Şimdi Ara

Code Geass Gaiden: Bōkoku no Akito --- İlk Bölüm 4 Ağustos!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
9.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

leleuch immortal olsaydı güzel olurdu çok kolay harcadılar adamı

aynen dostum gül gibi en iyi anime karakterlerinden zevkle izledigim birisi ve çıkacak gibi görünmüyor bu tarihi geçeli çok oldu anime ortada yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: leke900

Youtube da bir tane yorum gördüm umarım böyle olmaz , yoksa atalım bu animeyi çöpe şimdiden

quote:

no one wants stupid cgi knightmares lol they're on some gonzo type shit

Sadece pislik atmış olmak için CG'lere laf atmış. (Ki CG'ler üzerinden seriye laf atma puristliği yeni gördüğüm bir olay değil)

Anime ile ilgili önyargıya girmek yanlış olur kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: leke900

Youtube da bir tane yorum gördüm umarım böyle olmaz , yoksa atalım bu animeyi çöpe şimdiden

quote:

no one wants stupid cgi knightmares lol they're on some gonzo type shit

Sadece pislik atmış olmak için CG'lere laf atmış. (Ki CG'ler üzerinden seriye laf atma puristliği yeni gördüğüm bir olay değil)

Anime ile ilgili önyargıya girmek yanlış olur kanaatindeyim.

Ama doğru demiş CG çöptür çünkü arka planla uyuşmaz.Tıpkı 3D gibi , 3D nin sırrı nedir? Seyircinin farketmesini istedikleri insanları yada nesneleri keskinleştirip geri kalan herşeyi arkaplanı blu yaparlar.CG mechalar her zaman başarısız bir photoshop resmi gibi sırıtır , arka planla hatta üzerinde yürüdüğü çevreyle bile uyum sağlamaz.Eğer arka planla uyuşmayan CG knightmareler gezincekse ortalıkta hiç yapmasınlar Code Geass ismini lekelemesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 27 Ağustos 2012; 22:57:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Animasyonda kolaya kaçmak için ekibin yarısını Korelilerle dolduran yapımlara diyeceğim birşey yok. CG olmadan da her tür sahne tipinin de gerçeğe uygun çizilebileceğini iddia edebileniniz varsa ona da lafım yok. Ama lütfen CG = kötü puristliğine bari siz dahil olmayın.
  • Zevki kaçmasın diye ilk 10 dakika denilen videoyu bile seyretmedim, torrente düşmesini bekleyeceğiz artık.

Bu arada Akuma_Blade arkadaş da şu ''Kurogane no rainbareru'' Nam-ı Diğer:
    "Linebarrels of Iron" Animesinin altyazılarını bitirse de izlemeye başlasak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 31 Ağustos 2012; 6:08:38 >
  • beyler Another Century's episode :R diye bi ps3 oyunu var bunu türkiyede nerde temin edebilirim. oyunda gundam serisini ve geass karakterlerini oynayabiliyoruz. lancelot...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KADO_

beyler Another Century's episode :R diye bi ps3 oyunu var bunu türkiyede nerde temin edebilirim. oyunda gundam serisini ve geass karakterlerini oynayabiliyoruz. lancelot...

O oyun sadece Japonca çıkmış

http://www.amazon.com/A-C-E-Another-Centurys-Playstation-Japanese-Language/dp/B003M69TPQ/ref=sr_1_fkmr0_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1347307174&sr=1-1-fkmr0&keywords=Another+Century%E2%80%99s+Episode+R

• ben japonca biliyorum 1.5 yıl kursa gittim pek sıkıntı olmaz :D
  • O zaman Japon ya da Asya alışveriş sitelerinden alabilirsin, Amazon.com'dan alırsan Amerika üzerinden gelir ve daha fazla kargo ücreti verirsin.

Burda sıfır olarak 99 dolar free shipping diyor:http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-70-3ut0.html

Ama daha da ucuza Ebay'den alabilirsin, 50-70 dolar arası bulunuyor, kargo bedava.
    http://www.ebay.com/ctg/A-C-E-Another-Centurys-Episode-R-Sony-Playstation-3-2010-/92936419

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 11 Eylül 2012; 12:57:33 >

• quote:

The official website for Code Geass: Akito the Exiled updated on Friday, revealing the January 29 release date for the first English-subtitled Blu-ray Disc volume in Japan.

The Blu-ray Disc Limited Edition includes the first episode "Yokuryū wa Maiorita" (The Wyvern Has Landed), a drama CD, a 24-page book of liner notes, and ending credits illustration cards. The disc includes part one of a mechanic making-of featurette, teaser and full trailers, commercials, and audio commentary. The limited edition retails for 7,140 yen (about US$92) and comes in a sleeve case designed by character designer Takahiro Kimura. The standard Blu-ray retails for 6,090 yen (US$79) with only the trailers and commercials as extras. The DVD (with the trailers and commercials, but without English subtitles listed) retails for 5,040 yen (US$65).

"Hikisakareshi Yokuryū" (The Torn-Up Wyvern), the second volume of the Code Geass: Akito the Exiled spin-off original video anime, is scheduled for Spring 2013. The series is planned for four episodes.

Episode 1 will start streaming on PSN and Video Unlimited next week (Video On Demand), so maybe that means there'll be a raw available.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=413659345349576&set=a.107485779300269.4047.107482272633953&type=1

Müjde millet !!

• bahsi geçen ova türkçeye çevrildi mi ?
  • 1. bölüm RAW'ı düştü.

@vahvahapvah
    Hele bir İngilizce'ye çevrilsin de...
  • Merakla bekliyoruz, hocam.
  • altyazısı nete düştü bekliyen varsa
  • Hiç beklediğim gibi değildi açıkçası ben hayal kırıklığına uğradım..Gerçi daha 3 ova daha var fakat aynı olacağını düşünüyorum.
  • Şimdi izliyorum, umarım hayal kırıklığı olmaz.
  • Konu beklentilerimin altındaydı, umarım diğer bölümlerde düzelir. Ayrıca karakterlerin bazı yerlerdeki hareketleri garip olmuş
  • En son sanırım bizim hain suzakuyu gördüm gibi.Ending den sonra??
  • Beklentilerimin üzerinde bir OVA'ydı, diğer bölümlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.