|
|

|
|
Polat Alemdar'ın Boyu Kaç cm?
Polat Alemdar Boyu
Başarılı televizyon dizisi Kurtlar Vadisi'nin ikonik karakteri Polat Alemdar'ın boyu merak edilmektedir. Polat Alemdar'ı canlandıran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın boyu ise 1.85 cm'dir.
Necati Şaşmaz Boyu
Bu bilgiye göre, Polat Alemdar yani Necati Şaşmaz'ın boyu 1.85 cm'dir.
Polat Alemdar Boy ve Kilo
Necati Şaşmaz'ın kilosu ise 85 kg'dır. Bu bilgilerden yola çıkarak, Polat Alemdar'ın vücut kitle indeksi (VKİ) 24,9 olarak hesaplanmaktadır. Bu değer normal kiloyu göstermektedir.
Polat Alemdar Boyu Kaç
Dizideki serinkanlı ve kararlı karakteriyle tanınan Polat Alemdar, 1.85 cm boyuyla dikkat çekmektedir. Bu boy uzunluğu, Polat Alemdar'ın fiziksel olarak güçlü ve otoriter bir figür olarak algılanmasına yardımcı olmuştur.
|
|
How I Met Your Mother / Chuck / The Big Bang Theory /Six Feet Under / Lost / House M.D. / NCIS / CSI Miami / Bones / Supernatural / Spartacus / Dexter / Terminator TSCC / Grey's Anatomy / Monk / South Park / Nikita / Medium Apple iPhone 4 32gb Black iPod Touch 3rd Gen 32 gb Macbook Pro 13' SONY KDL-32EX700 (82 CM) 100 HZ LED TV Sony PlayStation 3 Slim 120gb PAL Canon EOS 500d 15.1 MP
|
|
Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN |
|
|
|
|
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuy37 -- 19 Aralık 2010; 0:22:14 > |
|
|
|
|
| _____________________________ |
|