Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim ki de gelmedi, bayramdan önce mutlaka almam gerektiği belirtmiştim yazışmalarımda, oğrluma bisiklet sürmek istediğimi ve bayram tatilini kaçırmak istemediğimi de vurguladım, hatta telefonla aradıklarında da sözel olarak ta belirttim ama bu gün hala yola çıktığına dair bir belirtş yok. Bu arada bisiklet siparişimden sonra HB'den iki alışveriş daha yaptım, onlarda geldi...
    HB'nin kalitesine yakışmayan bir durum oldu bu bisiklet olayı, umarım, beklediğimize değecek bir şekilde bu hatalarını telafi ederler, sonuçta HB'de Salcano'da büyük ve kaliteli firmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay1979

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bana bugün için kargoya verileceğini söylemişlerdi hatta sabah verilirse akşama doğru elinizde olur demişlerdi şehir içi avantajıyla. Ama hiç bir ilerleme yok beklemedeyim ben de. Bir iki saat sonra tekrar iletişime geçip sorcam sonucu yazarım. Ben de 22 eylülde sipariş vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feridowich

Bana bugün için kargoya verileceğini söylemişlerdi hatta sabah verilirse akşama doğru elinizde olur demişlerdi şehir içi avantajıyla. Ama hiç bir ilerleme yok beklemedeyim ben de. Bir iki saat sonra tekrar iletişime geçip sorcam sonucu yazarım. Ben de 22 eylülde sipariş vermiştim.

Alıntıları Göster
    Banada tedarikçi firma kesin saat 17:00 de kargoya verilecek dedi kesin dedi ama artık hiç inanasım gelmıyor böyle bir saçmalık varmı ya bu nasıl iştir ya bunlar avrupa devletınde olsa böyle yapabılırlermı ya

• quote:

Banada tedarikçi firma kesin saat 17:00 de kargoya verilecek dedi kesin dedi ama artık hiç inanasım gelmıyor böyle bir saçmalık varmı ya bu nasıl iştir ya bunlar avrupa devletınde olsa böyle yapabılırlermı ya

Görüştüm tedarikçi firmayla görüşmüşler onlar da ellerindeki tüm siparişlerin çıkışlarını yarım saate kadar (saat şu an 16.30) yapacakmış. Yani 17.00 gibi kargo takip bilgilerinin gelmesi gerekiyor haydi bakalım inşallah bir aksilik daha çıkmaz.
  • quote:

quote:

Görüştüm tedarikçi firmayla görüşmüşler onlar da ellerindeki tüm siparişlerin çıkışlarını yarım saate kadar (saat şu an 16.30) yapacakmış. Yani 17.00 gibi kargo takip bilgilerinin gelmesi gerekiyor haydi bakalım inşallah bir aksilik daha çıkmaz.

Alıntıları Göster
    İnşallah çıkmaz size HB banada Salcano Saat 17:00 kargoya verilecek dedi Bakalım hayırlısı

• tuncay1979 T kullanıcısına yanıt
    saat 17:00 oldu ama hala haber yok, HB'ye gerçekten yakıştıramadım, az önce geriye dönük siparişlerime baktımda 2004'de kadar olan data sitede var, 100'lerce ürün almışım ama ilk defa böyle madur edildim... daha önce de fazla beklediğim olmuştu ama bu sefer gerçekten çok fazla ve işin kötüsü yeterli bilgilendirme de yok, mesela astro'nun hangi moıdel olduğu veya model özellikleri bile yok... 100TL fazla verip piyasadan dersizce alabilirdik, umarım beklemeye değecek bir modelini gönderirlerde bari bir miktar hayal kırıklığımızı telafi ederler...

3 kuruş kar edeceğim diye neredeyse kurulduğundan beri alış veriş yapan benim gibi bir müşteriyi kaybetme noktasına getirdiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaman_tr

saat 17:00 oldu ama hala haber yok, HB'ye gerçekten yakıştıramadım, az önce geriye dönük siparişlerime baktımda 2004'de kadar olan data sitede var, 100'lerce ürün almışım ama ilk defa böyle madur edildim... daha önce de fazla beklediğim olmuştu ama bu sefer gerçekten çok fazla ve işin kötüsü yeterli bilgilendirme de yok, mesela astro'nun hangi moıdel olduğu veya model özellikleri bile yok... 100TL fazla verip piyasadan dersizce alabilirdik, umarım beklemeye değecek bir modelini gönderirlerde bari bir miktar hayal kırıklığımızı telafi ederler...

3 kuruş kar edeceğim diye neredeyse kurulduğundan beri alış veriş yapan benim gibi bir müşteriyi kaybetme noktasına getirdiler...
    Size astra göndereceklermiş banada Salcano NG 650 26" V Dağ Bisikleti gonderecekler demekkı adamına göre muamele yapıyorlar site güncellemesi biraz geç oluyor 2-3 saat içinde kargoda denmesse umudu kesebılırsınız Bende bu siteden yüklü alış veriş yaptım Ama bundan sonra ilk işim sipariş olayı netleşsin geliyorsa gelsın gelmıyorsa paramızı geri yatırsın tepkı amaçlı sıteden üyeliğimi sileceğim Atalarımız ne demiş müşteri veli nimettir Ehh artık kendılerı bilir Nasıl olsa müşteri çok bir iki taneden bişe olmaz derlersede canları sağolsun Sankı bedavaya bisiklet alacaız sankı gazete kuponu topluyoruz Ben son sözümü söyledim

Tekrar aradınız mı salcanoyu hb de kargo takibi 1-3 saat içinde aktifleşir gibi bişeyler diyor. arayıp da kargoya verilmiş mi diye sorsak mı acaba?
    Banada salkano ng650 önerdiler, ama ilk başta astro göndereceğiz demişlerdi, bende astro olsun diye ısrar ettim... dolayısıyla dün değişiklik yaptılar... ancak tereddütlerim var, bu işin bu kadar uzaması can sıkıcı... dediğiniz gibi sanki bedava veriyorlar, sonuç olarak sezon dışı fiyatlar zaten düşyor, üstüne üstlük firmayla 1000 tane satarım gibi bir anlaşma yaptığı zaman muhtemelen fiyat daha da düşüyor... dolayısyla bu fiyat bize yapılmış kıyak değil... en fazla 100 TL kar ediyoruz ve istediğimiz renk vs. özelliklerden ödün veriyoruz bunun için... Astro'nun görünümü bile belli değil, başka bir kaynaktan da bakamıyorum... ng650 yine tutulan bir model, başka yerlerde güzel yorumlar var, ayrıca görünümü de yer alıyor..

hadi bakalım hayırlısı...
  • quote:

Banada salkano ng650 önerdiler, ama ilk başta astro göndereceğiz demişlerdi, bende astro olsun diye ısrar ettim... dolayısıyla dün değişiklik yaptılar... ancak tereddütlerim var, bu işin bu kadar uzaması can sıkıcı... dediğiniz gibi sanki bedava veriyorlar, sonuç olarak sezon dışı fiyatlar zaten düşyor, üstüne üstlük firmayla 1000 tane satarım gibi bir anlaşma yaptığı zaman muhtemelen fiyat daha da düşüyor... dolayısyla bu fiyat bize yapılmış kıyak değil... en fazla 100 TL kar ediyoruz ve istediğimiz renk vs. özelliklerden ödün veriyoruz bunun için... Astro'nun görünümü bile belli değil, başka bir kaynaktan da bakamıyorum... ng650 yine tutulan bir model, başka yerlerde güzel yorumlar var, ayrıca görünümü de yer alıyor..

hadi bakalım hayırlısı...
    Fiyatlar ne kadar arkadaşlar?

• quote:

Tekrar aradınız mı salcanoyu hb de kargo takibi 1-3 saat içinde aktifleşir gibi bişeyler diyor. arayıp da kargoya verilmiş mi diye sorsak mı acaba?

Ya o kadar bıkkınlık geldiki bu beklemelerden, sonra son attığım maile de cevap gelmediği için açıkçası telefonla aramak ta hiç içimden gelmiyor, ayrıca HB firması cumartesi - pazarda kapalı, muhtemelen akşam saat 18:00 sonrası da kimse bulunmaz orada... bilgi alan olursa yine burada paylaşırsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-ng-650-26-v-dag-bisikleti-/productDetails.aspx?productId=sporsal352&categoryId=27058700

ürün burda ama bizim yılan hikayesine dönmüş bir durumumuz var inşallah çözülür onu bekliyoruz biz de

• quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-ng-650-26-v-dag-bisikleti-/productDetails.aspx?productId=sporsal352&categoryId=27058700

ürün burda ama bizim yılan hikayesine dönmüş bir durumumuz var inşallah çözülür onu bekliyoruz biz de

normalde nedir bunun fiyatı?

• O zaten normal fiyatı... biz 330 tl ye aldık, aynı ürün başka sitelerde 440tl... bize vaadedilen bisiklet 600tl'den 330'a inmişti... geçmiş mesajlarda resmi var... anlayacağınız neredeyse 15gün oldu, ne geleceği belli ne gelmeyeceği... HB tedarikçi firmaya yeterli yaptırım gücüne sahip değil herhalde... yoksa piyasadan geri mal çeker hallederlerdi şimdiye kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

normalde nedir bunun fiyatı?

http://www.salcano.com/Urunler.aspx?idurun=931

kendi sitesinde 510 tl fiyat vermişler. Mağazalarda da ortalama o civarda satılıyor.

• shaman_tr kullanıcısına yanıt
    " Astro'nun görünümü bile belli değil, başka bir kaynaktan da bakamıyorum " demişsiniz. Bana iskeletinin resmini göndermişlerdi. Size de gönderdiler mi bilmiyorum.

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti

Ben beyaz olanı seçtim kendime.

• quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

" Astro'nun görünümü bile belli değil, başka bir kaynaktan da bakamıyorum " demişsiniz. Bana iskeletinin resmini göndermişlerdi. Size de gönderdiler mi bilmiyorum.

aynı resimleribana da yolladılar tasarımdaymış pazar gelecek falan deyince ben de ng650ye yöneldim hazır var hemen gelir herhalde diye. ama nerdeee. Şimdi astro bile benimkinden önce gelirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridowich -- 8 Ekim 2013; 18:33:36 >

• quote:

Bana göndermediler, telefoda siyah üzerine beyaz mı, beyaz üzerine siyahmı diye sordular... bende öncelikli tecihim beyaz dedim... ancak zor durumda kalınacaksa siyahı da kabul ederim dedim, acelem olduğu için... sonra hepsi burda sitesinde siparişimde turuncu bir ng650 göründü... tekrar mesaj attım ben astroyu kabul etmiştim ve onun için konuştuk vs. Sonra astr olarak siprişim değişti... bu seferde görsel koymaadılar...
    Sizin gönderdiğiniz resimdekilrse fena değilmiş... teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bana göndermediler, telefoda siyah üzerine beyaz mı, beyaz üzerine siyahmı diye sordular... bende öncelikli tecihim beyaz dedim... ancak zor durumda kalınacaksa siyahı da kabul ederim dedim, acelem olduğu için... sonra hepsi burda sitesinde siparişimde turuncu bir ng650 göründü... tekrar mesaj attım ben astroyu kabul etmiştim ve onun için konuştuk vs. Sonra astr olarak siprişim değişti... bu seferde görsel koymaadılar...

Benim sipariş detayımda da görsel yok zaten. Bu fotoları değişim sürecinde mail adresime göndermişlerdi. Astronun bütün modellerinin kadrolarına baktım. Aynısını astro 240 ve astro 270 ve astro 291'de gördüm. Ama bu modellerden biri olduğunu sanmıyorum. Çünkü bana bu modelin yeni üretime geçmiş bir seri olduğu; Bu sebeple Salcano'nun kendi sitesinde bile görünmediği söylendi.

• quote:

quote:

Benim sipariş detayımda da görsel yok zaten. Bu fotoları değişim sürecinde mail adresime göndermişlerdi. Astronun bütün modellerinin kadrolarına baktım. Aynısını astro 240 ve astro 270 ve astro 291'de gördüm. Ama bu modellerden biri olduğunu sanmıyorum. Çünkü bana bu modelin yeni üretime geçmiş bir seri olduğu; Bu sebeple Salcano'nun kendi sitesinde bile görünmediği söylendi.

Alıntıları Göster
    quote:

Salcano NG 650 26" V Dağ Bisikleti
    1 Adet | Tedarikçi firma tarafından kargoya verilmesi bekleniyor.
    Bu ürün için faturanız siparişinizden ayrı olarak oluşturulacak ve ürün teslimatından sonra ayrı olarak size gönderilecektir.

Bende hala durum aynı, soğutacaklar illa bilsem gider 3-5 fazla verir mağazadan alırdım tertemiz. 16 gün oldu bunların keyfini bekliyorum kask da alıcam ama gelecek bisikletin renginden emin olamadığım için onu da bekletiyorum. Kaskı kesinlikle hb den almıcam. Bir kaç yerde kampanya vardı ama bisikleti beklerken onların da kampanya süreleri doldu. Artık ne diyeyim ben bunlara bilmem ki.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.