Şimdi Ara

Çok mu şey istedim ki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailem senenin başından beri telefon alalım sana diyorlardı. Ben de yük olmayayım diye tamam baba dursun yazın alalım diyordum
    Babam emekli maaşı alıyor 900 lira falan. annem de pazarda yumurta süt falan satıyor iki üç kuruş kazanalım diye.
    Zamanında babam işte çalıştı,2500 lira girdi eve, yine de bir biriken olmadı
    Liseye geçmeden önce burs alıyordum.yatılı okula girince kesildi.
    Bursluluğumdan arttırıp çeyrek altın almıştım o da uçmuş gitmiş nereye gittiyse
    Hiçbir yerden harçlık geldiği yok.
    Sınıfın en fakir öğrencisi benim herhalde.

Ablamın da yazın düğünü var :( ona harcama yapılacak. gitti beyaz eşya falan aldı bir de.

Gidip s5 falan alalım demedim. 360 liralık bişey istemiştim sadece.O da fazla geldi heralde.

Telefonum bozuldu geçen gün. Kız arkadaşımla bir haftadır konuşamadık

İşte mi çalışayım illa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamın feryadı -- 1 Haziran 2014; 14:06:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Feryat etme kardeşim. Feryat edecek bir durum yok. Kimsenin işlediği bir suç yok ortada, dolayısıyla kimseye de içten içe kızmaman lâzım. Bir işe girsen, hani Komi, garson veya büro elemanı gibi, o parayı 15 günde biriktirirsin sanırım. Çok da tatlı olur o parayla alacağın ürün, inan.

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

Ailem senenin başından beri telefon alalım sana diyorlardı. Ben de yük olmayayım diye tamam baba dursun yazın alalım diyordum
    Babam emekli maaşı alıyor 900 lira falan. annem de pazarda yumurta süt falan satıyor iki üç kuruş kazanalım diye.
    Zamanında babam işte çalıştı,2500 lira girdi eve, yine de bir biriken olmadı
    Liseye geçmeden önce burs alıyordum.yatılı okula girince kesildi.
    Bursluluğumdan arttırıp çeyrek altın almıştım o da uçmuş gitmiş nereye gittiyse
    Hiçbir yerden harçlık geldiği yok.
    Sınıfın en fakir öğrencisi benim herhalde.

Ablamın da yazın düğünü var :( ona harcama yapılacak. gitti beyaz eşya falan aldı bir de.

Gidip s5 falan alalım demedim. 360 liralık bişey istemiştim sadece.O da fazla geldi heralde.

Telefonum bozuldu geçen gün. Kız arkadaşımla bir haftadır konuşamadık

İşte mi çalışayım illa.

Nick Konu uyumu

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    küçük şehirlerde ne yapılabilir

• quote:

küçük şehirlerde ne yapılabilir

Kardeşim hiçbir şartı ve işi küçümseme önce. Bakkalın veya berberin çırağı olup haftada 100 lira kazansan bile 1 ayda telefonunu alırsın. İş var ama bulmasını ve tamah etmesini bilmeli evvela insan.

• adamın kız arkadaşı var hala yakınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

adamın kız arkadaşı var hala yakınıyor

Kız arkadaşı olunca ne fark edecek?

• quote:

çok güvenli bir yakınlık değil ki bizimki.
    haftada bir konuşan sevgili olur mu

• quote:

quote:

çok güvenli bir yakınlık değil ki bizimki.
    haftada bir konuşan sevgili olur mu

bir sıfırdan fazladır

takılıyorum yav. herkesin derdi kendine özgü

• büyümem gerek sanırım

• up

• Üzdün be

• Bazen gerçekten çok şey istiyoruz senin ki çok mu bilmem ama şöyle düşün dünyanın bir ucunda açlıktan ölen adam var ama biz burada bir telefonun derdine düşüyoruz.

Ya da sevdiğimiz kız yanımızda olsun o da bizi sevsin isteyince çok şey mi? İstemiş oluyoruz diyenler var ama evet çok şey istiyolar o kızı da seven başka erkekler var ya da kızın sevdiği başka bir erkek ama sen diyorsun ki gelsin benim olsun.

Şükret bir şey çıkar.Hem çalışayım mı demişsniz? Sİzce çalışmak ayıp mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bazen gerçekten çok şey istiyoruz senin ki çok mu bilmem ama şöyle düşün dünyanın bir ucunda açlıktan ölen adam var ama biz burada bir telefonun derdine düşüyoruz.

Ya da sevdiğimiz kız yanımızda olsun o da bizi sevsin isteyince çok şey mi? İstemiş oluyoruz diyenler var ama evet çok şey istiyolar o kızı da seven başka erkekler var ya da kızın sevdiği başka bir erkek ama sen diyorsun ki gelsin benim olsun.

Şükret bir şey çıkar.Hem çalışayım mı demişsniz? Sİzce çalışmak ayıp mı?

sevdiğim kız yanımda değil

çalışmak ayıp değil ama ben süt kuzusuyum.

• adamın feryadı kullanıcısına yanıt
    çok güzel bi laf var " El S*** görmeyen Kendininkini Keser Sapı Sanarmış " buda o hesap

derdin bu olsun bu dertmi al benim kullandıgım telefon E-2121
    ben bunula yaşıya bi liyosam herkez yaşar cepte 2 bin lirlık telefon olsa dolmuş aorayı yoksa neye yarar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.