Şimdi Ara

çok acil win 7 masaüstü gelmiypr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bayanlar masaüstü gelmiyor görev yöneticiden explorer exe yi açmayı denedim internetteki bütün yazanlara baktım olmuuyor yardım edebilce acil arasın veya çaldırsın(mesajda olur) 05344037245

• Vırus olma ıhtımalını dusundunuzmu.Cok kuvvetlıde.Iyı yaksamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bi sıkıntı başkasının bilgisayarında olmuştu windows 7 idi,combofix bile işe yaramadı,winrarı açıyon görev yöneticisi donuyor,explorer.exe açıyon görev yöneticisi donuyor,formatla düzelttim .Genelde internetten indirilen dosyaların yanında gelen flv player ,araç çubuğu ,ana sayfa ,reklamlar yapıyor.
  • Çok saçma ve işe yaramaz msjlar atıyorsunuz bence.. hemde birçok konunun altına. bilgisi varsa msj atar insan
  • Hocam bu sızın gorusunuz ve saygı duyarım.Evet bırcok konuya msj attıgımı bılıyorum @ama gereksızmı dersenız orasını bılemem cunkı soyledıklerımı yaparak duzettıgımız cogu kısı oldu.Belkıde sızın pc bılgınız benden cok cok fazla ve ıyıdır ondan bu cozumler sıze cok sacma gelmıstır.Hayırlı gunler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayışın için teşekkürler seni kötülemeye çalışmadım yanlış anlama sadece verimli olmak adına
  • yeni bir kullanıcı hesabı açmayı denedin mi? başlangıç onarımı yaptın mı? güvenli modda girebiliyormusun? explorer.exe yi msconfigden baslangıca ekledin ve olmadıysa muhtemelen virüs yemişsindir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.