Şimdi Ara

CoD: Warzone'da 50.000 oyuncu banlandı; CoD: Vanguard ve Warzone için yeni anti hile sistemi gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CoD: Warzone'da 50.000 oyuncu banlandı; CoD: Vanguard ve Warzone için yeni anti hile sistemi gelebilir



    Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Infinity Ward ve Raven Software'in yaptığı 2020 yılında yayınlanan Call of Duty: Warzone ve genel olarak Call of Duty markasıyla ilgili yeni bir söylenti ortaya çıktı.



    Yeni Bir Anti Hile Yazılımı Gelebilir



    Geçtiğimiz günlerde Call of Duty: Warzone geliştiricisi Raven Software, 50.000 hesabın banlandığını açıklarken arka planda sıkı bir şekilde çalıştıklarını be yakında daha fazla bilginin paylaşılacağını da ekledi. Bu paylaşımdan kısa bir sonra Call of Duty’nin ana serisinin yeni oyunu Vanguard ile ilgili bazı bilgiler sızdırıldı. Sızdırılan bilgilere göre Vanguard, yeni bir anti hile yazılımına sahip olacak.



    Ayrıca Bkz.Battlefield 2042'nin devam eden teknik test sürümünden yeni oynanış videoları geldi



    Daha öncesinde ise son dönemin oyun dünyasında tanınan ismi olan Tom Henderson, Call of Duty serisinin yeni bir anti hile yazılımı kullanacağını söylemişti. Tüm parçaları bir araya getirince serinin yeni bir sistemle geleceğini söyleyebiliriz. Büyük bir ihtimalle 19 Ağustos’ta tanıtılması beklenen Vanguard’ın tanıtımının ardından resmi olarak paylaşılacaktır. Bu sistem de tüm Call of Duty oyunlarına eklenecektir.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/as-warzone-bans-another-50000-accounts-its-claimed-a-new-call-of-duty-anti-cheat-system-is-coming/







  • her sene aynı palavra hep bu sene bir öncekinden daha iyi olacak yalanları

  • Umut tacirliği yapmanın alemi yok :D

  • Yalanını yesinler Acti yalanını. Ulan her girişimde yırtık dondan fırlar gibi hileci fışkırıyor, hiç bir şey yaptığın da yok.

    Duygusal mastürbasyon olsun diye oraya şikayet butonu koymuşsun o kadar

  • Sanırım şikayetler daha çok PC tarafından konsol tarafı daha rahat.

  • birseyin gelecegi yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • B.ku çıktı.

  • Ne kadar banlarsan banla yenileri geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 15 Ağustos 2021; 18:37:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Warzone da ağaçlarla dolu yerin içindeyken. neredeyse 1km uzaktan. Dürbünü bile olmayan Assault Rifle ile 3 atışta beni vurabilen hileciye denk geldikten sonra şevkim kırıldı . Oynamıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shovel Knight

    her sene aynı palavra hep bu sene bir öncekinden daha iyi olacak yalanları

    Her sene yeni bir anti hile yöntemi geliştirildiği doğrudur.

    Ama kaçırdığınız bir nokta var! Aynı şekilde her sene, her ay, her hafta yeni hile yöntemleri de geliştiriliyor.

  • Warzoneda hile olmasa hayatımın oyunu mükemmel grafik İnanılmaz sesler silah tepkileri inanılmaz vuruş hissiyatı şuana kadar ki en iyisi ama b.ku çıktı gerçekten 500metreden sniper ile vurmaya çalışıyorum adam boncuk tanesi kadar adam beni ar silah ile öldürüyor 😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • popg den sonra gördüğüm hilenin cronusun oyun kolunun ustun oldugu baska oyun görmedım adaletsiz bir oyun 4 aya bu günlerinin ararlar

  • Yılların Pc oyuncusu olarak online oynadığım Cod, battlefield oyunlarındaki hile yüzünden konsola geçtim. Duvarın arkasından vurmalar, Haritanın her yerinde görmeleri vs. Bunlar yeni şeyler değil 10 yıldır bir fiil var.

    Konsolda da hile var deniliyor. Duvarın arkasını görememesi, aimbot ile tüm kurşunu Headshot yapamaması benim için yeterli. Silahın tepmemesini sağlayan konsoldaki mekanızmaya, pc dekilerin yanında hile demem. Sıksın o tepmeden öldürürüz teke tekte sorun yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun içi bunu banlayabilir. gerek yok anti hilelere vs. öyle bir algoritma yazacaksın ki oyun, bu hareketleri bu aksiyonları bir insan hızlı şekilde yapamaz veya o silahla o kadar hasar veremez, hareket edemez olarak algılayacak ve onu oyundan atacak. 1-2-3 4. de banlayacak. Bu Activision için zor olmamalı. Keyif aldığım oyunlardandır. Yapıyorlar bu işi. Türkçe de olsaydı keşke ama yapacak bir şey yok...

  • Anti cheati vanguard entegrasyonu ile yayınlayacaklar, o da kasıma geliyor. Ha babam ha 3.5 ay daha hileciler anamızı ağlatacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoD servelerınde cok oynadım hıle yapıldıgını sanmıyrum ama serverlerde hıleli oyun oynatıyorlar. yani serverler hılelı

  • Dedikodular doğruysa adamlar 13 aydır machine learning tabanlı bir anti-cheat sistemi geliştiriyorlar.


    En geç Vanguard'ın çıkışında, bu bahsedilen anti-cheat çıkmazsa yalan olduğu kesinleşir. Bekleyip görmek lazım.

  • İnanmıyorum hatta codun hileyle iş birliği yaptığınıda düşünüyorum. Warzone harika oyun hile kullananlara hakkımı helal etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön siparişe ne zaman açılır bir bilgi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ben mi gıcık oluyorum "Warzone"'a ? Adamlar Warzone , CW getirdi "Multiplayer"'ı unuttu. Multiplayer: Ground War , Shipment milyon basar warzone'a. Pusucular, 3 zırhlar gibi saçmalıklar yok. Ground War AX50 oynarım ve aşırı zevkli.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.