Şimdi Ara

Dünyanın en farklı hikayesi bende, gelin! pişman olmazsınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce konu açtım mı bilmiyorum, açmışımdır büyük ihtimal ama bu yazacaklarım kesinlikle abartı, csb ile alakası yoktur dostlar!
    Doktorum, hastaneye yatman gerekiyor dedi bir kaç gün yat bakalım bende tamam dedim 1-2 güne yatıyorum.

Oku gerçekten PİŞMAN OLMAZSIN!

Şimdi beyler, bundan 6-8 ay önce dizi izliyorum televizyonda baya canım sıkıldı uyku falan da %0 dedim dur şu seroquel iyi uyutur her gün alıyorum zaten doktor kontrolünde. gittim 300 mg aldım en son mg. bu! çünkü uykum berbattır. Oturdum tekrar televizyon karşısına dedim, uykum gelince gider yatarım.
    Orada nedense sürekli seroquel kullanmama rağmen ilk defa hissettiğim çok iğrenç bir duygu oluştu! belki de daha önceleri ilaç etkisi olmadan uyuduğum için hissettirmemiştir ama bu sefer uyanık olduğum için yaşattı herhalde, abi ben paranoid şizofreni hastasıyım forumda " amerigo " vardı çizdiler herifi o da deliydi benim gibi, neyse abi uzatmayayım bu paranoya nüksettiği zaman bildiğin insan deli gibi bir şey oluyor. Aga, ben bu duyguyu hissedince paranoya bir nüksetti böyle bir şey olamaz yahu! ulan çocukluk yıllarım geldi aklıma öyle bir ağladım ağlamak ne kelime zırladım zırladım! çok feci içim acıdı o kadar acıdı ki! çünkü, " o sağlıklı, paranoya ve panik atak olmayan sapasağlam çocuk geldi aklıma " yahu bak hala o olay aklıma geldiğinde aynı duyguyu yaşıyorum! ağlamaktan nefes alamıyorum! nefes almaya çalışıyorum, tıkanıyorum yok olmuyor! sonra dedim böyle mal gibi oturarak daha da kötü olacağım kalktım pc başına geçtim, durduk yere aklıma myspace.com geldi bir ara efsanevi idi, çok arkadaşım vardı yerli-yabancı. login oldum siteye baba, ulan baktım kimse yok tek bir insan evladı yok kendimi çok yalnız hissettim! bildiğin sitede şu an sadece "ben" varım sandım arkamdan sanki biri fısıldadı " sen rüyadasın " dedi. ohhh rahatladım dedim böyle bir saçma duygu olsa olsa rüyada olur zaten dedim. uyanmak için uğraştım uyanamadım. meğerse rüya değilmiş bus eferde dedim ki " ben deliyim. " aslında, bunun en büyük sebeplerinden biri de ekşi sözlük! myspace diye arattım ekşide aga baktım adamlar benim hissettiklerimi yazmış! " siteye girdim üyeliğime bakayım dedim benden başka kimse yok! " falan yazanlar vardı orada iyice çıldırdım o gün o hayvan gibi uyku hapları kanımda uyuyamadım! komiklik olsun diye anlatmadım ama böyle saçma bir şey mi olur ya! aylardır unutamıyorum o hissiyatı...

• Fıstıklı olsun

Yazıp elli tane artı alabilirim ama yapmıycam. Geçmiş olsun uyku ilaçları kullanma bence yan etkileri çok fazla problemlerinin kaynağı da o olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlerden çok soru gelebilir

• Bence dünyanın en farklı hikayesi degil, pişmanım galiba.

• DH yerine MySpace mi girdin

Tabi yalnız hissedersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam alanı

Anlat pampa dinliyoz

• geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son Durum : Hastaneye yattım ama bir düzelme yok.

• okumadım ama bana göre en sıradışı hikaye şudur:
    bir kızı sevdim, o da beni sevdi.

• Ne anlattığını kendi bile anlamamış bence okursanız 2 dakikanıza yazık olur. Merak ettim okudum pişmanım.
  • Büyük geçmiş olsun. Allah şifa versin hocam dikkat edin kendinize.

• delisin sen delisin sen bro bende antidepresan aliyorum valla ruyalar cok gercekci oluyor gecen seratonin krizine girdim herhalde mal gibi 8-9saat yatakta telefonla ugrastim durdum, insanin ne yemek yiyesi geliyor ne baska bir sey yapasi icim daraldi ciktim disari kostum catlayacaktim evde oturmaktan

bide insan yorulmayinca uyuyamiyorda..

ikimizede gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

delisin sen delisin sen bro bende antidepresan aliyorum valla ruyalar cok gercekci oluyor gecen seratonin krizine girdim herhalde mal gibi 8-9saat yatakta telefonla ugrastim durdum, insanin ne yemek yiyesi geliyor ne baska bir sey yapasi icim daraldi ciktim disari kostum catlayacaktim evde oturmaktan

bide insan yorulmayinca uyuyamiyorda..

ikimizede gecmis olsun

Sağol hocam. 50 - 100 MG. De pek bir şey olmaz ama 300 MG beni benden aldı o neydi bea gece gece aklıma geldi tırstım yine.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.