Şimdi Ara

CoD: Black Ops'u alanlar bin pişman! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende niye donma veya oyundan atma olmuyor, bu arada ekran kartım Nvidia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Aralık 2010; 11:54:50 >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • evet ses konusunda dün helikopterin nerden geldiğini bir türlü saptayamadım.neryee dönesem arkamdan geliyor gibi. bakalım su patch de olmazsa eğer hakkaten treyarch bu işi yapamadı diyecem
    MSI X470 Gaming Plus - AMD Ryzen 3600 - Msi 1660 Ti Gaming X - Samsung 970 Evo Nvme 500GB - Kingston Hyperx Predator DDR4 3000mhz CL15 @3466mhz CL16 - Zalman H1 - Razer BlackWidow Ultimate - Razer Deathadder Elite - Viewsonic XG2401 - Logitech G933
  • oyun çok hatalı ve yükleme süreleri ve video geçişlerindeki takılmalar sinir ediyor insanı.
  • Intel Core 2 Duo E7400 2.8 Ghz işlemci ve GeForce 9500 1Gb ekran kartı ile sorunsuz oynuyorum. Takılmalar hissedilmeyecek kadar az. Ayarları düşürürsem o da düzeliyor. Daha hiçbir patch yüklemedim. Patch yüklersem bozulur diye korkuyorum :) oyunu bitirdikten sonra patchları kurup deneyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elaziz23 -- 10 Aralık 2010; 16:09:05 >
  • Yeter artık ya patch filan çıakrsınlar artık MW2'nin sunucu listesine laf ederdikya şimdi mumla arıyorum, bıktım artık bu aptal sunucu listesinden 2000 sunucu var yazıyor 150 tane buluyor, birine girmye çalışıyon bağlnamıyor, bağlantı kopuyor 25 tane deniyorsun bir tanesine giriyor, 2 kere arka arkaya giriyorsun tekinde sunuuclar 75 ping oluyor ikinci girişde 100 altı sunucu bulamıyorsun.

Şu oyuna verdiğim paraya lanet olsun, konsoldan port edilen oyun alırsan olacağı budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 10 Aralık 2010; 19:40:21 >

• Dün 1 haritada 2 kere oyun kilitlendi. Connection lost hatası verdi...vs. O 2 güncellemeden sonra sürekli oyundan atmalar artık çılgına çevirecek. Özellikle son 3-4 gündür küfür lugatı hazırladım. Zaten pingler düzgün değil,bunların üstüne lag eklenince tam oldu yani.
  • Dünkü "Connection Lost" problemlerinin çoğu TTNet kaynaklıydı. Hem CoD: BO'da hem de StarCraft 2'de aynı problemi yaşadım. Hatta StarCraft 2'yi İstanbul'dan bir arkadaşla beraber oynuyorduk, ikimizin de bağlantısı aynı anda gitti.

Diğer sorunlara değinmeye gerek yok, hala sabrediyoruz patch çıksın diye.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Yeter artık ya patch filan çıakrsınlar artık MW2'nin sunucu listesine laf ederdikya şimdi mumla arıyorum, bıktım artık bu aptal sunucu listesinden 2000 sunucu var yazıyor 150 tane buluyor, birine girmye çalışıyon bağlnamıyor, bağlantı kopuyor 25 tane deniyorsun bir tanesine giriyor, 2 kere arka arkaya giriyorsun tekinde sunuuclar 75 ping oluyor ikinci girişde 100 altı sunucu bulamıyorsun.

Şu oyuna verdiğim paraya lanet olsun, konsoldan port edilen oyun alırsan olacağı budur.

Ne zaman server browser'ı kullansam 2000 küsurun altında bulmuyor, ben bu oyundan memnunum favori server'larım belli tıklıyorum giriyorum MW 2'de yaşadığım connection lost sorunlarının hiçbirini yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Aralık 2010; 12:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Yeter artık ya patch filan çıakrsınlar artık MW2'nin sunucu listesine laf ederdikya şimdi mumla arıyorum, bıktım artık bu aptal sunucu listesinden 2000 sunucu var yazıyor 150 tane buluyor, birine girmye çalışıyon bağlnamıyor, bağlantı kopuyor 25 tane deniyorsun bir tanesine giriyor, 2 kere arka arkaya giriyorsun tekinde sunuuclar 75 ping oluyor ikinci girişde 100 altı sunucu bulamıyorsun.

Ne zaman server browser'ı kullansam 2000 küsurun altında bulmuyor, ben bu oyundan memnunum favori server'larım belli tıklıyorum giriyorum MW 2'de yaşadığım connection lost sorunlarının hiçbirini yaşamadım.

He bide o var, favori eklediğim sucunuları sunucu listesi 2000 sunucudan 150 tane bulduğu için bir daha favori listesinde o sunucuları göremiyorum.

• Bu oyun beni çıldırtacak eskiden en azından favori listesinde 0(19) şeklinde gözüküyordu, oyuna 10 kere açıp kapayınca sunucular çıkıyordu şimdi 0(19) yazısıda görülmüyor o kadar eklediğim promod sunucu gitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

oyunu açılıyor 3 adım atmadan donuyo ve hiç bir çözümü yok powerdan kapatıyorum laptopu
    bi fikri olan var mı acaba?

Birçok insan gibi sende patch bekle ben bile bekliyorum o derece aynı sorun bendede yaşanmaya başladı çözüm bulunamadı ve bende soğudum oyundan

facebookta cityville oynuyorum

• Xbox 360'da oynuyorum bağlantı kesintileri 1000/1 oluyor.Ama oyun içindeki hatalar yüzünden MW2 devam Spawn yerleri deli ediyor adamı öldürüyorum hemen 2 metre ileride doğuyor gelip öldürüyor Killcam'da kendimi 2 kere görüyorum Ayrıca adamın yanına RPG attığında hep Hitmarker çıkıyor sanki adama taş atıyoruz
  • Son günlerde oyun o kadar çok kitleniyor ki görev yöneticisinden sonlandırmaktan bıktım artık. Lanet olsun.İlk başlarda hiçbir sorun yoktu ama şu en son güncellemeden sonra anasını ağlattılar. Verdiğim para çok değil ama hakikaten lanet olsun Treyarch a da oyuna da. Single da 1 tane problem yok ama multi de bu oyunun kilitlenmesi olayı beni artık çileden çıkardı. Para ile rezil olmak bu işte. Ben bunları çekmek zorundamıyım. Map boyunca 30000 xp toplayıp oyun bitmeden kilitlenmesi kimin hoşuna gider. Prestij i bitiremiyorum bu salak kilitlenme yüzünden. Geçen de steam sıyırdı. Arkadaş 3 level atlaması gerekirken atlayamadı ve aldığı puanlar gitti. Sanki hiç oynamamış gibi.
    Sistemim basitçe AMDx2 6000+,9600gt 512mb ekran k,2GB ram
  • Ping sorunu yüzünden her map sonu en sonuncu ben oluyorum pingim dünden beri 200 den aşağı inmiyor yabancıların ping 50 lerde sorunsuz oynuyorlar. Bu ping sorununu çözselerde oynasak yav :S Bu treyarch bu zamana kadar adam gibi bi patch cıkaramadımı ?? Napiyo bu treyarch uyuyomu acaba!

Orijinalden alıntı: ~ KiLLFoRLiVe ~

Ping sorunu yüzünden her map sonu en sonuncu ben oluyorum pingim dünden beri 200 den aşağı inmiyor yabancıların ping 50 lerde sorunsuz oynuyorlar. Bu ping sorununu çözselerde oynasak yav :S Bu treyarch bu zamana kadar adam gibi bi patch cıkaramadımı ?? Napiyo bu treyarch uyuyomu acaba!

bilader oyundaki ping ile treyarch paket atması veya atmamasının ne alakası var ?.sana interneti treyarch vermiyor telekom veriyor
    http://www.speedtest.net/ bu siteden manchester veya alman serverlerine bi ping test yaptır bakalım kaç çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: imawesome

quote:

Orijinalden alıntı: ~ KiLLFoRLiVe ~

Ping sorunu yüzünden her map sonu en sonuncu ben oluyorum pingim dünden beri 200 den aşağı inmiyor yabancıların ping 50 lerde sorunsuz oynuyorlar. Bu ping sorununu çözselerde oynasak yav :S Bu treyarch bu zamana kadar adam gibi bi patch cıkaramadımı ?? Napiyo bu treyarch uyuyomu acaba!

bilader oyundaki ping ile treyarch paket atması veya atmamasının ne alakası var ?.sana interneti treyarch vermiyor telekom veriyor
    http://www.speedtest.net/ bu siteden manchester veya alman serverlerine bi ping test yaptır bakalım kaç çıkacak

İnterneti treyarch veriyor diye birşey demedim, başka online oyunlarda pingim 20 lerde gezerken black opsda neden 250 ??

Not : hız testi 3.7

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.