Şimdi Ara

Code Geass Gaiden: Bōkoku no Akito --- İlk Bölüm 4 Ağustos!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
9.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • leleuch immortal olsaydı güzel olurdu çok kolay harcadılar adamı

• yeni fragman
  • tek bır sorum var

Lelouch un oldugunu veya yaşadıgnı sonunda oğrencekmiyiz serının sonunda
  • @Teddybear
    Bu yönde bir açıklama yapılmış değil. Zaten Akito The Exiled'in senaristleri arasında orijinal serinin senaristleri yok ama R2 sonuna ilişkin bir açıklama getirilmesi imkansız değil.

Bir kez daha belirtmekte yarar görüyorum, olaylar 1. sezonun 2. yarısından itibaren başlıyor ve 5 OVA'dan oluşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 16 Temmuz 2012; 16:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

@Teddybear
    Bu yönde bir açıklama yapılmış değil. Zaten Akito The Exiled'in senaristleri arasında orijinal serinin senaristleri yok ama R2 sonuna ilişkin bir açıklama getirilmesi imkansız değil.

Bir kez daha belirtmekte yarar görüyorum, olaylar 1. sezonun 2. yarısından itibaren başlıyor ve 5 OVA'dan oluşacak.

Bilginiz olabilir diye düşünüyorum ama;çeviri takımlarından bu 5 OVA yı şimdiden üstlenen var mı hocam,veya bireysel?
  • Gelecek hafta yıllık izne çıkabilirsem çeviririm muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Gelecek hafta yıllık izne çıkabilirsem çeviririm muhtemelen.

Gerek olacağını zannetmiyorum ama ben de boşluk yaratabilirsem ucundan el atabilirim.
  • çıktı mı ki neyi çeviriyorsunuz ?
  • japonya sanırım bizden saat olarak ileride, tv'de yayınlanmıştır bile. ne zaman düşer?
  • OVA bu, TV'de yayınlanmıyor. Artık riplecek kişi ne zaman satın alabildiyse ve ripi ne zaman bitirdiyse nete düşer, İngilizce çevirisi de o zaman yapılır, siz de o zaman görürsünüz.
  • ah kusura bakma ya.anime cahiliyim biraz ova'larda tv'de yayınlanır sanardım.
  • Beklemedeyiz ya :S
  • hadi bakalım inşallah istekleri karşılar.
    Akuma Blade hocam kolay gelsin diyorum o zaman şimdiden. En kısa zamanda bekliyoruz
  • Sabır taşı diye bir şey kalmadı.
  • İlk 10 dakika

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=80-gVy1_5Uw&feature=player_embedded#!]

Grafikler epey iyi.
  • o zaman burdan takip edelim nete dusup dusmedigini
  • Torrente düştü mü? Bi tane indiriyorum bakalım ne çıkcak
  • torrente düşmedi daha,düşmesi zaman alabilir.
  • Var mı acaba bi haber?
  • Youtube da bir tane yorum gördüm umarım böyle olmaz , yoksa atalım bu animeyi çöpe şimdiden

quote:

no one wants stupid cgi knightmares lol they're on some gonzo type shit
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.