Şimdi Ara

Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
20.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: garuda

ben hala oynuyoum mame emulatoruyle hatta hamachi üzerinden arkadaşlarla kapışıyoruz

UMK3 VE STREET FİGHTER SERİSİNİ İYİ BİLİRİM İSTEYEN VARSA BUYURSUN GELSİN PATAKLIYALIM HEMEN

PROFİLİMDEN MSNİMİ EKLEYİN BAŞLAYALIM KAPIŞMAYA

Hakanım ortamı ayarla kapışalım bi gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!!

bu kaplumbağalar yüzünden tv başında yaşlandım be
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dx

quote:

Orjinalden alıntı: toLga_uA

quote:

Orjinalden alıntı: eragon91

60 adamlı street fighter,mortal kombat,tecmo woeld cup soccer

Tecmo World Cup Soccer'in hastasıydım yaa.
    Bütün gün onu oynardım.

bende world cup soccer in hastasıydım...dayımla sabahtan akşama kadar oynardık bütün ülkeleri seçerdik..şifrelerini felan kaydeterdim...

Vay be zamanında konuyu acarken ne duygular içindeydim geçen 1.5 ayda ben birçeok atari oyununu ve emulatorlerini topladım kendi arşivimi olusturdum bi bakıma ama buradaki street fighter ın sagında olan oyunun ismini bir turlu hatırlayamadım aklına gelen varsa cok makbule geçer

• Super Mario 5 Bölüme Kadar Gözüm Kapalı Atlıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OffTopicMonster..!

Super Mario 5 Bölüme Kadar Gözüm Kapalı Atlıyordum

O da birşey mi ben marioda bir atlıyorum bölüm sonuna kadar uçuyor.
  • Goal 3, Tusubasa, Mario vsvs Hey gidi günler hey
  • 95 yıllarıydı ilk atarim olduğunda babam gizlice eve getirmişti, gördüğümde kalbim duracaktı nerede kaset varsa, hepsini alıp oynamış olduğumu zannediyorum, mario, soccer 96, contra, snowbros, formula, tank vazgeçilmezlerimdi
  • gamestar en iyi ateri markasıydı :D

mario ,contra,bomberman favorimdi :D
  • ben atariye Sega kaseti sığmayınca çekiçle vurmuştum kırılmıştı

hatırladıgım oyunlarda contra , tank , kaptan tsubasa , çakmaktaşlar , double dragon, mortal kombat .. vs
  • Günde en az 3-4 saat Mario oynardım.

Benim atari şu klavyeli olanlardandı.
  • arkadaşlar ataride hagar oyunu vardı. adamlar küçüktü o oyundan olan varmı?
  • Benim Super Nintendo halen çalışır durumda duruyor.1993'te Almanya'da 400 Mark'a alınmıştı.

Bir dünya oyun var,hatta Gameboy oyunlarını oynamak için bir ek aparatı da var.100 Mark ona bayılmıştık ama değdi...

Küçük gameboy kasedi üste takılırdı.

• Benim Super Nintendo halen çalışır durumda duruyor.1993'te Almanya'da 400 Mark'a alınmıştı.

Bir dünya oyun var,hatta Gameboy oyunlarını oynamak için bir ek aparatı da var.100 Mark ona bayılmıştık ama değdi...

Küçük gameboy kasedi üste takılırdı.

• çocukluğumda geçirdiğim en güzel zamanlardan biriydi atari oynamak.Çok severdim. Her hafta sonu bizim pazarda kaset satıyorlardı ben de onlardan 2-3 tane alırdım. Hey gidi günler hey!. Özledim ya atarimi. atarinin yerini ne PS tutar ne de Pc. onun yeri ayrı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: penguin

Aşağıdaki ekran görüntüsü, ilk defa commodore 64'te oynadığım ve o gün bugündür bilgisayarlara göbeğimden bağlı yaşadığım oyundan alınmıştır.

• İlk video oyunu konsolu olarak ATARI girmişti Türkiye'ye.1980 yıllarıydı iyi hatırlarım.TRT de reklamı çıkardı geçen youtube de rastladım.80 li yıllardan bu yana tv yada monitörde ne oyun olsa adı atari diye geçer hala.Oyun salonlarındaki jetonlu kabinlerin üzerinde capcom yada sega yazsada orası atari salonudur.
    Bende sürekli okul çıkışı koşardım salona.Babama yalvarırdım derslerime çok çalışıcam yeterki bir C64 al diye
  • goal 3
    tank
    snow bros
    tsubasa
    duble dragon 1-2-3 hepsi
    bi de tekne yarışı vardı adını hatırlamıyorum

süperler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 8 Eylül 2008; 14:37:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Captain Tsubasa derim başka bi şey demem.Abartısız 50 kere şampiyon olmuşumdur.Hatta finalde masus yenilip Bakabayaşinin gücünü 270 lere kadar çıkartmıştık.Her şeyi eline alıyordu

Bakabayashi değil o Wakabayashi Genzo.

bu arada favroim olan oyunlar. Tsubasa2, Goal3, Tecmo World Cup soccer... diye devam eder. hepsi pc'mde mevcut halen oynuyorum
  • aglayasım geldi behakkatende ya nekadar zevkliydi atariler şimdi oyun beyenmez olduk grafikler olmamış ses efektleri olmamış eskiden pixel pixel oyunlar ciyuvvvv vıyyy zırrr seslerle oynardık ama ne güzeldi
  • En çok Contra'yı severim, ardından tank gelir. Contra'da bir türlü son bölüme gelememiştik. O zamanlar 17-18 yaşında olan bir abi vardı o oyunu bitirmişti. Son bölümlere doğru acaba nasıl buraya gelebiliyor diye düşünürdük hep.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.