusuna gelince cidden torpido gözüne bardaklık koymuşlar çok kullanışlı olmuş :P arka camların manuel olması çok sinir ediyor beni arkada biri otursa kontrol etmek gerekiyor sürekli....hımm başka başka kaloriferleri falan süper çalışıyor hamam efekti veriyor mübarek :D crepassio saolsun onun sayesinde aldım bu arabayı ben civic manyağıydım tek kapı civic alacaktım fiestaya bindim dünyam değişti :D geçen arkadaşım civic aldı bindim denedim otomatikti araba hiç gitmiyor otomatikliğinin verdiği bişey sanırım hiç atak gelmedi hiç koltuğa yapıştırmadı ama tip olarak fiestadan daha şekil tek kapı modifiye parçası bol falan filan....bilmiyorum manuel 1.4 leri nasıl civiclerin.... onu da bi denemek istiyorum gözüm arkada giderim walla :D




  • arkadaşlar lastik havalarınıza ve filtre temizliğinize çok dikkat edin...haftada 1 en az kontrol edin lastik havanızı...bu ikisinin temizliği hem gidişinizin içine ediyor hemde çok sarfiyat....bu ay içinde şehirler arası test yapcağım haberdar ederim sizi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ceyhunberber

    13.6 yarisin otomatiğidir

    manuel yaris 11 sn de hizlaniyor 5 kez test ettim hizlanmasini. Ayrica ne seat ibiza ne corsa ne fiesta dizel gecebildi beni..

    uzun bir kapismada yaris duz yol 190 yapiyor zannetmiyorum corsa dizel de modifiye yoksa hic sansin yok.....

    quote:

    Orjinalden alıntı: achilleus1986

    arkadasım corsa cdti 70 yarisd4d 90 hp olmasına rağmen hızlanma verileri hemen hemen aynı:
    corsa 0-50___3.9sn yaris___4.9
    0-100___14.1 yaris___13.6
    0_130___21 yaris___23.5

    uuzn lafın kısası dragda pilotaj a çok iş düşer ee oda benım işim.özellikle uzun bi kapışmada corsa win the race.

    not:veriler arabam.com dan alıntıdır.

    aynen katılıyorum sana




  • millette bi paronaya olmus cok yakıyo cok yakıyo diye

    cok yakmaz kardesim
    benzin pahalı benzin
    bosuna kucuk hesaplarla yormayın kendınızı olay budur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

    millette bi paronaya olmus cok yakıyo cok yakıyo diye

    cok yakmaz kardesim
    benzin pahalı benzin
    bosuna kucuk hesaplarla yormayın kendınızı olay budur



    arkadaşım benzin pahalı bunda herkez hemfikir ama araba genel olarak yakıyor bizim sıkıntımız bu....ama vergiden avantajımız var o ayrı 1.4 ile 1.6 aynı vergiyi veriyor 1.4 ün burda dezavantajı var...bakalım ben hala uzun yolda test yapamadım fulleyip depoyu....bu arada sizce 90 ile sabit gitmeyle 110 ile sabit gitmenin 100 kmde litre olarak farkı nedir?
    uzun yolda giderken 110 la bazen 90a düşüyorum hiç gitmiyormuş gibi geliyor...birde 90 la giderken yokuşlara gelince vites küçültmek gerekiyor ama 110 la giderken kolay kolay atmıyorsunuz 4. vitese yokuşa girerken hatta hızını girmeden arttırırsanız yokuşta araba bayılmayacağı için daha az yakacaktır....

    bu üstte yazdıklarım doğrumudur arkadaşlar benim düşüncem bu yanlışım varsa lütfen düzeltin...




  • hiç unutmam otoban dilovası rampasını çıkarken arkamdan fiesta bana selöktör yapıp yol istemiş vede önümde kaybolup gitmişti gerçi bende klimada açıktı ama hayret etmiştim (1998 16 16valf opel astra)1.25 motora göre bayagı güzel kaçıyordu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.