Şimdi Ara

Çok sık idrar yapma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün 14 ' ü falan geçti herhalde idrar yapma sayım hepsinde de normal idrar çıkarıyorum yani az falan da değil , hemen idrar ve kan testi yaptırdım bir şey çıkmadı ancak çok garip geldi bu bana daha önce başıma böyle bişey gelmemişti ?

• zaman zaman yani ayda 1 veya 2 ayda bir de olabilir karın bölgesinin sağ alt kısmında böbreklerin sol alt kısmında şiddetli bir ağrı oluyor mu? olmuyorsa safra danda kaynaklı olabilir. safraya veya apandiste baktır yani. varsa randımansız bir durum aldır gitsin ikiside çok gereksiz şeyler.
  • Her zaman yediğinizden farklı bir sey yediniz mi ?

Her zaman içtiğinizden farklı bir şey içtiniz mi ?

Streslimisiniz ?

Dışkınız çok katı mı ?

Böbrek ve ya karın ağrınız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

zaman zaman yani ayda 1 veya 2 ayda bir de olabilir karın bölgesinin sağ alt kısmında böbreklerin sol alt kısmında şiddetli bir ağrı oluyor mu? olmuyorsa safra danda kaynaklı olabilir. safraya veya apandiste baktır yani. varsa randımansız bir durum aldır gitsin ikiside çok gereksiz şeyler.

Garip olan şuan bende hiçbi etki falan yok, normal her şey ancak bu idrar mevzusu canımı sıkmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

Her zaman yediğinizden farklı bir sey yediniz mi ?

Streslimisiniz ?

Dışkınız çok katı mı ?

2 Gündür acnetrent isimli ilacı kullanıyorum sivilceler için ancak 4852734 yan etkisi içinde idrar miktarında artma yok karaciğere etki ediyor ilaç ancak bu böbreklerle ilgili sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

Her zaman yediğinizden farklı bir sey yediniz mi ?

Streslimisiniz ?

Dışkınız çok katı mı ?

2 Gündür acnetrent isimli ilacı kullanıyorum sivilceler için ancak 4852734 yan etkisi içinde idrar miktarında artma yok karaciğere etki ediyor ilaç ancak bu böbreklerle ilgili sanırım.

Büyük ihtimal sorun bundan kaynaklanıyor kırmızı reçeteli bir ilaç ve kimde ne sorun sıkıntı çıkaracagı belli olmuyor .Hormonal sistem hepsi birbirine bağlı herhangi bi sebeble böbrekten su emilimi azalmış olabilir. Yarında böyle olursa diğer güne bırakmadan doktora git dostum.

Boşuna yere ayda bir kan tahlili yaptırmıyorlar o ilaca . Sağlık bekletmeye gelmez

• ayakların soğuk bir yerdeyse üşütmüş olabilirsin,
    çok kola içmekten olabilir,
    çok bilgisayar oyunu oynuyorsan olabilir,
    ailende şeker hastalığı varsa şeker hastalığına yakalanmak üzere olabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de var tutamayacak seviyeye geliyorum. Nerde ne zaman geleceği belli olmuyor. Öyle bir an oluyo ki wc ye koşarak gidiyorum. Ama bir yolunu bulamadım
  • çok içtiysen oluyor bugün 10-15 kez gitmişimdir.
  • Eğere içki içiyorsanız olabilir. Bazı insanların idrar keseleri küçüktür. Sürekli wc'ye giderler. Mesela benim bir arkadaşım var, sürekli giderdi. Fakat dikkat ederseniz içkili mekanlarda sürekli wc sırası olur. Öyle ki, çalışanlar dahi giremez müşterilerden dolayı..
  • İçkide kullanmıyorum. :(
  • bende de son 1-2 yıldır var dedim heralde üniverste sınavının stresindendir ama yok geçmek bilmedi malesef üniversteyi kazandım halen idrar kaçırıyorum ve bunu söylerken bile şuan çok utanıyorum 2 hafta önce doktora gittim tahlil ler falan yaptım bayramdan sonra kontrole gitcem ailem bilmiyor çünkü bunu söylemeye çekindim :( mesela günlük hayatta gülerken , öksürürken ,oturup kalkarken , uzanırken sürekli bir kaç damla idrar kaçırıyorum .bide wc yede gidince illa idrarımı son damlasına kadar yapma hissiyatı duyuroum tam yapyırum ayağa kalkıyorum pijamımı giyip wc den çıkıyom yine bir kaç damla akıyor heleki her cuma günün namaza giderken çıldırcak gibi oluyorum her cuma sabah erkenden kalkıp banyo yapıyorum.banyodan çıktıktan sonra küçük bi adım attımı yine bir kaç damla akıyor sonra gidip bidaha yıkanıyorum .eğilip çoraplarımı bile giyemiyorum bir kaç damla akar diye .ne olur yardım edin..

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgülerli

bende de son 1-2 yıldır var dedim heralde üniverste sınavının stresindendir ama yok geçmek bilmedi malesef üniversteyi kazandım halen idrar kaçırıyorum ve bunu söylerken bile şuan çok utanıyorum 2 hafta önce doktora gittim tahlil ler falan yaptım bayramdan sonra kontrole gitcem ailem bilmiyor çünkü bunu söylemeye çekindim :( mesela günlük hayatta gülerken , öksürürken ,oturup kalkarken , uzanırken sürekli bir kaç damla idrar kaçırıyorum .bide wc yede gidince illa idrarımı son damlasına kadar yapma hissiyatı duyuroum tam yapyırum ayağa kalkıyorum pijamımı giyip wc den çıkıyom yine bir kaç damla akıyor heleki her cuma günün namaza giderken çıldırcak gibi oluyorum her cuma sabah erkenden kalkıp banyo yapıyorum.banyodan çıktıktan sonra küçük bi adım attımı yine bir kaç damla akıyor sonra gidip bidaha yıkanıyorum .eğilip çoraplarımı bile giyemiyorum bir kaç damla akar diye .ne olur yardım edin..

Bilader sana şöyle tavsiye vereyim.Bir süre ayakta işemeyi dene.Alışkanlık kazandır ve ailene söyle yardımcı olsunlar.

• Ayakta isleyemem ki elbiselerim kirlenir.. ve yani eger gercekten ayakta islesem iyilesebilirmiyimki. Ailem e soylemem gercekten utaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgülerli -- 22 Eylül 2015; 11:59:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgülerli

Ayakta isleyemem ki elbiselerim kirlenir.. ve yani eger gercekten ayakta islesem iyilesebilirmiyimki. Ailem e soylemem gercekten utaniyorum.

Hocam.Hocam keşke yardım edebilsem sana.
  • arada olur böyle şeyler. insan vücudu bu akıl sır erdiremeyiz. takma kafana. metabolizman çok hızlıdır büyük ihtimal. hiçbişeyi kafaya takmamak lazım. takıntılı olursan bişeyin yoksa bile zaten gelir bulur seni hastalık.
  • hocam keşke arada olsa ama dediğim gibi yaklaşık 1-2 yıldır var sınav stesini de atlattım çok şükür. şuan inan sıfır stres im yani kafam bomboş ve neden halen idrar kaçırıyorum anlamıyorum eskii halimi özledim sürekli lavaboya gidip yıkanmaktan da bıktım bunun din açısından namaz kılarken sorunuda varmı yokmu onuda tam bilemiyorum kısacası bu hastalıktan kurtulmak istiyorum..artık dışarıya çıkarken sürekli elbise değiştirmek istemiyorum. :( :( :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.