Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence adamlar siparişe göre üretim yapıyorlar .

üretip satmaya çalışacaklarına .önce satıp sonra üretiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

link ver ya link

cümlenin sonunda ,körün göz mü

:D merakımdan soruyorum konyalımısın ?
  • quote:

link ver ya link

quote:

gözlerin çohiyimiş

gece gece iyi güldüm valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 10 Ekim 2013; 0:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quad4core

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

link ver ya link

cümlenin sonunda ,körün göz mü

:D merakımdan soruyorum konyalımısın ?

hayır, melahat abla izleyicisiyim
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar benim bisiklet geldi! Eve gidip paketi açmak kaldı... biraz daha sabır... :D
  • Elimde sadece bu yaz kullanılmış 2013/05 tarihli 21 vites 26 jant salcano hector bisiklet var. İkinci el bolumune de konu actim imzamdada mevcut. İstanbul dan veya izmitten dusunen ark. Elden teslim satabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka kimsenin eline geçmedi herhalde, yorum bekliyoruz arkadaşlar, mümkünse ng650 nin de fotoğrafları ve parçalarıyla ilgili bilgi... orjinal parça kullanıp kullanmadıklarını merak ediyorum...
  • benimki de geldi ng650 siyah üzerine beyaz istemiştim beyaz üzerine siyah geldi tekerlekler ve jantlar klasik arkadaşlar öyle örgülü vs değil beklemeyin boşuna en azından benimki öyle çıktı şmdi servise gidip toplatıcam bakalım neye benzicek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feridowich

benimki de geldi ng650 siyah üzerine beyaz istemiştim beyaz üzerine siyah geldi tekerlekler ve jantlar klasik arkadaşlar öyle örgülü vs değil beklemeyin boşuna en azından benimki öyle çıktı şmdi servise gidip toplatıcam bakalım neye benzicek :)

vites vb donanımlar nasıl? en azından onlar orjinal modeldekiler olsa bari... lastikler gün gelir değişir...
  • Bana da telefon geldi saat uc gibi, evde degildik kargo subesine geri gondermisler.gittim almaya dev gibi bir kutu, ancak kutuyu acarak, arka koltugu indirerek arabaya sigdirdim bisikleti. Atasehir de Yesil Bisiklet var Salcano bayisi, daha evvelden oraya gotururum diye planliyordum ama adamlar 50 tl kurulum ucreti istediler. Kupon falan dinlemiyorlar, him oldukca elitist bir servis. Bisikletin %15 i kadar kurulum ucreti istiyor aslanlar. Demek ki bir daha kapisindan gecilmez.yalniz bu olaylar olurken ben de bir panik, yeni bisiklet heyecani herhalde bisiklete alici gozuyle bile bakmadim. Sonra hanim servis pesinde kosarken irsaliyeyi okudu; blackhawk geciyor cumlede???? Sonra gozum takildi bisiklet de cbr yaziyor. Simdi kafam yerine geliyor , bisiklet arabada hala; acaba bana claudbutler mi gonder di bunlar??? Ne hikaye yav sanki macer filmi , 15 gun oldu vereli siparisi hala binemedik bisiklete.....
  • gidon, sele, sele borusu, lastikler ve jantlar hbdeki görsellerden farklı servisteki adam bunlar bu tekerlekle satılmıyor kadro yenimodel amalastiklerle jantlar 2 yıl öncesine aitmiş değiştirilmiş bunlar dedi harbiden de kutusundan çıkan lastiklerde toz izleri vardı. Neyse toparladı taktı vs. viteslerini ayarlamak için arkayı kaldırdım tekerlek gacur gucur sağa sola sürtüp duruyor. Sonra öne bakalım dedik o da aynı sinirden gözüm döndü aradım hemen güvenlik çıktı abi kimse yok yarın ara dedi servisteki usta da sen bunu aynen geri gönder bu ne böyle darbe almış bunlar dedi anlayacağınız bisikleti serviste bıraktım yarın arayıp yeni lastik ve jant (hbdeki modellerinden) bir çift isticem hatta bisikleti geri mi göndersem diyorum istediğim renk değil hb nin meşhur tedarikçi firması arnavutköydeki salco bisikletmiş iletişim bilgilerine burdanbakabilirsiniz. Benim gibi mağdur olan varsa arayıp ağzıan geleni söyleyebilir. Garanti belgesi apayrı bir şey zaten bisiklet adı salcano model blackhawk diyor renk kısmında hiç bir şey yazmıyor. Usta bile sahte mi acaba falan diye şüphelendi yarın bişey olsa servise götürsem adam bu garanti belgesi bu bisiklete ait değil ki dicek. Bir heves ettim bin pişman oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridowich -- 10 Ekim 2013; 20:27:07 >

• Salcano astro alan bir arkadaş vardı ona hangi model gelmiş bilgi verebilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

http://www.hepsiburada.com/liste/claudbutler-gladiator-26-21-vites-disk-fren-erkek-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsalclgld&categoryId=27058700

Linkteki ürün nasıldır arkadaşlar?

Frenler hidrolik disk mi eğer hidrolik değilse pek iyi tutmuyormuş. Hidrolik disk de o kadar ucuz olamaz. Vardır bir nanesi ben o siteye artık hiç güvenmiyorum. Siz de tekrar düşünün.

• feridowich kullanıcısına yanıt
    Evet başınıza gelen talihsizlikleri okudum. Açıkçası bende tedirgin olmadım değil.
  • Arkadaşlar bende bütün gün bekledim gelmedi 18:50 de işe çıktım bisiklet 19:00 da gelmiş 20 gün oldu daha bisikleti görmek nasıp olmadı :D Yalnız buradakı yorumları okuyunca evde annemı aradım annem yaşlı kutuyu açamamıs görebıldığı kadar kırmızı beyaz siyah renk görebılmış bide kutunun üstünde salcano şampıyonların tercıhı yazıyormus İnşallah söz verdıklerı gıbı kalıtelı ürün yollamışlardır hayal kırıklığı yaşamayalım bunca beklemeden sonra acaba benım gıbı salcana ng 650 bekleyen başka arkadaşların bisikletleri nasıl memnun kalan arkadaşımız oldumu buraya yazarlarsa çok sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay1979

Arkadaşlar bende bütün gün bekledim gelmedi 18:50 de işe çıktım bisiklet 19:00 da gelmiş 20 gün oldu daha bisikleti görmek nasıp olmadı :D Yalnız buradakı yorumları okuyunca evde annemı aradım annem yaşlı kutuyu açamamıs görebıldığı kadar kırmızı beyaz siyah renk görebılmış bide kutunun üstünde salcano şampıyonların tercıhı yazıyormus İnşallah söz verdıklerı gıbı kalıtelı ürün yollamışlardır hayal kırıklığı yaşamayalım bunca beklemeden sonra acaba benım gıbı salcana ng 650 bekleyen başka arkadaşların bisikletleri nasıl memnun kalan arkadaşımız oldumu buraya yazarlarsa çok sevınırım

aynen benimkinin kutusunda da salcano şampiyonların tercihi yazıyordu öyle model ismi falan yok. Servisi dedi normalde kutu üzerinde modeli yazar diye. dikkat edin de kutunun yan tarafındaki kağıtta ve garanti belgesinde salcano blackhawk yazmasın öyle bir model yok çünkü!! bana gelende sadece kadro salcano gerisi markasız adi ürünler serviste vardı bir tane ng650 selesinden gidona her yerde salcano yazıyor ve renk uyumu var. Orjinal ürün o işte. hb bize kıyak yaptı ya güya zarar etmemek için parçalarını değiştirmişler bunu bana yetkili servisi söylüyor bu tekerlek takımı 2 yıl önce çıkan bisikletlerde vardı dedi.

• Bize gönderilen o ne idüğü belirsiz fotolardaki kadroyu ben bu modele benzettim hatta bir fark bulamadım. Bir bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feridowich

gidon, sele, sele borusu, lastikler ve jantlar hbdeki görsellerden farklı servisteki adam bunlar bu tekerlekle satılmıyor kadro yenimodel amalastiklerle jantlar 2 yıl öncesine aitmiş değiştirilmiş bunlar dedi harbiden de kutusundan çıkan lastiklerde toz izleri vardı. Neyse toparladı taktı vs. viteslerini ayarlamak için arkayı kaldırdım tekerlek gacur gucur sağa sola sürtüp duruyor. Sonra öne bakalım dedik o da aynı sinirden gözüm döndü aradım hemen güvenlik çıktı abi kimse yok yarın ara dedi servisteki usta da sen bunu aynen geri gönder bu ne böyle darbe almış bunlar dedi anlayacağınız bisikleti serviste bıraktım yarın arayıp yeni lastik ve jant (hbdeki modellerinden) bir çift isticem hatta bisikleti geri mi göndersem diyorum istediğim renk değil hb nin meşhur tedarikçi firması arnavutköydeki salco bisikletmiş iletişim bilgilerine burdanbakabilirsiniz. Benim gibi mağdur olan varsa arayıp ağzıan geleni söyleyebilir. Garanti belgesi apayrı bir şey zaten bisiklet adı salcano model blackhawk diyor renk kısmında hiç bir şey yazmıyor. Usta bile sahte mi acaba falan diye şüphelendi yarın bişey olsa servise götürsem adam bu garanti belgesi bu bisiklete ait değil ki dicek. Bir heves ettim bin pişman oldum.

Böyle rezalet olmaz. Bugün benim belirttiğim adrese de gelmiş bisiklet. Ama tabi adresime cumartesi günü geçeceğimden bisiklet ile ilgili şu an yorum yapamayacağım. Ama benim bisiklet de içime sinmezse ürünü monte ettirmeden iade ederim..

• resimleri çekebildiğim kadar paylaşayım... biraz hayal kırıklığı... kısacası asrto modelinde yer alan kaliteli parçalar yok arkadaşlar, sadece kadrosu salcano astro, benim ön maşa cbr mesela :D... adamlar toplama yapmışlar... en azından cantlar ve bisiklet siyah ta biraz uyum var gönderemedikleri modele göre... Ama yaptıkları ayıp ya, 15 gün bekletmenin bir ikramı olarak en azından orjinal bir bisiklet gönderebilirlerdi...
    neyse en azından Gönderemediklerinden daha dandik değildir umarım vitesler, dişliler vb...

Kutuyu parçalamamk için resimleri çekebildiğim kadar ekliyorum...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.