Şimdi Ara

Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
20.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

bi tane batman oyunu wardi belki bilirsiniz 2 kisi olabiliyordu platform oyunu
    radyo ustunde gidioduk ocak wardi anahtar tasiyoduk ilk bolumde cok kucuk gibi gosteriliyordu

bilen war mi ??

bilen yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 12 Eylül 2008; 17:05:02 >
  • Çocukken ATariyi Cok SEverdim HErkes Gibi AMa taaki Bi Arkadasımın PLaystatıon'ın İLk CIktıgı ZAmanlarda PLaystation ALana KAdar.. O Gün O PLaystation'da Midtown Madness Oynamıstım. O Oyun BAna O KAdar Zevkli GElmiştiki Rüyalarıma Bile giriyodu. Playstation'da Oyun oynadıktan SOnra Ataride Oyun Oynamak mİDEMİ bulandırıyodu. Atariyi Görmek Bİle İstemiyodum. Atariyle Vedalaşmam Böyle OLdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 12 Eylül 2008; 17:13:00 >
  • atari bnm en yakın arkadasim oldu bikac sene once birisine werdim 25 atari kasediyle brb. ama hicbir kaset dandik degildi hepsi secilmis oyunlardi
    cok ii hatirliorm goal 3 icin (tek oyunlu bir kaset ) 3 tane cok oyunlu atari kasedimi wermistim
    daha sora elimde 3 tane goal 3 oldu
  • Nostalji olsun arkadaşlar biraz önce buldum bu kasetleri

Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!!

Ateriyide bulursam televizyona bağlayıp çalıştırmayı deniyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punısher17 -- 12 Eylül 2008; 18:42:17 >

• Mighty final fight
    pc de yuklu ah haggar ah
  • Hey gidi günler heyy. O en başta ki oyuna cadı oyunu derdik biz. Hatta benim halaoğlunu ateri salonuna götürmüştük ölecen lan dikkat et deyince gerçekten öleceğini sanırdı :D ne günlerdi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: copela

Goal 3 mario
  • ulan su goal 3 her oynayısta adamlar kafasına gore davranıyo ama cok guzel oyun online olarak oynayabilicegimiz site var mı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.