Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun öncelikle. Bisiklette hem salcano hem cbr yazılarının olması toplama olduğunu belli ediyor zaten. Parçalarının kalitesi konusu biraz şüpheli sanırım.. Neyse iade etmezsek kullandıkça anlayacağız artık..
  • dmltnman kullanıcısına yanıt
    walla bu fiyata herhalde bu olabildi, idare edeceğiz artık... bozuldukça orjinallerini takarız artık...
  • Arkadaşlar bende işten izin aldım gittim eve merakımı yenemedım İlk olarak rengi beyaz çıktı ben sarı ila beyaz istiyordum sonra lastıklerı gerçekten çok güzel jantları da alumyum vides değiştiricilerde shmano yazıyordu Yukarda sayın arkadaşımızın yazdığı gibi marka salcano model blackhawk buna bende anlam veremedim Benım kuzen 169 tl ye bimden bisiklet aldı güzel bisiklet ama en ufak yokusu cıkmıyor belkıde ayarlarını yaptırmadığından dolayı olabılır Bu bisiklette yokusu çıkmassa o zaman üzülürüm ama çıkarsa gerçekten memnun kalırım Bisiklet görünüş olarak çok güzel Yelesını bende kalıtelı bulmadım nette araştırma yaptım salcano blackhawk diye herhangı bir şey çıkmadı yanı uydurma olduğu belli Kimsenın günahını almak ıstemem ama kımımıze astra kımımıze ng 650 diye gönderılen bısıkletler toplama olduğu bellı Arkadaşlar hepimize yeni bisikletlerimiz hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncay1979 -- 10 Ekim 2013; 23:56:58 >
  • hepinize hayırlı olsun umarım parçalar bozuk çıkmaz. Resimdeki bana gelende de resimdeki jantlardan var onlar işte 2 yıl öncesine aitmiş. adamlar zarar etmemek için yeni takımları sökmüşler. Ben bugün ya istediğim rengi gönderin, olmazsa lastik ve jant o da olmazsa geri alın diye arıycam valla usta da şahidim sen bildir haber ver ben de bildirim yaparım buradan dedi sıfır ürünün yalpalaması kabul edilemez tekerlek sürtüyor sağa sola. maşanın cbr olması da hakikaten çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridowich -- 11 Ekim 2013; 5:17:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feridowich

hepinize hayırlı olsun umarım parçalar bozuk çıkmaz. Resimdeki bana gelende de resimdeki jantlardan var onlar işte 2 yıl öncesine aitmiş. adamlar zarar etmemek için yeni takımları sökmüşler. Ben bugün ya istediğim rengi gönderin, olmazsa lastik ve jant o da olmazsa geri alın diye arıycam valla usta da şahidim sen bildir haber ver ben de bildirim yaparım buradan dedi sıfır ürünün yalpalaması kabul edilemez tekerlek sürtüyor sağa sola. maşanın cbr olması da hakikaten çok ilginç.

Canınızı sıkmayın bizler 300 tl ile fakir olmayız Bisikleti kullanırız yok efendım yokusu çıkmaz parçası arıza çıkarırsa atarız yeni alırız Salık olsun Bana hayatta ne kazıklar attılar bu bişey değil üstelık istediğimiz bisiklet olmasa bile verdiğimiz parayı hak eden bir bisiklet sahıbı olduk Uzun lafın kısası bir haftada bisiklet kendını bellı eder memnun kalırsam okey ama kalmassam üyeliğimi sildirim
    üstelık daha bir sürü almam gereken şeyler var internetten almam atlarım arabaya giderım avm ye alış verışımı yaparım koca Bursada ne ararsan var

• quote:

Orijinalden alıntı: recep-kovboy

bence adamlar siparişe göre üretim yapıyorlar .

üretip satmaya çalışacaklarına .önce satıp sonra üretiyorlar

Aynen öyle oluyor hiç şüphen olmasın bu konuda salcanonun satış bölümünde arkadaşım var oradan biliyorum :)
  • Dogru diyorsunuz fakir olmayiz elbet ama sifir diye verilen mallarin sorunlu cikmasina uzuluyorum bekledik o kadar geldi diye sevindm simdi de bu sorun cikti.duzgun olsun ben tekerlegn noname veya jantin duz olmasnda degilm ama o jant yamuksa ona da sessiz kalamam. Soyledim tedarikciye gonderecekler sizinkilerde bir sorun varmi montaji yapildi mi
  • adamlar bize Astro, ng650 gibi isimler saydı ama gönderdikleri bisiklet ancak "salcano frankenstein" diye adlandırılabilir. Bu arada ben parçaların değişik değişik olmasına yada 2 yıl önceki model olmasına takmış değilim, umarım arızalı ve sorunlu çıkmaz, sonuç olarak profesyonel olarak kullanmayacağım... Cumartesi günü montajını yaptıracağım, umarım sorunlu parça çıkmaz...
  • quote:

Dogru diyorsunuz fakir olmayiz elbet ama sifir diye verilen mallarin sorunlu cikmasina uzuluyorum bekledik o kadar geldi diye sevindm simdi de bu sorun cikti.duzgun olsun ben tekerlegn noname veya jantin duz olmasnda degilm ama o jant yamuksa ona da sessiz kalamam. Soyledim tedarikciye gonderecekler sizinkilerde bir sorun varmi montaji yapildi mi

Haklısınız bize astro ng650 dediler ben bugun 2 tane salcano servısı gezdım montajını yaptığım yerdekı usta kötü bisiklet değil jantlarıda kaliteli dedi 17 yıllık bisiklet ustasıymıs Montajdan sonra bisikleti zar zor arabaya sıdırdım eve geldım arabayı park ettim atladım bisiklete Yokuş aşşağı az daha düşüyordum çok hızlandım ama kontrolü saladık 1 km gezdım arka teker sürtmeye başladı Bu sefer başka salcano servisine götürdüm orada genç arkadaş yapıverdi Ona bisikleti incelettim salcano bröşürden abi dedi bunun tek kadrosu orjinal geri kalan salcano değil dedi Bende diyecektım madem salcano değil salcano fabrıkasında ne işi var malzemenın ama bu genç bisikletçi kardesim o kadar yardımcı oldu dersem kalbi kırılır diye bişe demedim Ama yele kesin şart şu ankı yele ile olmaz Uzun lafın kısası fazla bişe beklememek lazım kötünün iyisi Bize vaad ettikleri bisikleti değilde zarar etmıyeceklerı hatta kara geçeceklerı bisikleti toplamışlar bize göndermişler ben bunu anladım

• Hata bizde 3 kurus indirim yaptilar diye sevindik. Fabrikayi aradm ben calisanlarin yillik izinde oldugu donemde siparis vermisz ondan bu kadar gecikms bana sizdeki blackhawk deglmi dio yok dedm sistemde oyle gorunuo dedi. iş çıkışı servise gittim tekerleklerin yarın gönderileceğini söyledi bu arada dikkat ettim benimkinde de cbr maşa var inşallah ilerde ordan bir sorun yaşamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridowich -- 11 Ekim 2013; 19:07:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben de dun ki macerami anlatayim. Gunduz , kurulumu kupon ile yapmayi kabul eden bir servis buldum, ancak usta bisikleti birak aksama gel dedi. Aksam gittigimde neredeyse kurulum bitmisti. Kadro siyah uzerine sari , astro modeli. On masa siyah ve uzerinde cbr yaziyor. Ustaya ben de fikrini sordum, bu bisikletler 500 tl civaridir dedi. Kadronun borulari cevresi asimetrik, degisik bir gorunum veriyor bisiklete. 7-8 km yolu bisikletle geldim eve. On carkdan birkez zincir atti, en ufak carka gecerken zorlaniyor.onun disinda genel performanstan memnunum. Son yirmi senedir ilk defa bisikletim oldugundan teknolijinin epey degistigini gordum. Vites kollari iki adet, hosuma gitti. On suspansiyon da ilk basta aliskin olmadigimdan bisiklet lacka havasi veriyor ama kolay alisiliyor. Ben memnun kaldim, tabi komple cbr gelseydi daha da memnun olabilirdim ama turkiyede ki internet alisveris sisteminin hala kat edecek yolu oldugu kanitlandi. Bir problem ciktiginda hala musteri memnuniyeti saglanamiyor. Dusunecek olursak stogu olan denen bir urun yerine 15 gun bekletilip baska bir urun gonderiyorlar. Napalim burasi Turkiye, yok oyle :).. Herkese bisikletiyle kazasiz, iyi gezmeler.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok şüküe bu gün bende bisikletimi kurdurdum, arka tekerde az yapalama oldu, hemen servise geri döndüm ve sağolsun adam hemen halletti, hatta ön tekerede baktı biraz oynadı telleriyle, 1 ay sonra geldiğinde de detaylı bir bakım yaparız bakarız bakalım oynama gevşeme varmı parçalarda dedi... parçalar elbette en kalitelisi değil ama bisikletçi yaşım itibarıyla dikkatli kullanacağımı, ön kaldırma hareket falan yapma gibi eylemlerde bulunmayacağaımı düşünerek bana yeteceğini söyledi... üzerindeki lastiklerin salcano yazılı olanınıda gösterdi... bak aynısı dedi, gerçektende desenleri aynı olan bir lastikti, örümünü falan bilemem ama...
    kısacası ben yaklaşık 5 kilometrelik bir yolu bisikletimle döndüm ve gerçekten çok memnun kaldım... bu salcano firmasını gözümde affettirmedi ama yinede bisiklet fiyatına göre iyi diyebilirim...
  • Yamuk jantların yerine benim ısrarlarım sonucu yeni jantları bugüne yetiştirip yolladılar. Eski jantların aynısı geldi ama bunlarda yamukluk yok. Usta taktı size yanlış bisiklet göndermişler dedi (toplamda 5 kişiye yanlış gitmiş) cloudbutler göndermeleri gerekiyormuş falan dedi bende olanı anlattım iyi almışsın o zaman dedi maşa cbr orijinal maşasıymış. Jantlar da weinmann (alman malı) alüminyummuş. Bu yüzden bisiklet hafif (ortalama 13-14 kg anca gelir). Lastiklerin yalpalaması normal yeni olduğu için biraz kullandıktan sonra tam şekil alıp oturur yeterki jant düzgün olsun dedi usta. Rahatlığı fena değil de bende hamlık var seleye alışana kadar biraz toto ağrısı çekebilirim frenlerini özellikle ben çok beğendim. Hepinizin ki hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Ben yalpalama nedeniyle bisikletçiye geri döndüğümde Sedona marka geniş oturağı olan çok güzel bir sele aldım... Jelli sele mi tam olarak bilmiyorum ama, çok çok rahat... tavsiye ederim...

ben 35 liraya aldım ve orada tanıştığım biri önerdi, o da 35'e almıştı... ancak linkte 23 TL gibi bir fiyatı var gerçekten ço rahat...

http://volkanbisiklet.com.tr/sedona-yayli-sele-7200b-siyah

Birde vites koruma demiri taktırdım... 5 lirada o tuttu... http://www.sprintbisiklet.com/?newUrun=1&Id=546919&CatId=bs281708&Fstate=&/V%C4%B0TES-KORUMA-DEM%C4%B0R%C4%B0

Kaliteli bir suluk yoktu bisikletçide, o nedenle suluk alamadım... Ayrıca ilk izlenim olarak eğer uzun mesafeli yolculuklar yapmayı planlıyorsanız eldiven şart, direksiyon ellerde nasır yapacak gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaman_tr -- 12 Ekim 2013; 21:21:27 >

• tuncay1979 T kullanıcısına yanıt
    astro serisi neredeyse tüm özellikleriyle 1er 2şer gömlek üstün ng 650 serisinden. ve astro serisinde en iyi seri 10-20-30-40-50 den astro 10,
    astro 240-241-270-290 serisinden ise bunlar galiba 2012 modeller, bende astro 241 srv var sram vites shimanolardan kat kat iyi aynı fiyatlarda.

ve hidrolik frenli ng 650 fiyatına astro v frenli alınıyor ama dediğim gibi astro' nun bütün özellikleri daha iyi. ve forumlarda pek gözükmesede çok fazla kullanıcısı var
  • shaman_tr kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun eğer kadronuz astro kadrosu ise en azından ömürlük denebilecek bir kadronuz var, ama şu cbrnin tüm parçaları piyasadaki en kötü ve ucuz parçalar denebilir umarım o kadroya tam oturmuşlardır güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler dilerim.

bu arada hepsiburada cbryi bir ingiliz markası, yeni ürün diye satıyor lakin,
    yeni ürün yazıp direk %50 fiyat (indirim koyup) stok bitince ahanda şu kadar olacak demiyor mu beni benden alıyorlar.
  • Hepsiburda da CBR Gladiator modeli var 400 tl. Nasıldır bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabip kullanıcısına yanıt
    anaaa bir baktım da bizim jantlar sele ve gidonun nereden geldiği anlaşıldı. Hocam size de kadro cbr geri kalan her parçası salcano olan bir karışım gelir şaka tabi ki ama tavsiyem sipariş verdikten sonraki süreci iyi takip etmeniz. hb ile artık uzuuuunnn bir süre işim olmayacak benim. İmkanınız varsa gidip dükkandan görerek deneyerek alın araştırmayı netten yaparsınız ve size tavsiyem netten alayım orda indirim var diye sakın kanmayın onlar kendilerine zarar ettirmezler. Parçalarını değiştirip yollayabilme ihtimalini göz önünde bulundurun. Bize yolladıkları bisikletin kadrosu dışındaki diğer parçaları cbr ye ait. Allahtan o da kötü bir marka değilmiş.

• quote:

anaaa bir baktım da bizim jantlar sele ve gidonun nereden geldiği anlaşıldı. Hocam size de kadro cbr geri kalan her parçası salcano olan bir karışım gelir şaka tabi ki ama tavsiyem sipariş verdikten sonraki süreci iyi takip etmeniz. hb ile artık uzuuuunnn bir süre işim olmayacak benim. İmkanınız varsa gidip dükkandan görerek deneyerek alın araştırmayı netten yaparsınız ve size tavsiyem netten alayım orda indirim var diye sakın kanmayın onlar kendilerine zarar ettirmezler. Parçalarını değiştirip yollayabilme ihtimalini göz önünde bulundurun. Bize yolladıkları bisikletin kadrosu dışındaki diğer parçaları cbr ye ait. Allahtan o da kötü bir marka değilmiş.

Baktınız ürünü beğenmiyorsunuz
    geri iade edin gitsin hepsi bukadar .Adamlar geri iadelerde kargo parasını bile ödüyor.

• işin komik tarafı da cbr markası sadece HB'de var... yani başka yerden fiyat karşılaştırması da yapamıyoruz...
    ng650 modeline mesela hemen baktım piyasada 440TL'ye bulunabiliyor...
    ama cbr hem ng 650 kadar iyi değil hemde HB fiyatını 600TL olarak gösteriyor :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.