onu zehirlemeden rahat uyku uyuyamazdim ben. Direkt kapan ve zehir koy mefta et. sonra cop torbbasina fircayla doldur ve at cope |
ÇOK CİDDİ - EVE TUVALETTEN FARE GELMESİ VE DADANMASI HAKKINDA - EV İKİNCİ KAT (2. sayfa)

-
-
tamam ama değişen ne ki? boru aynı boru. klozetten de gelir. hatta bir sürü video var youtubeda klozetten gelen farelerle ilgili.
-
hocam benim amacım tuvalete hiç gelememesini sağlamak. çünkü içeriye bir kere girdi mi etrafı sıçıp batırıyor ve her şeyi kemiriyor. yani hadi 1-2 tanesini öldürüp attım ama bunun sonu gelmez ki. hangi birini öldüreceksin. borudan tuvalete geçmesini engelleyecek bir sistem olmalı.
iski ile görüştüm. binadan rögara çıkan bina atık su borusunun girişine çekvalf takarsan sorun çözülebilir dedi. benim evim 4. kattaydı bana bile geldi dedi adam.
bugün de iskiden geldiler lağımı ilaçlamışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_maske -- 4 Nisan 2025; 16:15:24 > -
Klozet kapağını kaldırıp eve bile giriyomuş. Lağım faresi kol kadar bişey küçük farelerle karıştırmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala bir çözüm çıkmadı. Yok mu bu olaya bir çözüm üretecek birisi?
-
haşereler bir eve dadandıysa daha rahat bırakmaz maalesef,ya öldüreceksiniz,ya betonla kapatacaksanız ya da alafrangaya geçip gelmemesini ümit edeceksiniz başka seçeneğiniz yok.
-
klozete gelmiyorlar diye bir şey yok ki hocam.
-
Yukarıda yazmışlar ya o yüzden demiştim klozeti.Yoksa en net çözüm öldürmek gene, eğer vuramam edemem diyorsanız tarım ilaçları satan bir yerden zehir alın,hatta üstüne bastıkları zaman yuvalarına taşıdıkları zehirler var onlardan alın varsa.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nasıl bir şey hocam onlar? marka biliyor musunuz?
-
Hocam zehri kartona ya da poşete sürüp geçiş yerine bırakıyorsunuz,haşere ona bastığı zaman ayaklarına yapışıyor,yuvaya döndüğü zamanda diğerlerine bulaştırıp toplu katliam yapıyor.Ben hamam böceği için kullanıyordum k-othrine diye,fare için olanları bilmiyorum maalesef,araştırın bulursunuz ya da tarım ilaçları satan yerlere sorun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X