Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

Orijinalden alıntı: serhard

bu bisiklete hidrolik disk fren yada bunun sahip olduğundan daha iyi bir fren takma imkanımız var mıdır? varsa fiyatı ne olabilir sizce? teşekkürler şimdiden.

Evet var. V fren maşa bağlantılı jant sürtünme, sıkıştırma bağlantılı çalışırken, Mekanik disk ve sıvı basınçlı hidrolik disk ise teker ve teker göbeğinde bağlı diske sıkıştırma, sürtünme yapar. Fiyat 60 ve yukarısıdır. Daha basitce ise eski tip fren V tipi motorsiklet ,araba disk fren tarzıdır. Hangi daha iyi tartışılır.

Hidrolik disk fren kullanıyorum. İki teker de sürtme yapıyor. Servis jant tellerini kontrol bile etmedi ısrarıma rağmen. Salcanodan yamuk jant çıkmazmış. HD fren gereksiz pahalı v fren yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metroloji

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Ben 1.70im boyuma uygunmudur lutfen cevap alicam

Sizin 18" kadro tercih etmeniz gerekir

Bu bisikletin sadece 20" kadrosumu varmis

Bisiklet forum/Bisiklet seçimi/uygun kadro boyu seçimi konusuna bi göz atın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 1.70im boyuma uygunmudur lutfen cevap alicam

Sizin 18" kadro tercih etmeniz gerekir

Bu bisikletin sadece 20" kadrosumu varmis

Bisiklet forum/Bisiklet seçimi/uygun kadro boyu seçimi konusuna bi göz atın derim

Tesekurler

• almak ile almamak arasında gidip geliyorum 3 bisiklet çaldırdım bir 4.eklemeye niyetim yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

quote:

quote:

bu bisiklete hidrolik disk fren yada bunun sahip olduğundan daha iyi bir fren takma imkanımız var mıdır? varsa fiyatı ne olabilir sizce? teşekkürler şimdiden.

Evet var. V fren maşa bağlantılı jant sürtünme, sıkıştırma bağlantılı çalışırken, Mekanik disk ve sıvı basınçlı hidrolik disk ise teker ve teker göbeğinde bağlı diske sıkıştırma, sürtünme yapar. Fiyat 60 ve yukarısıdır. Daha basitce ise eski tip fren V tipi motorsiklet ,araba disk fren tarzıdır. Hangi daha iyi tartışılır.

Hidrolik disk fren kullanıyorum. İki teker de sürtme yapıyor. Servis jant tellerini kontrol bile etmedi ısrarıma rağmen. Salcanodan yamuk jant çıkmazmış. HD fren gereksiz pahalı v fren yeter.

Arkadaş doğru söylemiş. Amatör kullanıcı için v iş görür. Pro için fiyatlar uçukhttp://www.erdoganlarbisiklet.com/yedek-parca/disk-fren-setleri.html

• Alan-Anlayan arkadaslar detayli yorumlarinizi bekliyoruz

• 10 gün oldu daha bisiklet gelmedi neyine yorum yapalım. bayramdan sonra kargoya verilecekte gelecekte kurduracazda öyle yorum yapacaz. adam gibi iş yaptıkları yok.. alan bu kadar beklemeyi göze alsın derim. gelseydi ne güzel bayram tatilinde gezecektim pis herifler kargolamadı. yalandan bide kargo numarası girmişler sayfaya oyalamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alarma -- 8 Ağustos 2013; 13:05:35 >
  • 100 hb tl lik çekim mevcut almak isteyenler pm atsın 60 tl
  • Pazartesi günü 24 jant bayan modelini sipariş ettim, dun teslim edildi. Kutudan kurulu cikiyor sayilir, on lastik, gidon, sele ve pedal pabuclarini monte ediyorsunuz. Taksit imkani ve evinize teslim avantajlarini da katinca bence fiyat gayet uygun.

• quote:

quote:

Cevabınız için teşekkürler, o zaman alınabilir, diğer arkadaşların da yazdığına dayanarak boyum 184 cm kilom 80 olduğu için kadro olarak da sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Cevabınız için teşekkürler, o zaman alınabilir, diğer arkadaşların da yazdığına dayanarak boyum 184 cm kilom 80 olduğu için kadro olarak da sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.

Al gitsin... Bayram ekonomisi iyi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkx

Pazartesi günü 24 jant bayan modelini sipariş ettim, dun teslim edildi. Kutudan kurulu cikiyor sayilir, on lastik, gidon, sele ve pedal pabuclarini monte ediyorsunuz. Taksit imkani ve evinize teslim avantajlarini da katinca bence fiyat gayet uygun.

Agirlik ve malzeme kalitesi hakkinda yorum alabilirmiyim? Esimin boyu 168 cm uygun gelir mi acaba?

• İlk olarak karışıklık olamasın diye bahsettiğim 24" bayan modeli olduğunu tekrar edeyim, ayrıca bisiklet konusundan pek anlamam, gayet yüzeysel gördüklerimi yazıyorum.
    Bisikleti tartmam mümkün değil ama gelen kutuda "gross weight 14,48 Kg." yazıyor, net ise 16,98kg., yani sanırım bisikletin ağırlığı 14,48 Kg. olmalı, emin değilim çünkü bana bisiklet daha hafif, olsun olsun 12-13 Kg. gibi geliyor. Kadronun işçilik ve boya kalitesi bana gayet iyi göründü. Seleyi maksimum çizgisine ayarlayınca yerden sele yüksekliğini 79 cm. ölçtüm., yani hepsiburada sayfasındaki ilk fotoğrafta (http://www.hepsiburada.com/liste/claudbutler-cbr-black-hawk-24-jant-shimano-21-vites-kadin-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsalcbrb24w&categoryId=27058700&SKU=SPORSALCBRB24W&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsporsalcbrb24w%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dblack%255cu0020hawk%26fh_refview%3dsearch ) yerden sele yüksekliği 78-79 cm. gibidir, üzerinde gelen jantlar Weinmann TM 19, lastiklerse Samlra marka.
    1,68 boy ile sele biraz yüksek ayarlanarak (çok yüksek olmayıp kolay hakim olunacak bir bisiklet aranıyorsa) rahat kullanılır diyebilirim.

• quote:

İlk olarak karışıklık olamasın diye bahsettiğim 24" bayan modeli olduğunu tekrar edeyim, ayrıca bisiklet konusundan pek anlamam, gayet yüzeysel gördüklerimi yazıyorum.
    Bisikleti tartmam mümkün değil ama gelen kutuda "gross weight 14,48 Kg." yazıyor, net ise 16,98kg., yani sanırım bisikletin ağırlığı 14,48 Kg. olmalı, emin değilim çünkü bana bisiklet daha hafif, olsun olsun 12-13 Kg. gibi geliyor. Kadronun işçilik ve boya kalitesi bana gayet iyi göründü. Seleyi maksimum çizgisine ayarlayınca yerden sele yüksekliğini 79 cm. ölçtüm., yani hepsiburada sayfasındaki ilk fotoğrafta (http://www.hepsiburada.com/liste/claudbutler-cbr-black-hawk-24-jant-shimano-21-vites-kadin-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsalcbrb24w&categoryId=27058700&SKU=SPORSALCBRB24W&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsporsalcbrb24w%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dblack%255cu0020hawk%26fh_refview%3dsearch ) yerden sele yüksekliği 78-79 cm. gibidir, üzerinde gelen jantlar Weinmann TM 19, lastiklerse Samlra marka.
    1,68 boy ile sele biraz yüksek ayarlanarak (çok yüksek olmayıp kolay hakim olunacak bir bisiklet aranıyorsa) rahat kullanılır diyebilirim.

1.65 e gore rahat olurmu sizce

• quote:

İlk olarak karışıklık olamasın diye bahsettiğim 24" bayan modeli olduğunu tekrar edeyim, ayrıca bisiklet konusundan pek anlamam, gayet yüzeysel gördüklerimi yazıyorum.

Bilgiler için tesekkur ederim

• 175 boyum var bacak boyu 84 cm çıktı ben mi yanlış ölçtüm anlamadım almalımıyım yabancı sitelerde en az 75 en fazla 89 cm bacak boyu diyor 20inch için ben mi çok ölçtüm herkes 1.80 üstüne gider demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakacıkan

175 boyum var bacak boyu 84 cm çıktı ben mi yanlış ölçtüm anlamadım almalımıyım yabancı sitelerde en az 75 en fazla 89 cm bacak boyu diyor 20inch için ben mi çok ölçtüm herkes 1.80 üstüne gider demiş

175 boyla 20 inç kadrolu MTB kullanamazsınız. Siteler arasında boğulmayın boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: burakacıkan

175 boyum var bacak boyu 84 cm çıktı ben mi yanlış ölçtüm anlamadım almalımıyım yabancı sitelerde en az 75 en fazla 89 cm bacak boyu diyor 20inch için ben mi çok ölçtüm herkes 1.80 üstüne gider demiş

175 boyla 20 inç kadrolu MTB kullanamazsınız. Siteler arasında boğulmayın boşuna.

ilginiz için teşekkür ederim fakat yinede bisikletçiye gidip denemek istiyorum çok sorun olmazsa alıcam not: yaşım 16 belki biraz boy atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleHand -- 9 Ağustos 2013; 23:46:48 >
  • Bisikletçiye gidip denemekle olmaz. Uzun vadede çok sorun yaşarsınız. İlla alacaksanız alın ama uzun vadeli kullanımda ciddi anatomik sorunlar yaşayacaksınız. Şimdiden kolay gelsin demek düşer bana. :)
  • Arkadaşlar konuşulmuş baya lakin alalım mı almayalım mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.