Şimdi Ara

Code Geass -->Müthiş Bir Gelişme ( Şiddetli Spoiler İçerir! ) ÇIKTI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece seriyi bitirmemle birlikte Code Geass hayranlğı oluştu ve sabaha kadar internetten Code Geass ile ilgili aramadığım indirmediğim şey kalmadı.Ve bakın ne buldum
    Bunun bir fanart olmadığının garantisini veririm size

Dikkatli bakarsanız son at arabası sahnesindeki C.C nin elbiseleri aynı Arabayı kullanan kişinin yani büyük ihtimal Lelouch;onun da pantolon rengi ve gömlek rengi aynı.Ve Lelouch haç takıyor.
    Resimin sağ altında yazan R2 Special Edition-Zero Requıem ve yaptığım araştırma;son niteliğinde bir OVA nın 24 Temmuz da çıkacağı şeklinde
    Zero Re;quıem hem 2.sezonun son bölümü olan ''Re.'' nin devamı hem de binevi özet şeklinde olacağı benziyor...

Daha önce de Black Rebellion adında ve 1.sezon özeti şeklinde bir OVA yayınlanmış.

Edit:Sabahtan beri pc başında konu ile ilgili haber arayıp,türkçeye çevirmekten yoruldum Lütfen sizin de bildiğiniz güvenilir anime haber siteleri varsa bir araştma yapın ve bizi aydınlatın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 24 Temmuz 2009; 12:31:20 >

• İnşallah Doğrudur Kaynağıda Koysaydın Keşke Eğer Böyle Birşey Varsa Sabırsızlıkla Bekliyeceğim
  • Arabayı kullanan kişinin alt kısmını görmüyoruz sadece üstü, sıratı kıyafeti falan herşeyi kapalı. Gömlek, pantolon falan giymiyor. İyice bakmıştım o sahneye ben. İnternette bu konuda fake resimler var. Ayrıca Code Geass devam ederse kalitesi iyice düşer. Çünkü devam edecek bir konu yok. İstediğini aldı Lelouch.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Arabayı kullanan kişinin alt kısmını görmüyoruz sadece üstü, sıratı kıyafeti falan herşeyi kapalı. Gömlek, pantolon falan giymiyor. İyice bakmıştım o sahneye ben. İnternette bu konuda fake resimler var. Ayrıca Code Geass devam ederse kalitesi iyice düşer. Çünkü devam edecek bir konu yok. İstediğini aldı Lelouch.

Arabayı kullananın kıyafetlerine bir daha bak istersen.Renk olarak yukardaki Lelouch un aynısı.Ben zaten gömlek ve pantolon olarak değil de renk olarak aynı demek istedim.Ekstra olarak üstünde başka birşey daha var tabii...

quote:

Orijinalden alıntı: JustinPeace

İnşallah Doğrudur Kaynağıda Koysaydın Keşke Eğer Böyle Birşey Varsa Sabırsızlıkla Bekliyeceğim

Hocam şuan unuttum siteyi( bu haber için 40-45 tane sayfa açtığım için ) ancak olur da tekrar kurcalarsam eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 20 Temmuz 2009; 22:17:22 >

• Myanimelist'te de gözüküyor.
    http://myanimelist.net/anime/6768/Code_Geass_-_Hangyaku_no_Lelouch_R2_Special_Edition_Zero_Requiem

25 bölümün özeti olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizoux

Myanimelist'te de gözüküyor.
    http://myanimelist.net/anime/6768/Code_Geass_-_Hangyaku_no_Lelouch_R2_Special_Edition_Zero_Requiem

25 bölümün özeti olacakmış.

Sağol hocam Ama artı olarak şunu diyeyim;sadece özetten ibaret olmayacakmış.Bunu zaten yukarıdaki,konu ile ilgili tek resimden anlayabiliyoruz.Belki 10-15 dk lık bir bölümde sonrası gösterilebilir...

• Valla adamlar çok iyi yapmış işi.
    Sonda CC'ya "Nee, Rurushu" dedirterek hayranlara bir sürü teori yaptırdılar. Böylece para lazım olunca seriyi devam ettiririz, olmayınca yok öldü Lulu siz yanlış anladınız deriz diye.
    Aslında krocker'ın dediği gibi özetten sonra Lelouch'a ne olduğunu gösterebilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düş Artık Nete :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 4 Ekim 2009; 9:21:38 >
  • ilk anime çeviri tecrübem. izleyenlerden çok az feedback alsamda 3. sezon çıksa onu da çeviririm o kadar seviyorum. aklıma gelmişken code geass wikia dan senaryo ile aklına takılanı fazlasıyla bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

ilk anime çeviri tecrübem. izleyenlerden çok az feedback alsamda 3. sezon çıksa onu da çeviririm o kadar seviyorum. aklıma gelmişken code geass wikia dan senaryo ile aklına takılanı fazlasıyla bulabilirsin.

Hocam o zaman bu çıkınca da çevirebilir misin? Çıkar çıkmaz
    Ben de yaparım dicem ama yeniyim çeviri de

• İndirmeyeceğim kesin, yukarıdaki resmin bir tür hayal sahnesi olduğunu düşünüyorum, aksi olursa izleyiciyi aptal yerine koymanın üst sınırlarını delmiş olurlar.
  • 3.sezonun çıkma ihtimali sıfır, yani hikayenin nesini devam ettirecekler.

Bu finalden cap'ler...

Bu da en üste verilen resmin kenarındaki yazı baakınca bilemiyorum belki özel biölümün merak uyandırması için yapılmış ticari bir hamle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 22 Temmuz 2009; 19:39:43 >

• Muhteşem bi haber yarın çıkıyor he özlemiştim kalleni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

İndirmeyeceğim kesin, yukarıdaki resmin bir tür hayal sahnesi olduğunu düşünüyorum, aksi olursa izleyiciyi aptal yerine koymanın üst sınırlarını delmiş olurlar.

Üstad,neden böyle düşünüyorsunuz merak ettim?

quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

3.sezonun çıkma ihtimali sıfır, yani hikayenin nesini devam ettirecekler.

Bu finalden cap'ler...

Bu da en üste verilen resmin kenarındaki yazı baakınca bilemiyorum belki özel biölümün merak uyandırması için yapılmış ticari bir hamle..

Zaten 3.sezon diye birşey yok hocam.Sadece 2.sezonun özeti şeklinde bir dvd...Umudumuz ve söylentiler;5-10 dk lık veya daha fazla devamının verilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 23 Temmuz 2009; 21:24:18 >

•  Code Geass -->Müthiş Bir Gelişme ( Şiddetli Spoiler İçerir! ) ÇIKTI!!!

Link bulabilen bana pm yolu ile ulaşırsa çok sevinirim
  •  Code Geass -->Müthiş Bir Gelişme ( Şiddetli Spoiler İçerir! ) ÇIKTI!!!

Yok böyle bir geyik.

Bu arada trailer!ını buldum. Trailer'da 2.sezon dışımda görüntülere yer vermemiş..

http://streaming2.tvkon.com/storage/streaming/anime/09/07/Code-Geass-R2_Blu-ray_trailer.flv

Bence fazla umutlanmamak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 24 Temmuz 2009; 14:57:44 >

• . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 24 Temmuz 2009; 18:42:09 >
  • Nereye çıktı ya Bakabt zamunda tl hiçbi yerde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

Nereye çıktı ya Bakabt zamunda tl hiçbi yerde yok

Hocam çıkalı daha saatler oldu. Biraz sabır
    Hem büyük ihimalle 2. sezonun özetinde başka bir şey göremiyeceksin

Ayrıca bu arada fiyata 7,140 yen diyor. Bu 7140 yene eş değerse 110 tl yapar.
    Japonya nım pahallı bir ülke olduğu malum ama bu fiyat abartılı.
    Acaba ben mi yanlış hesapladım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.