Şimdi Ara

Çok Güzel Bir Kız Size Söylese....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dersten çıkmışsınız, canınız çok sıkkın. Her zaman ki gibi hayatınızdaki mutsuzluğunuzu dile getiriyor kendinize kızıyorsunuz. Kampüsün öbür ucundan gelecek arkadaşınızı bekliyorsunuz. Adam akıllı takıldığınız tek çocuk o ve onla da sıradan bir ilişkiniz var. Elinizle yüzünüzü buruşturuyorsunuz ve o arada uzun tırnaklarınızın arasındaki kirler gözünüze çarpıyor. Keşke derste kalemle temizleseydim derste boşa geçmezdi diyorsunuz gülüyorsunuz burnunuzdan soluyarak eheh yoksa selamün aleyküm mü demeliydim. Burnunuzun ucundan bakarak başlıyorsunuz tırnaklarınızı temizlemeye... Ama iştahlı iştahlı... Kirler çıktıkça zevkleniyor yaptığınız işten haz alıyorsunuz. Tam o sırada daha önceden de gördüğünüz hatta kesiştiğiniz "benden iğrendiği için öyle bakıyor" dediğiniz kız size gelip "selam seksi" diyor. Ya da sexy i atalım. "Selam xxx" Ya baya tuhaf birisin vaktin varsa bir şeyler yapalım mı tanışmış oluruz" diyor?
    Kafanız hafif eğik tırnaklarınızı tam temizler durumdayken gözlerinizi kaldırıp kıza Emrah bakışı atıyorsunuz ve konuşmaya başlıyorsunuz. Ne dersiniz? Birazdan arkadaşınızla da buluşacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• burayı terket

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu turnaklarımın haline bak git başımdan derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kız yüzünden arkadaşımı satacak kadar hanımcı değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tam o sırada kızın yanına yaklaştığını görüyorsun. Tabi kendine çeki düzen veriyorsun kıza bakarak. O arada kampüs dışından dirilis.erturul.fon.müzigi.full.indir**** son ses çalan bir doblo geçiyor. Bir önceki ders arasında yediğin torku "favorim çoko" keki şaha kalkıyor ve geğiriyorsun. İstemsizce "estağfurullah" diyorsun. O arada kız gülümseyip bir an için duruyor ve "bana mı seslendiniz Esra dediniz sanki" diyor. Ne yaparsın hocam?

Bu kız güzel mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Süper Bir Kız
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDFB2BE8F

Senin için devam ==》

Tam o sırada kızın yanına yaklaştığını görüyorsun. Tabi kendine çeki düzen veriyorsun kıza bakarak. O arada kampüs dışından dirilis.erturul.fon.müzigi.full.indir**** son ses çalan bir doblo geçiyor. Bir önceki ders arasında yediğin torku "favorim çoko" keki şaha kalkıyor ve geğiriyorsun. İstemsizce "estağfurullah" diyorsun. O arada kız gülümseyip bir an için duruyor ve "bana mı seslendiniz Esra dediniz sanki" diyor. Ne yaparsın hocam?
    Çok Güzel Bir Kız Size Söylese....

• Arkadasi bosver size gidelim mi derim.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.