Bildirim
Klavyedeki Windows tuşu çalışmıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kaldırıp tekrar denediniz mi ? arka planda çalışan adobe programınuda kapatıp deneyebilirsiniz
-
monster uygulamasindan kapaliymis hallettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanka bende de çalışmıyor. Yapmadığım şey kalmadı desem yeridir. Biraz daha uğraşsam büyük ihtimal çökecek cihaz. O yüzden şu an için bıraktım. İlerde belki format atarım fakat çok fazla sql yüklü tekrar onlarla uğraşmak istemiyorum. Yolunu bulursanız yazın lütfen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilgisayarin monster mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok acer ama marka ile alakası yok daha önce çalışıyordu. Windows dosyaları ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimal format atınca düzelir fakat format atmadan ne şekilde düzelir fikrim yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bendede çalışıyordu laptop touchpade 2 kere tıklayınca otomatik bloklamış. acerin özel programı varsa oraları kurcala
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X