Şimdi Ara

Gemide çalışanlara neden bu kadar para veriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
27.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilanlarına bakıyorum vasıflı vasıfsız gemide çalışanlara 10 bin 5bin lira maaş yazmışlar neden böyle olduğunu bilen varmı işin içinde zor bişi varda bizmi bilmiyoruz ?Gemide çalışanlara neden bu kadar para veriliyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gemide Çalışmanın Finansal Faydaları

Gemide çalışmak, yüksek maaş ve ek avantajlar konusunda birçok finansal fayda sunar. Peki, denizciler neden bu kadar para alıyor? İşte birkaç neden:

Uzun Çalışma Saatleri ve Zorlu Koşullar:

• Denizciler tipik olarak günde 12 saatlik vardiyalarda, haftada 7 gün çalışırlar.
    • Genellikle denizde aylarca kalırlar ve ailelerinden ve arkadaşlarından uzakta olurlar.
    • Denizde karşılaştıkları sert hava koşulları ve fiziksel zorluklar, işlerini tehlikeli ve zorlu hale getirir.

Yüksek Uzmanlık ve Beceri:

• Gemilerde çalışmak için gemi yönetimi, navigasyon ve mühendislik gibi alanlarda yüksek düzeyde uzmanlık ve beceri gerekir.
    • Denizciler bu karmaşık sistemleri yönetmeli ve acil durumlarda hızlı bir şekilde karar verme yeteneğine sahip olmalıdır.

Uluslararası İş:

• Gemi personeli, farklı ülkelerden insanlarla çalışır ve uluslararası sularda çalışır.
    • Bu, onlara ülkeler arası seyahat etmeyi ve farklı kültürleri deneyimlemeyi içeren benzersiz bir kariyer deneyimi sunar.

Güvenilir İş İlanları:

• "Gemide çalışmak yorumlar" veya "gemi personeli is ilanları güvenilir mi" gibi sorularla ilgileniyorsanız, saygın denizcilik şirketlerinin genellikle güvenilir iş ilanları yayınladığını unutmamak önemlidir.

İş Güvenliği:

• Denizcilik sektörü, denizcilerin güvenliği ve refahı için düzenlemeler ve standartlar sağlar.
    • Bu düzenlemeler, denizcilere adil ücretler, güvenli çalışma koşulları ve sağlık yardımı gibi faydalar sağlar.

Sonuç olarak, gemide çalışmak, yüksek maaş ve ek avantajlardan oluşan önemli finansal faydalar sunar. Bununla birlikte, uzun çalışma saatleri, zorlu koşullar ve ailelerinden ve arkadaşlarından uzak kalma gibi zorluklara da hazırlıklı olmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aylarca toprak gormuyosun memleketi zaten unut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani ben 21 yaşındayım otomasyon bölümünde okuyorum gemicilik bölümle alakam yok istesem girebilirmiyim kafama takılan asıl soru bu aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeteminmer -- 27 Eylül 2017; 19:25:46 >
  • her gördüğüne inanma,bu işlere girebilmen için öncelikle belgelere ihtiyacın var,onlarda çok para tutuyor.
  • Zor olduğu için arkadaşım çalılana kolay ekmek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların hepsi yalan... Çoğu eğitim veren kurslar. Kursiyerlerden para topluyorlar. Evrak parası, işlem parası sertifika vs vs. Abim tecrübeli gemici yıllardır bu işi yapıyor. Adam belli kontralarla gemiye çıkıyor. 6 aylık-1 senelik vs. Her döndüğünde bir daha gitmeyecem diyor. İllallah etmiş. Ama burda iş bulamayınca mecbur gidiyor. Bu defa son diye diye. Ama yapılcak iş değil. Ömrün denizin üstünde geçiyor, sosyal ortam yok. İş ağır. Sosyal devlet hakların yok. Eskisi gibi değil. Eskiden yıpranma ücreti vs veriyordu devlet. Fiyatlar iyice düşmüş vs vs bence uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar tüm gün çalışıyor. Mesai yok onlar için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler sizi dinleyip uzak duracağım.
  • ahmeteminmer A kullanıcısına yanıt
    5bin i vasıfsız 10 bin tl yide vasıflı kişi için yazıldığını düşünerek söylüyorum bu maaşlara gemide çalışmak saçmalık çalıştığım şirketlerde vasıflı ve vasıfsız kişiler çok daha fazlasını alıyor
    ama zaten konuya nokta koymuşsun en iyisini yaparsın :)
  • bu denizcilik işleri dolandırıcılık... zamanında bende düşündüm önce lisans gibi bişey almamızı söylüyolar fiyatı 1800 lira gibi bişey sonra kursuna gidiyomuşsun bunlarda ücretli falan filan oyalıyolarmış ortada kurs falan yok dolandırıcı bunlar o işi veren firmanın adını yaz araştır.

• O maaşlar yalan :) İlanları verenlerin çoğu dolandırıcı..
    https://eksisozluk.com/gemilerde-3000-maasla-calisacak-vasifsiz-isci--5418959 >> Burada da uzun uzun yazdım, yazdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 31 Ekim 2017; 3:15:28 >
  • Yıllar sonra nasıl bir etki bıraktığını görmek için Atilla Kaptan'ın videolarına göz at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

her gördüğüne inanma,bu işlere girebilmen için öncelikle belgelere ihtiyacın var,onlarda çok para tutuyor.

Isci olarak girebilmek icin belgeye falan ihtiyacin yok.

Bu kadar maas verilmesinin sebebi aylarca gemidesin ve gemide oldugun surece hep isyerinde olmus oluyorsun. Izinli saatlerinde bile bir sekilde isyerinin stresini yasatiyorlar, selam verdigin herkes senin patronun orada calistigin sure boyunca.

Gencliginde gemilerde calismis bayagi bir tanidigim var. Cekilecek is degil gemide calismak. Artik hayattan bunalmissan son care gidersin bir gemiye girersin.

EDIT: Bu arada 10k falan veriyorlar mi emin degilim ama 5k civari aldiklarini biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 31 Ekim 2017; 5:6:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.