Şimdi Ara

Macbook Pro ya Win 8 kurdum ama klavye kısayolları çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Boot Camp ile Win 8 kurdum. Sorun şu ki, klavye kısayolları çalışmıyor. Klavyenin ışığı yanmıyor. Fn tuşu çalışmıyor.
    Bunun için şu sayfada ki bilgileri okudum.http://support.apple.com/kb/HT5636?viewlocale=tr_TR

Eksik yaptığım bir şey mi var anlamadım.

Windows'da uluslararası klavyeler için karakter eşlemeleri hakkında

Apple klavyenizin desteklemek üzere tasarlandığı dil ve bölgeye ait benzersiz karakterlere erişmek için kullanılan tuş birleşimlerini belirleyebilrisiniz.
    1.Microsoft Keyboard Layout Creator'ı indirin, yükleyin ve açın. Bu, Windows'da yüklü desteklenen Apple'a özgü klavye yerleşimlerini görüntülemenize olanak tanır.
    2.Dosya> Mevcut Klavyeyi Yükle'yi seçin.
    3.Görmek istediğiniz klavyeyi seçin. Klavye listesinde sonrasında "(Apple)" yazan ülke adını bulun.
    4.Uygulamayla verilen yönergeleri izleyin. Klavyenin çeşitli durumlardaki (örneğin, Üst Karakter tuşuna basılıyken) görüntülerini yazdırabilirsiniz.

Programı indirip kurdum. Dosya>Mevcut klavye yükle seçeneğini bulamadım. Klavye ayarlarını kurcaladım ama böyle bir ayar bulamadım.
    Nerede hata yapıyorum yardımcı olursanız memnun olacağım.

Bunun dışında Apple ın sitesinden 900 Mb lık Driver paketini indirdim. Apple klasörünün içindeki tüm driver ları da kurdum.

• windowsu kurduktan sonra bootcamp driverlarını yüklediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

windowsu kurduktan sonra bootcamp driverlarını yüklediniz mi?

Evet, yükledim. Diger driver larda da problem yok aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Keyboard Layout Creator u açıyorum. Dosya dan klavyeyi seç tıklıyorum.
    3. maddenin dediğine göre "Apple" yazan ülke adını bul. Hiç birisinde Apple yazmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.