Bildirim
COD 4 ONLINE MAÇLAR HER GECE 22-30 GENEL KONU (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben kulaklıkta aldım, bu oyunu böyle bi kadro ile oynamak bomba olacak. akşamları dışarı çıkmak, dizi izlemek yok! full kadro COD4 takılıyoruz arkadaşlar. erken alıp alışırsam, Resistance'daki gibi sağlam rakip olurum.
ekleme: Hakan abi rakam çok tehlikeli, bi kişi daha ekle istersen. benim cankuş var PSN: timsahsdt. O da alacak bu oyunu. bu rakamda kalmasın da Klan taklaya gelmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibolutionn -- 31 Ekim 2007; 15:33:55 >_____________________________ PSN: ibolution, PS3 60 GB Pal, 226BW
-
warhwak daki gibi 150-200 pingle oynamayalımda sonra..
oyunda klavye mouse desteği varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 31 Ekim 2007; 15:35:54 >_____________________________ -
kardeslerim Cod4 te cosucaz hakkaten ama bi an dusundum de unreal tournament 3 u rfomdaki kadro ile oynuyoruz AMAN YARRABBIM 

Cod4 te nede olsa bayaa kisi disarda kaliyor (bu ben de olabilirim
) malum maksimum oyuncu sayisi sinirli ama yinede essiz bir deneyim olucak bu arada cok onemli bir onerim var istanbul da olan arkadaslar madem oyunu cikar cikmaz alicaz topluca alirsak indirim uygulanir (mi acaba diye birsey yok en az 6-7 kisi alirsak ciddi anlamda indirim uygularlar) o nedenle istanbulda olupta ciktigi gibi alacak olanlar irtibata gecelim
_____________________________ PSN > Memo
-
@levihakan yani şimdi ben oyuna 10 kasımda kavuşsam klana giremeyecek miyim ?yani herkes almadan yer ayıtmış ama ......
edit::::::::::::::::::::::::
ben assasins creed ile beraber alacaktım unutmuşum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 31 Ekim 2007; 16:28:50 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: SPYdir
spy'dir ne abi
bilmem ne
_____________________________ -
benide ekleyebilirsiniz
psn: A_lee
Beni de : BoSS_TR _____________________________ -
Önemli iki konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim :
1- COD4 te klavye mouse desteği varmı ?
2- Çıkış tarihinden sonra nereden makul fiyata alabiliriz ??_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: system failure
benide ekleyebilirsiniz
psn: A_lee
ya nerdesin sen ya
valla seni ekleyecektim ama piyasada görmeyince açıkcası bıraktı buraları dedim
eklememmi kardeşim benim
quote:
Orjinalden alıntı: nuestra
Önemli iki konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim :
1- COD4 te klavye mouse desteği varmı ?
2- Çıkış tarihinden sonra nereden makul fiyata alabiliriz ??
1. YOK
2. TAHTAKALE_____________________________ -
hadi resistance :D _____________________________ psn: Keryurek2 -
quote:
Orjinalden alıntı: Nindalf
hadi resistance :D
yarın akşam 23te resistance
tamamdır.
hakan abi pes aldın mı ?_____________________________ psn: Keryurek2 -
quote:
Orjinalden alıntı: Nindalf
tamamdır.
hakan abi pes aldın mı ?
yok ya ucuzlasın diye bekliyorum
Arkadaşlar bazı oyunlar açıklanan resmi çıkış tarihlerinden 1-2 gün erken çıkıyor aynı şey cod 4 için de olabilir mi sizce? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: BoSS_228
Arkadaşlar bazı oyunlar açıklanan resmi çıkış tarihlerinden 1-2 gün erken çıkıyor aynı şey cod 4 için de olabilir mi sizce?
cod4 çıktı hazır ama dağıtım başlamadı
Olabilir cunku cok beklenen bir oyun.Benim de temennim o,bi site buldum hem uygun fiyat hemde cikis tarihinden 1-2 gun erken gonderiyolarmis oyunlari.Normalde sms gonderiyolarmis oyun postaya verildi diye ama oyun sms den once geliyomus
Birde posta sistemi cok iyi mesela pazartesi aksama dogru saat 15-16 gibi odedigin zaman sali gunu sabah elinde oluyomus oyun.Ben pre order ettigim icin parayi otomatik cekicekler buda nedemek 1-2 gun onceden oyuna kavusmak demek.Tabii ki bu Ingiltere icin gecerli.Yaa insallah su Royal Mail de grev olmaz greve
_____________________________ flickr
PSN:insomTR -
valla benim sorduğum bi satıcı pc için korsan cuma elimde dedi
ben pesi 24 ünde aldım mesala..aldığımda online bile doğru dürüst çalşımıyordu..aynı şey bundada olur (satış tarihi olarak)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 31 Ekim 2007; 23:30:24 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki