Şimdi Ara

COD 4 ONLINE MAÇLAR HER GECE 22-30 GENEL KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.593
Cevap
0
Favori
75.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123456...88...180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kelto3

abi süpersin yazmama gerek kalmadan yazmışsın beni helal sana

çocukmusn soner
  • Alemin COD'cusu geliyoooorrr Aranızda belki [T-ForC*e] klanını bileniniz vardır. Bu oyunun en eski klanlarından biriydik ama uzun zamandır nadir girmeye başladık. COD4 ile tekrar coşmaya başlayacağız da benden başka klandaki kimsede PS3 yok

Yazın beni de PSN: GoldenShoot

herkese eğlenceli oyunlar.

Vicdan, yazılmış en kalın din kitabı, en yalın anayasadır.
    En üst mahkeme… En acımasız hâkim…
    Sicilinize göre, en rahatsız yatak veya en rahat yastık…
    GT: labraxx
  • Bende varım,kesin yazın

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

Orjinalden alıntı: Nindalf

olurmu hakan abi sen varsın biz olmazmıyız. rfom ekibini komple buraya toplayıp acayip güzel maçlar dönecek. çok özledim o eski şamatayı heyecanı.

valla bende acaip özledim

madem bütün resistance cılar burda bensiz olmaz heralde

Fenerbahçe
  • Oooo selamlar Hakan abi. ümit ediyorum ki, resistanz takinden daha çok eğlence ve heyecan versin. İnşallah server kurarken max.player kurabiliriz. şimdiden bu kadar rağbet gördüğüne göre en az bir 32p lık oyun kurabilmemiz lazım.

Birlikte oynamayı çok özledim bende, (turkopol,levihakan,kingejder,esayar42,nindalf,sfred,(s.aleyküm-kelto3),margorn,insomtr,spydir,memo,tekkenplayer,iburak,,, ve su an hatırlayamadıgım birçok isim.)
    Eeee, Hakan abi, bişey soracaktım, sen oynadın bilirsin: 40mm var mı abi O yoksa eğer, pompalı da iş görür. Ha bu arada margorn nerde, kingejder nerede?
  • Hakan baba benide eklermisin cikar cikmaz aliyorum insallah (yaninda kiprasimli pad te aldik mi ooooh :D ) rrfomdan buyana uzun zaman oldu toplanmayali kulaklikta aldim DAM USTUNDE ONELER TOMBUL TOMBUL ...... esliginde katilacagim size hazir olun :D PSN : Memo

Edit : Ailenizin delisi geri donuyor cook yakinda

Orjinalden alıntı: mustafa982

Oooo selamlar Hakan abi. ümit ediyorum ki, resistanz takinden daha çok eğlence ve heyecan versin. İnşallah server kurarken max.player kurabiliriz. şimdiden bu kadar rağbet gördüğüne göre en az bir 32p lık oyun kurabilmemiz lazım.

Birlikte oynamayı çok özledim bende, (turkopol,levihakan,kingejder,esayar42,nindalf,sfred,(s.aleyküm-kelto3),margorn,insomtr,spydir,memo,tekkenplayer,iburak,,, ve su an hatırlayamadıgım birçok isim.)
    Eeee, Hakan abi, bişey soracaktım, sen oynadın bilirsin: 40mm var mı abi O yoksa eğer, pompalı da iş görür. Ha bu arada margorn nerde, kingejder nerede?

eyvallah kardeşim bundaki silahlar fena,,40 mm var ama malesef 32p harita varmı bilmiyorum, ama şu bir gerçek resistance bunun yanında hiç kalır

• resistance ekibinden pes alcak yokmu arkdslar ?? bi margorn ve memo var onlarlada fifa yapıyoruz...pes almıcaksanız bari fifa alında bi lig yapalım..(alakasız bi yere açtım ama...

Orjinalden alıntı: ps4

resistance ekibinden pes alcak yokmu arkdslar ?? bi margorn ve memo var onlarlada fifa yapıyoruz...pes almıcaksanız bari fifa alında bi lig yapalım..(alakasız bi yere açtım ama...

sende hem pes alma abi sakın diyorsun hemde pes alan yokmu diyorsun

beyler yarın akşam nostalji yapakmı resıstance takılalım

hakan abi bence almayın fifa daha ii..ama alcaksanız elden çıkarmam takılırız o anlamda söyledim..inanki pesden sonra fifa yı açıyorum gerçekten futbol bu diyorsun..pes buz pateni gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 31 Ekim 2007; 12:40:33 >

quote:

resistance ekibinden pes alcak yokmu arkdslar ?? bi margorn ve memo var onlarlada fifa yapıyoruz...pes almıcaksanız bari fifa alında bi lig yapalım..(alakasız bi yere açtım ama...

İle benim şansım! Hep böyle bir çağrı bekledim şimdiye dek. Resistance da duruyor. Ama ben bu hafta aksam vardiyasındayım. saat 15 te evden çıkıp - 00:30 da dönüyorum. O vakitde de kulaklıkla konusamıyorum.

Bu arada bende pes aldım. Henüz online a girmedim. Her yeni pes e geçtiğim de oyuna alışmam zaman aldı. Adapte olmaya çalışıyorum. Replay lar dışında bir problem yok.

• kapışalım senle gece ama çok gol oluyor mustafa..kıl oldum o yuzden oyuna...dün bi maçı tamalamadan çıktım ben atıyoırum sonra rakip atıyor..anlamadım gitti...

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

quote:

quote:

İle benim şansım! Hep böyle bir çağrı bekledim şimdiye dek. Resistance da duruyor. Ama ben bu hafta aksam vardiyasındayım. saat 15 te evden çıkıp - 00:30 da dönüyorum. O vakitde de kulaklıkla konusamıyorum.

Bu arada bende pes aldım. Henüz online a girmedim. Her yeni pes e geçtiğim de oyuna alışmam zaman aldı. Adapte olmaya çalışıyorum. Replay lar dışında bir problem yok.

benide haberdar edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 31 Ekim 2007; 13:00:11 >

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters

• memo sesin çok çıkıyor akşm senin kafana vuruyim biraz
  • Deliye bak hele ne dedim ki sana olm defansimdan yararlaniyorsunda hangisniz benim gibi hucum yapabiliyor bukadar kaliteli hucum yapan yok ben oyunun durumuna gore degisik atak varyasyonlari yapiyorum siz hep ayni neyse kardesim COD4 alalim orda da gorurum ben senin isini rfom da az mi gorduk
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.