Şimdi Ara

Çok büyük dolandırıldım çok kötüyüm ne yapabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar akşam saatinde 0850 lı bi numara eşimi aramış biz bankayız adınıza işlem yapılıyo iptal edelim filan demiş eşimde inanmış gelen kodları vermiş karttan 90 bin kusur para çekilmiş bankaya itiraz ettk ama kendimiz verdiğimiz için kodları iptal edemiyoruz dediler lanet olsun çok kötüyüm durduk yere gitti birikimimiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

üzücü

3D Secure koduyla yapılan alışverişleri iptal etmezler. Aksi takdirde insanlar bankayı dolandırır. Geçmiş olsun, ödenecek paşa paşa.

Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • Bu dünyada bilgi güçtür dostum. Harcamalarınızdan birazını kısıp çoktan bu konularda kendinizi geliştirmeye ayırmalıydınız bu bütçeyi. Evde akşam dizi izleyip de telefon muhabbetleri ile bu dünyada kendinizi koruyamazsınız.

Emin olun, aynı numara 3 ay sonra bir daha arasa bir kez daha verirsiniz her istediklerini.

Dünyanın mantığı artık şu: "Ya kendini geliştir ya da elenirsin..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 19 Eylül 2025; 17:3:40 >

Türk bankaları kelimenin tam anlamıyla siber güvenlik cahili. herifler bankadan arıyolar, eften püften sebeplerle senin gizli bilgilerini soruyolar. arayan dolandırıcı değil, gerçekten banka arıyo. eğer bilgini vermeyi reddedersen senin kredi kartını ve online bankacılık giriş yetkini falan hemen siliyolar. arayıp neden sildiniz dersen de: "sizin telefon numaranızda şüpheli işlem olmuş, sizin güvenliğiniz için her yetkinizi kaldırdık" gibi komedi bi cevap veriyolar.

banka kendi eliyse seni eğitiyor. seni dolandırılmaya eğitiyor. telefonla arayan kişiye bilgi vermen için eğitiyor.

haa diyeceksin ki kardeşim arayan numara belli, bankanın resmi numarasının aradığı belli. cevap: hayır belli değil çünkü telefon numarası taklit etmek mümkün. yani beni arayan kişinin kim olduğunu ben kendim bilemem.

bu dediğim uydurma değil. kendimiz yaşadık yaşıyoruz. Türk bankaları gerçek anlamda cahiller tarafından yönetiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolandiricilarin isi bu. O kadar bilgim vardir aama dolandirilmayacagimi garanti edemem. Cunku dllandiricilar alttan griyor ustten cikiyor sizi dolandirilma dusuncesinden uzaklastirip ilginizi baska yone cekme konusunda gayet egitimliler. Bir boslugunuzu yakalayip ordan ele geciriyorlar paranizi. Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahilliği banka yöneticileriyle sınırlandırmamak lazım hocam. Ayrıca unutmayalım ki Türk Halkı'nın da cahillere zaafı çok ;) ortaya çıkıp ben cahilim diye bağırsan ya yükseltilirsin ya halk kahramanı yapılırsın :)

Canan karatayda dolandırılmış belki hepimizden zeki bu işler sadece kendini geliştirmeye bakmaz boşluğuna gelir elindekini yitirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tabii ki öyle ama sistem dolandırıcıların işine yarayacak sakıncalı eylemlerin "sakıncalı" olduklarını halka anlatmak yerine "bunları mutlaka yapmak zorundasınız" diyo. sen bilinçli biri olup da sakıncalı eylemi yapmayı reddedersen, sistem seni cezalandırıyo. sistem dediğim bankaların kendileri. böyle bi sistemde dolandırıcılık yapmak cidden kolaylaşır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.