Şimdi Ara

ÇOCUKKEN GÖRDÜĞÜM GARİP ŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kapıya doğru bakarak uyumaya çalışırken kapının önünde bir kadın belirdi bir şey yiyordu bende anneme benzettim anne napıyosun hazırlanmışsın bir yere mi gidiceksin dedim kapının önünde bir süre durdu bir şey demeden gitti sonra annem uyanmış yanıma geldi.

benim ne gördüğümü açıklayabilicek var mı kaç yıldır düşünüyorum hala aklıma mantıklı bir açıklama gelmedi.

• Tövbe bismillah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkutmak istemem ama cin olabilir dostum.
  • Zebani :'(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaylı.
  • Kardeş bak yemin ederim benim de aynısı oldu, çok küçükltüm muhtemel 5 6 yaşında falanımdır, o zamanlar annemin yanından ayrılamazdım, tuvalete giderdi ben de peşinden giderdim gece korkardım. Bir gün yine salonda annemi bekliyorum tuvaletten çıkmasını, bak hala unutamam annem önümdeydi nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama gayet iyi hatırlıyorum, tuvaletin ışığına bakıyorum yanıyor, su sesi falan geliyor, dedim anne falan dedim, bana tip tip bakıyordu ama, şiişt falan demişti bana sonrasını hiç hatırlamıyorum ama bunu yıllar sonra anneme anlattığımda rüyadır falan dedi ama rüya dediğin şey 12 13 yıl boyunca akılda kalmaz, yaşadığımdan eminim yani, ve hala bir anlam erdiremiyorum.
  • Görünmüşler sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da aynisi kucukken oldu hocam , yaklasik 10 sene once ben annemi kapidan bana bakarken gordum anne sonunda geldin mi dedim o da evet dedi , tam sarilcaktim ki gitti , annemi aradiigmda (dayim araciligiyla) hala gelmedigini ve aksam gelicegini soylemisti ben bu olayi her zaman hatirlarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hynx kullanıcısına yanıt
    Uyku apnesi hocam, uykuya dalmadan önce beyin rüya gördüğünü algılıyor ve hareket etmeni engelliyor. O sırada hayal görebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tankutum

Uyku apnesi hocam, uykuya dalmadan önce beyin rüya gördüğünü algılıyor ve hareket etmeni engelliyor. O sırada hayal görebiliyorsun.

hocam uyku felci dediniz herhalde de bu öyle değildi. bir kaç kere uyku felci geçirdim .bağıramıyordum hareket edemiyordum sadece görüyordum ama bunda bağırmışım ki annem uyandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

kapıya doğru bakarak uyumaya çalışırken kapının önünde bir kadın belirdi bir şey yiyordu bende anneme benzettim anne napıyosun hazırlanmışsın bir yere mi gidiceksin dedim kapının önünde bir süre durdu bir şey demeden gitti sonra annem uyanmış yanıma geldi.

benim ne gördüğümü açıklayabilicek var mı kaç yıldır düşünüyorum hala aklıma mantıklı bir açıklama gelmedi.

benimde unutamadığım farklı bir şey

http://forum.donanimhaber.com/m_114166626/f_//tm.htm#114166626

• Bu saatte korkmanızı istemezdim ama cinler,çocuklara bahsettiğin şekilde görünüp kaybolurlar.Bir zarar vermezler tabi.
    Detaya girersem ban yerim.Daha önce bir cin tartışmasında ban yemiştim de..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucks Müdavimi

Korkutmak istemem ama cin olabilir dostum.

hocam öyle bir şey olsa bile açıklamaya yetmez ki. neden kadın kılığına girip bir çocuğa gözükmek istemiş olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.