Şimdi Ara

Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
0
Favori
20.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar cogumuz bilgisayarla tanısmadan bunları kullanıyorduk benim merak ettigim sizin en sevdiginiz oyun en cok oynadıgınız oyun neydi birden esti goal3,captain tsubasa,snow bros,bomberman daha aklıma gelmeyen nice oyun yazarsanız sevinirim

Dun goal3ü buldum euro2008den daha fazla sardı

• snow bros u tek gecerim yaklasık 5 tane ateri almıştımm hep kırılıolardı :D
  • Silahla ördek vururdum it getirirdi
  • Tank vardı ya kuzenle bütün gün onu oynuyoduk.
  • goal 3 harbi çok tatlı bir oyundu.. ne günlerimiz geçerdi goal 3 başında... oyun yüzünden japoncayı çözmüştük bu goal 3 te fırtınada maç yapması çok zevkli oluyordu. hortum adamı alıp götürüyordu, bir keresinde de uzaylılar gelmişti birde ibikli vardı japon takımında saçları ilhan mansız modeli arkadan at kuyruğu gibi o adamı çok severdim ya, çok manyak şut çekerdi

hacu şu goal 3ü bir şekilde gönderebilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanashi -- 11 Mayıs 2008; 20:36:57 >

• Az Mı Süper mario Bros oynadık 16bit ah ah
  • mariom vardi o kadar cok oynardim ki her hafta apdaptor degistirmek zorunda klairdim ondan sonra kiz kuzenimle double dragon oynardik cok zordu n4gnin bir haberinde dunyanin en zor oyunlarindan biri secilmis oyun da bu oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben hep seyi anlamadım D: bu tabancayla ördek wuurrurken nasıl algılıyodu nereye sıktığımızı :S
  • Goal 3 mario
  • Captain Tsubasa derim başka bi şey demem.Abartısız 50 kere şampiyon olmuşumdur.Hatta finalde masus yenilip Bakabayaşinin gücünü 270 lere kadar çıkartmıştık.Her şeyi eline alıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aponur_tr

ya ben hep seyi anlamadım D: bu tabancayla ördek wuurrurken nasıl algılıyodu nereye sıktığımızı :S

Lazeri Var Onun Azmı Goal 3 oynadık be.Aynı Model 4 tane ateri var evde.Hepsinin adaptörü ve kapağı bozuk.

•  Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!!
  • contra, hagar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Tank vardı ya kuzenle bütün gün onu oynuyoduk.

Bunun zevkini başka birşeyde bulamadım
  • http://rapidshare.com/files/114183759/Goal3.rar.html buyrun goal3

virtual nes adlı programı acın open tıklayın menuden sonracıkardıgınız yerdeki nes dosyasını acın tusları falanda ayarlıyabilirsiniz
  • evde bitane sıfır ateri var 3 sene evvel almiştim canim sıkılnca nostalji yaparim diye :d
  • rambo F1 in komik bi oyunu wardı bide mario
  • ben hala oynuyoum mame emulatoruyle hatta hamachi üzerinden arkadaşlarla kapışıyoruz

UMK3 VE STREET FİGHTER SERİSİNİ İYİ BİLİRİM İSTEYEN VARSA BUYURSUN GELSİN PATAKLIYALIM HEMEN

PROFİLİMDEN MSNİMİ EKLEYİN BAŞLAYALIM KAPIŞMAYA
  • ah gol 3 ah bi adam bulmustum onda top muz seklini alıp gıdyodu kaleye her seferınde de gol oluyordu öle şampiyon oluyordum

marioda harika pc ye uygun yenı versıyon marıo varmı ama 2d olucak yandan gosterımlı varmı link acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil92

mariom vardi o kadar cok oynardim ki her hafta apdaptor degistirmek zorunda klairdim ondan sonra kiz kuzenimle double dragon oynardik cok zordu n4gnin bir haberinde dunyanin en zor oyunlarindan biri secilmis oyun da bu oluyor

bu doubledragonu bende oynardım,sabah akşam snow brosta iyiydi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.