Şimdi Ara

Code Geass Gaiden: Bōkoku no Akito --- İlk Bölüm 4 Ağustos!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
9.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

50 dakikalık 5 OVA bölümden oluşacak serinin ilk bölümü 4 Ağustos 2012'de yayınlanacak. Olaylar 1. sezonun sonlarından itibaren başlamakta.

2012 de çıkacağı kesinleşmese de aşağıdaki linkten bakabilirsiniz,tahminim 2012 güz döneminde çıkacak...

http://www.animenewsnetwork.co.uk/news/2011-08-01/producer/next-season-of-code-geass-aimed-for-2012

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

R3 gelecek dendi devam olacak dendi yok başka bişi çıktı falandı filandı...

''Code Geass Gaiden: Bōkoku no Akito'' adlı proje Nisan ayında duyuruldu ben biraz uzak kaldım ama şuan aradığımda forumlarda hala eski bilgiler var sanırım,nedir bu iş ne zaman gelecek mi geldi mi?

EDİT:
    Geçen sene yine aynı gün special edition başlığı açmıştım ama artık güncelliğini yitirdi,eğer öncesini bilmeyen arkadaşlar varsa tekrar aynı şeyleri konuşmaya pek gerek yok buradan bakabilirler;

http://forum.donanimhaber.com/m_33178167/tm.htm

_______________________________________________________________________________________________

MrEmq'nin diğer postu:

http://autaku.com/2010/04/24/anime-code-geass-gaiden-announced/

ilgilenenlere duyurulur.
    Bu bozulmuş dünyada, hala hayaller kuruyoruz.

Yıl 2017, Cehennem bu kez Avrupa cephesinde;

Küçük bir takım müttefiklerini kurtarmak için düşman bölgesine sızmış durumda.

Bu takımın KnightMare kullanıcıları Bölge 11'den gelen erkekler ve kızlar.

Görevin başarı şansı ise sadece 5%

Neden uğraşıyorlar ki..?

Açıklamasıyla Code Geass, Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito (Yıkılmış Ulusun Dönüşü) adı altında duyruldu. Tabi ki bizde bizden beklenildiği gibi fansubunu yapacağımızı duyuralım dedik.. Şuanda Code Geass R2 ve ilerisinde Code Geass R1 projelerine bakacağımız için eğer önümüzdeki ay çıkarsa biraz erteleyeceğimiz bir proje olacak. Ama ekim sonuna doğru tam gaz ilerleyeceğimizden emin olabilirsiniz. Umarım herkesin beklediği gibi güzel bir animeyle karşılaşır, sizlere de çok iyi bir fansub sunarız.. :)

Not;

Gaiden: Bir kişinin hayatının veya bir eserin (Anime/Manga) temel anlatımının dışında farklı bir zaman aralığı, farklı bir mekanda veya tamamen fantastik öğeler içerisinde anlatılmasıdır..

Ekip;

* Yönetmen: Akane Kazuki
    * Animasyon Yönetmeni: Kimura Takahiro
    * Senaryo: Morita Shigeru
    * Karakter Dizaynı: CLAMP
    * Makina(Mecha) Dizaynı: Yasuda Akira

Yönetmen ve bazı ekip üyeleri de belli oldu. Özellikle yönetmenin Akane Kazuki olması bizi iyi bir animenin beklediğinin işareti.. :)

Yeni Gelişmeler; (24.08.10)

Takahiro Kimura'nın animasyon yönetmeni olarak döneceği açıklandı. Karakter dizaynını ise CLAMP üstlenecek. Bu bilginin kesinliği bi' aşikar doğrusu. Ben hala karakter dizaynını Takahiro Kimura'nın üstleneceğini düşünüyorum. Sadece Animasyon Yönetmenliği beni pek ikna etmedi ama görücez bakalım. Ayrıca ilk 2 sezonun yönetmeni ve yazarı olan Gorō Taniguchi ve Ichirō Ōkouchi'nin de projeye dahil olduğu söylentileri dolaşıyor. Eski performanslarını gösterebileceklerinden şüpheliyim ama projeye de bi' hayli katkıları olacağına eminim. Umarım beni yanıltırlar ve tam performans iş başında olurlar.. :)

@Alıntı~
    animebase link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 9 Temmuz 2012; 23:29:27 >

• Hiç duymadım ben böyle birşey. Doğru olmasını umuyorum ama sanmıyorum da.

• http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-04-22/code-geass-gaiden-bokoku-no-akito-project-announced

http://myanimelist.net/forum/?topicid=202289

Synopsis: The story takes place in Europe in the year a.t.b 2017. It's about a platoon of the "Eleven" boys and girls, who charge into a hostile area in order to rescue friend corps in a predicament.

Adından da anlaşıldığı gibi gaiden olacak.

• Sınav senesi olacak şey mi bu
  • Code Geass 1 numaradır <3 Kuroshitsuji 2 de çıkmış oh oh. Ne zaman çıkacağı hakkında bir açıklama var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

Hiç duymadım ben böyle birşey. Doğru olmasını umuyorum ama sanmıyorum da.

Doğru doğru da ne zaman çıkacak
  •  Code Geass Gaiden: Bōkoku no Akito --- İlk Bölüm 4 Ağustos!!!

Eğer bu doğruysa, Eylül-Ekim gibi çıkacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Eğer bu doğruysa, Eylül-Ekim gibi çıkacak.

Bakuman + Code Geass Gaiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onel -- 2 Eylül 2010; 7:34:16 >

• Sonbaharda çıkacak deniliyor
  • R3 için Edo dönemin de geçecek dendi ? Eğer böyle bir durum varsa beni çok da saracağını düşünmüyorum.
  • Merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

R3 için Edo dönemin de geçecek dendi ? Eğer böyle bir durum varsa beni çok da saracağını düşünmüyorum.

Öyle yapacaklarını sanmıyorum.İnşallah eski karakterleride görürüz.
  • Tarih hakkında kesin bir bilgi çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Tarih hakkında kesin bir bilgi çıktı mı?

2011 olmadan başlayacağı kesin sadece

Yeni fotolar var.

Resmi sitelerinde yeni seri için pek çok mecha tasarımı yayınlamışlar.Çoğu önceki serideki mechalar.Yani anladığım kadarı eski karakterlerin pek çoğunu göreceğiz.

• Sadece sabırsızlıkla bekliyorum Bakuman beni sıkmıştı ama o poster doğruysa Deadmen Wonderland ile birlikte gelicek oh oh güzel bir sezon olucak desenize ah bir de Gintama'dan bir haber alsak süper olur
  • Sevindim çizimleri falan görünce. Hep Britanyayı işgalci olarak gördük eğer yine böyle bir konu işlenecekse farklı bir ülke olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Sevindim çizimleri falan görünce. Hep Britanyayı işgalci olarak gördük eğer yine böyle bir konu işlenecekse farklı bir ülke olur umarım.

Bökoku no Akito yıkılan ulusun yükselişi gibi bir anlama geliyor.Ayrıca animede bu sefer avrupada geçecekmiş.Britanyalıları yine işgalci olarak izleyeceğiz anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: leke900

Sadece sabırsızlıkla bekliyorum Bakuman beni sıkmıştı ama o poster doğruysa Deadmen Wonderland ile birlikte gelicek oh oh güzel bir sezon olucak desenize ah bir de Gintama'dan bir haber alsak süper olur

yeri değil ama gintamanın sahibi anime daha yeni başlıyo tarzı bişi demişti bi yorumunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Orijinalden alıntı: leke900

Sadece sabırsızlıkla bekliyorum Bakuman beni sıkmıştı ama o poster doğruysa Deadmen Wonderland ile birlikte gelicek oh oh güzel bir sezon olucak desenize ah bir de Gintama'dan bir haber alsak süper olur

yeri değil ama gintamanın sahibi anime daha yeni başlıyo tarzı bişi demişti bi yorumunda

Gintama bitmedi zaten ara verdi diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09
    Gaiden: Bir kişinin hayatının veya bir eserin (Anime/Manga) temel anlatımının dışında farklı bir zaman aralığı, farklı bir mekanda veya tamamen fantastik öğeler içerisinde anlatılmasıdır..

Gaiden = "Sidestory" demektir, fantastik olup olmamakla kavramca alakası bile yoktur. Aynı zamanda başka bir cephede, aynı zamanda başka bir karakter gözünden veya seriden önce/sonra farklı bir perspektiften geçen bir yapıma Gaiden diyebiliriz. Örneklemek gerekirse Macross Zero, SDF Macross'un; MS IGLOO da ilk Gundam'ın; Aika: Virgin Mission, Agent Aika'nın; L Change The World, Death Note live action filmlerinin Gaiden'idir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 28 Eylül 2010; 0:26:18 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.