Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparişinde değişiklik olan var mı bende hala durum aynı. Olmazsa yarın arayıp iptal ettirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feridowich

quote:

Salcano NG 650 26" V Dağ Bisikleti
    1 Adet | Tedarikçi firma tarafından kargoya verilmesi bekleniyor.
    Bu ürün için faturanız siparişinizden ayrı olarak oluşturulacak ve ürün teslimatından sonra ayrı olarak size gönderilecektir.

Bende hala durum aynı, soğutacaklar illa bilsem gider 3-5 fazla verir mağazadan alırdım tertemiz. 16 gün oldu bunların keyfini bekliyorum kask da alıcam ama gelecek bisikletin renginden emin olamadığım için onu da bekletiyorum. Kaskı kesinlikle hb den almıcam. Bir kaç yerde kampanya vardı ama bisikleti beklerken onların da kampanya süreleri doldu. Artık ne diyeyim ben bunlara bilmem ki.

Bende açıkçası bisikletten sonra alırım diye bir çok aksesuarı almadım ve dediğiniz gibi bazı sitelerdeki kampanyalar bitti veya stokları bitti... Onun dışında HB'ye güvendiğim için de bir miktar aksesuar da aldım; bisiklet kilidi, reflektör, far gibi... ama kask, pompa, suluk, sele altı çanta, yama seti, yedek lastik benzeri şeyleri almadım tabi... bu gidişle de bisiklet gelmeyeceği için almaya gerek kalmayacak galiba....

• quote:

Orijinalden alıntı: feridowich

Siparişinde değişiklik olan var mı bende hala durum aynı. Olmazsa yarın arayıp iptal ettirmeyi düşünüyorum.

Açıkçası iptal etmeyi bende düşündüm ancak bu kadar bekledikten sonra bence iptal etmek HB'ye ve salcanoya iyilik olacak... inadına bekleyeceğim... Altından kalkamayacakları işlere girmemeyi öğrensinler... Bu durum eskiden hayali ihracat diye bir mesele vardı, "Arena programında Uğur Dündar deşifre ederdi politikacıları, iş adamlarını falan" ona benzedi, HB hayali satış yapıyor, Salcano da hayali üretim yapıyor... kısacası bu firmalar ellerinde olmayan malı sattılar bize... sonrada evdeki hesap çarşıya uymadı...
    bence kimse iptal etmesin ve mail ve telefon yağmuruna tutsun bu firmaları... biz ne kadar zor durumda kaldıysak onlarda sıkıntı çeksin biraz...

• Haklısınız gelecek gibi gözükmüyor ama ben geleceğine inanmak İstiyorum Hem Hepsiburada yı hemde Salcanoyu aradım ikiside kesın gelecek dedi HB deki görevli en geç çarşamba elinizde olacak dedi Salcanodaki bayanda Salı günü kargolama yapacaığız dedi Bugun Çarşamba kesin konuştular Ben gece vardıyasındaydım işten geldim uyanınca kargonuz falan yerde diye mesajı görmek istiyorum Eğer yine gelmesse aklıma bunlar sparişi iptal etmemız için urasıyorlar dıye gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay1979

Haklısınız gelecek gibi gözükmüyor ama ben geleceğine inanmak İstiyorum Hem Hepsiburada yı hemde Salcanoyu aradım ikiside kesın gelecek dedi HB deki görevli en geç çarşamba elinizde olacak dedi Salcanodaki bayanda Salı günü kargolama yapacaığız dedi Bugun Çarşamba kesin konuştular Ben gece vardıyasındaydım işten geldim uyanınca kargonuz falan yerde diye mesajı görmek istiyorum Eğer yine gelmesse aklıma bunlar sparişi iptal etmemız için urasıyorlar dıye gelir

Walla Tuncay Bey ben pes etmeyeceğim ya, alacağım o bisikleti...
  • Hayırlı olsun ürün kargoya verilmiş Keyifli sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay1979

Hayırlı olsun ürün kargoya verilmiş Keyifli sürüşler

Tuncay Bey, bu bilgiyi HB'den mi aldınız yoksa salcano'yu arayarak mı aldınız! HB'de güncellenmiş ve tedarikçi firma kargoya verdi yazıyor, şimdi baktım...
  • HB deki sayfanıza bakarsanız Sayın
    shaman_tr kargo bilgileri kesin yazıyordur Ben kargo firmasını aradım istanbulda merkezde imiş yarın elime ulaşır dediler Aynen bızım işyerıne gelen kargocu arkadaşların dedi gibi oldu
  • Benim sipariş detayında da kargoya verildiği bilgisi yazıyor. Bakalım eksiksiz güzel bir bisiklet göndersinler de beklediğimize değdi diyelim..
  • dmltnman kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, şöyle eksiksiz bir gelsin de bakalım beklediğimize değecek mi! Kargo bilgisi HB'de eklenmiş ancak kargo takibi yapılabiliyor... benim bisiklet iş yerime en yakın şubedeymiş... belki bu gün gelir... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaman_tr -- 9 Ekim 2013; 15:03:49 >
  • shaman_tr kullanıcısına yanıt
    Benim Cumayı hatta cumartesini bulabilir gelmesi. Elinize geçtiği zaman bisikletten biraz bahsederseniz bizim merağımızı da gidermiş olursunuz. Yanlış hatırlamıyorsam size de astro modeli gelecekti.
    Bu saatten sonra bu gün geleceğini sanmıyorum ama yarın kesin gelir ve akşamında da evde açar fotoğraflayıp eklerim... Evet en son astro diye konuştuk, kargo bilgisinde de Astro V 26 yazıyor... hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

link ver ya link

gözlerin çohiyimiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana Salcano NG 650 26" V modelinden gelecek Astra gelecek arkadaşlar şanslı bana gelen modelden 200 tl daha fazla acaba aramızda benım gıbı Salcano NG 650 26" V modeli alacak arkadaş varmı Niye bize astra değide Salcano NG 650 26" V gönderiyorlar anlamadım gerçi sorun değil Astra daha pahalı olduğu için daha iyi özellikleri var galina hidrolık fren gıbı
  • tuncay1979 T kullanıcısına yanıt
    Bize gelecek olan astro modelinde de v fren var. Astro modelleri de yaklaşık 10 çeşit var. Bize gelenin tam özelliklerini artık elimize geçince göreceğiz.
  • Evet arkadaşlar benim bisikletim de kargolanmış mutlu sona az kaldı. Ng650 gelecek bana da. Astroyu merak ettim doğrusu bir kaç foto koyarsınız artık :)
  • Yalnız şimdi gördüğüm şey gerçekten çok sinir bozucu.
    Bize bir-iki gün önce "ürün tedarik edilemiyor, Size muadil ürün gönderelim ya da siparişinizi iptal edelim" teklifinde bulunuldu lakin ürün tekrar 598.99TL fiyatla yeniden satışa çıkarılmış.
    Bu ne saçmalık, bu ne tutarsızlık..
  • Ahaa valla cidden satışa sunulmuş yine. Ne haltlar çeviriyorlar bilmiyorum. Galiba bizim bisikletlerle beraber geldi bunlar kendileri bile beklemiyorlardı.
  • Walla tam bir saçmalık... ellerine yüzlerine bulaştırdılar...
    Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.