İt sahipleri cinayete teşebbüsten yargılanmalı.İtin sahibi kadın olaydan sonra köpeğine sarılmış birde.Köpeğin suçu yok,ona bakan sahipleri ,bu hayvanlara besleyenlerin elinden alıp ceza vermeyen devlet suçludur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) (13. sayfa)

-
-
-
Çocuğun pitbull ile fotoğrafları var diye isirilmasini normalleştirme ve çocuğu suçlu çıkartma çabası ile kocası sevgilisi yada herhangi bir erkek tarafından yaralanmış yada öldürülmüş kadınların durumlarını normallestirme aynı kafanın ürünü.
Yani kadınları yaralayan öldüren kişilerle mağdur kadınların sohbeti varsa fotoğrafları varsa öldürülmesi normal o Zaman.
Çocuğun fotoğrafları olup isirilmis ise olay daha vahim.
Köpeklerin çocuğu tanıyor olması lazım isirmamasi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 27 Aralık 2021; 11:37:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pitbullar zaten sorunlu birde nerde keko var onların elinde görüyorum. Kaçınılmaz sonuc.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görün iktidara BAĞIMLI YARGIYI. Görün ki, suçluyu bulun...
ensonhaber
Asiye Ateş’in pitbull saldırısına uğramasına ilişkin davada 4 tahliyehttps://www.ensonhaber.com/gundem/asiye-atesin-pitbull-saldirisina-ugramasina-iliskin-davada-4-tahliye
Resmen vahşet. Sokaklarda katil köpekler dolaşıyor ve hiçbir şey yapılmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Pitbulların üretimi yasaklanmalı. Mevcut olanları toplatılıp kısırlaştırılmalı.
Nerde bir pitbull görsem yanında mutlaka bir salağı gezdiriyor.
-
bu sehirde apartmanda bilmem ne it köpek besleyenlerin sehir ortamında her yerden dı$lanması gerekir.. bunları gördügünüz zaman bunları kötü 1nsan gibi dı$layın merhaba demeyin kafanızı cevirin bunları ayıplayın bunu herkes yapsa 1nsan 1c1ne cıkamasalar sehirde it köpek besleyemezler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 4 Ağustos 2022; 15:21:12 > -
Hala tasmasız, ağızlıksız pitbull gezdiren görüyorum. Hem de dıştan bakınca eğitimli düzgün görünen insan tarafından. Hadi yetkililer görmüyor diyelim. Ey kendini hayvansever sanan ruh hastası, kime, neye meydan okuyorsun? Amacın ne? O it bir çocuğa saldırsa, ayıramazsın, gücün yetmez.
daha yeni kapımın önüne gece yarısı it kulübesi bırakmışlar aradım zabıtayı yıktırdım belediye temizlik ekipleri geldi topladı götürdü almasalardı kulubenin üzerine tiner döküp atacaktım kibriti
yanımda ucuna zincir kilidi bağladığım urganla geziyorum cebime kıvırıp geziyorum sopa , kablo, zincir vs.... bıraktım saldıran köpek olursa beyninde patlatacam yakalarsam
-
pitbullcular hepsi barzo 3 harfli ve cingene bilimum 1nsan olmayanlar.. fakat pitbull dı$ında baska itler de rahatsız ediyor.. adam alıyor atıyor balkona mesela tüm mahalle sesini dinlesin.. 1stedigin yere $ikayet et bir halt olmuyor.. salıyor merdivenden asagıya ısırsın milletin kolunu bacagını bir halt olmuyor.. gevrek gevrek git $ikayet et diyor bir halt olacagını bilse ite el konacagını bilse yapabilir mi? yapıyor cünkü herhangi bir sorunla cezayla karsılasmayacak.. bunu biliyor..
nasıl ki diyorsunuz sokakta kekolar 3 harfliler milleti nasıl bu kadar rahat dövüyor cünkü bir sey olmayacagını biliyorlar bu da aynı hesap..
gidip dağın ba$ında 5000 dönüm 10000 dönüm arsa bulup alacaksın evini oraya kuracaksın bakacaksın en yakın bina kus bakısı gözükecek.. en yakın köye 2 kilometre uzakta olacaksın.. ancak öyle rahat edersin.. bunun 1c1n de paran olması gerekir..
ülkenin her yönden civisi cıktı bak 20 yıldır ufak ufak her $ekilde bozdular ülkeyi tüm kuralları yıktılar mahvettiler.. 1nsanları dejenere ettiler.. toplumun ahlakını bitirdiler.. daha kötüsü herhangi bir muhalefet hele ki chp falan hicbir sey degismez.. 1ktidarı arapcılardan alırsın sözde seküler gecinenlere verirsin biraz da onlar yer, biraz da onlar popülizme vurur, biraz da onlar ey ceker.. vaziyetteki degisiklik bu olur.. yine oluyorsa tabii ki seküler bir parti olsun h1c yoktan eyidir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 4 Ağustos 2022; 16:46:5 >
-
Ankara'da tunalıhilmiyi bilirmisin, son gördüğüm tasmasız pitbul orada eğitimli, entel görünümlü birinin yanındaydı. Daha önceki yine bir sevimli ailenin yanında 13-14 yaşlarında kızlarının tasmasını tuttuğu ağızlıksız dolaşan pitbuldu. O ailenin o kızına pitbul değil belki kedi yakışır normalde ama nedense pitbull tercih etmişler ve pitbul birine saldıracak olsa o kızın değil babasının zaptetmesi mümkün değil.
Ben de insanlardan, kuralsîzlıktan, kanunsuzluktan, saygısızlıktan bıktım. Hep bir dağ başında, insanlardan uzakta bir çiftlik hayal ediyorum. Yüksek dikenli tellerle çevirip, kamera ve alarmla korumak. Orada köpek iyi olur. Biri arazime yaklaşınca tüfeği doğrultup, Amerikalılar gibi "get out of my property" demek...
o kulübeyi koyanı o kulübenin 1c1ne sokup orada ulutacaksın.. bunlar ancak dayaktan anlar.. bunlar dayak yemedikleri 1c1n bu kadar azdılar..
-
Hah şöyle, asıl niyetinizi söyleyin. İşte derdiniz sokakta köpek olmaz falan değil.
-
bilmez miyim.. ankaranın en eski lüks yerlerinden biri.. ben hayatımda en cok Ankara'da bahcelievler ve emek de rahat ettim fakat tunalıhilmi o semtlerden bile eski ve üst sınıf yerdi.. fakat $imdi gideyim oralar da mutlaka bozulmustur.. cünkü barzo kültürü, 1tcilik kültürü, dejenerasyon tüm türkiye'ye yayıldı.. bak koskoca yılların tunalıhilmisini diyorsun.. demek ki entel dantellere bile pitbull yayılmıs..
fakat burada yani cehennem sıcağının 1nsanları kavurdugu $ehir antalya'da, fazla kalbur üstü mahalle yoktur.. lara vardır barınaklar vardır falan belki birkac yer daha.. kalan yerlerin tamamı orta düzey ya da varo$tur.. 3 harfli coktur.. ben genellikle 3 harfli ve barzolarda görüyorum pitbullu.. hatta bir tane pitbull'u aldırmayı ba$armıstım... sadece pitbull cinsi oldugu 1c1n bunda ba$arılı olabildim, ba$ka bir cins olsaydı barınağa yollatamayacaktım..
bu arazi olayı gercekten ciddi olarak herkese tavsiye ettigim bir $eydir bu ülkede herhangi bir semtte, herhangi bir mahallede, 1nsanlar icinde ya$amak ömrünüzden ömür götürür.. olabildigince $ehrin dısına dağın ba$ına manzaralı ormanlık bir yere gidin.. orada ya$ayın.. olabildigine büyük araziniz olsun ki, yanınıza belinize bina d1k1p kom$u olamasınlar.. ayrıca hic kimsenin ev koymaya cesaret edemeyecegi kadar uzak olmalı.. o yüzden hep söylüyorum en yakın köye 2 km.. pompalı zaten $art... araba da var sürer gidersin 1stedigin yere.. 1stersen gidersin köye olmazsa gidersin $ehire.. bundan daha rahat bir hayat yoktur.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 4 Ağustos 2022; 17:41:0 >
-
2 haftadır Gaziantep Şehitkamil ilçesindeyim. Hiç sokak köpeği görmedim. Dün Oğuzeli denen ilçeye kırsal bölgede bile sokak köpeği görmedim..
Fakat bağ evi kültürü var buralarda. Bazılarında var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X