Şimdi Ara

Çok yakan fiesta 2001 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • formülü tam olarak anlamamışsın galiba. bitene kadar gitmen gerekmiyor zaten. mesela çeyrek depo kala fulleyebilirsin depoyu.

quote:

Orjinalden alıntı: mradrenalin
    Haklısın ama bitene kadar gitme olayı biraz zor ya olmadık yerde kalırsam sakata biner :)...

Orjinalden alıntı: cavit63

hiç unutmam otoban dilovası rampasını çıkarken arkamdan fiesta bana selöktör yapıp yol istemiş vede önümde kaybolup gitmişti gerçi bende klimada açıktı ama hayret etmiştim (1998 16 16valf opel astra)1.25 motora göre bayagı güzel kaçıyordu

şimdi bu seni geçen araç 1.4 lükte olabilir 2 motor var genellikle 1.25 ve 1.4 1.4 olabilir seni geçen....ben hep geçerim dilovası rampasından o rampadan önceki yokuşta hızımı alır çıkarım yoksa 90la sabit girsem vites küçültmem gerekiyor ben 130-120 yle giriyorum o yokuşa...ayrıca tek kapı 1.6 motorluları var türkiyede 50 tane war belki ona da denk gelmiş olabilirsin :D

bu arada araç çok atak 1. ve 2. vites 3. vitesde iyi fakat sonrası ben 1.25 im diyor :D çok kişi tanıyorum ışıklarda 1.6 yiyor 1.25 ile ben pek denemedim....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.