Şimdi Ara

Çocuk durduk yere kafa attı burnum kırıldı tanzimant alırmıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 16daha önceden tartışdığım çocuğu bugün yanımda sevgilim varken 10kişi ile gördüm çocuk geldi sen bana ogün bağırdın bunlarda benim arkadaşım dedü çocuğa yanımda kıx var ayıp demeden kafa attı yanındakilerde yumruk felan attı hastaneye gittim burnum kırılmış darp raporu alıp çocuk şubeye gittin annem ve babamla şikayetçi oldum anlattım güzelce kafan atan çocuğu yumruk atan çocuğu bide orda bulunan görgü tanığını aldılar şimdi ben dava açtım haklıyımda annesi aradı ağlıyodu yalvardı gereği neyse yapalım vs. Dedi kafa atan çocuk mesaj atıyo kardeşim çekiyo yalvarıyo ama şimdilik devam şikayete tazminat alabilirmiyim ve nasıl alabilirim bide ben bu çocuğu dövdürsem ben dövmesem bana sıkıntı olurm6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Csb ama süründür herifi

• Kizin tepkisi noldu

• Bırak mahkemelerde sürünsün.

• Tazminat al , süründür.

• Surundur kardesim.

• Tanzimat değil ıslahat alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tanzimat

• tazminat ağır olur ama biraz ağlasınlar sürünsün nedir bu serserilerden çektiğimiz adam olamıyorlar mı bu kadar mı zor anlamadım.
  • Tanzimant değil divan bile alırsın
  • Çocukda az bişe delikanlılık yok 2hafta önce çıkışına gelcem dedi ses seda yokdu tek gördü geldi atladı

• quote:

Orijinalden alıntı: XxTRUCKxX

Arkadaşlar yaşım 16daha önceden tartışdığım çocuğu bugün yanımda sevgilim varken 10kişi ile gördüm çocuk geldi sen bana ogün bağırdın bunlarda benim arkadaşım dedü çocuğa yanımda kıx var ayıp demeden kafa attı yanındakilerde yumruk felan attı hastaneye gittim burnum kırılmış darp raporu alıp çocuk şubeye gittin annem ve babamla şikayetçi oldum anlattım güzelce kafan atan çocuğu yumruk atan çocuğu bide orda bulunan görgü tanığını aldılar şimdi ben dava açtım haklıyımda annesi aradı ağlıyodu yalvardı gereği neyse yapalım vs. Dedi kafa atan çocuk mesaj atıyo kardeşim çekiyo yalvarıyo ama şimdilik devam şikayete tazminat alabilirmiyim ve nasıl alabilirim bide ben bu çocuğu dövdürsem ben dövmesem bana sıkıntı olurm6

Şuanda inanamıyorum ve inanmak istemiyorum Bir DH linin kız arkadaşı varmış beyler kıyamet kopabilir.

• KatipBey kullanıcısına yanıt
    Yani öyle yada böyle şikayet açıldı mahkemeye çıktık ozaman ne demeliyim manevi ve maddi olarak tazminat için

• Sakın çocuğu dövdürme.

• arkadaslarimin yaninda onurum kirildi ve psikolojim alt ust oldu dersen sinirli ehliyetsi oldugundan annen baban manevi tazminat davasi acabilir cocugum boyle boyle diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefhum-ıMuhalif -- 4 Aralık 2015; 0:18:55 >
  • Sakın affetme. Gelen parayla ps4 alırsın

• Tanzimant olsa duramazsın

• Csb gibi geldi.Eğer doğruysada bi kafada ben sana çakayım.Adamdan durduk yere dayak yiyiorsun halen daha avukat dava işlerinden bahsediyorsun.

Yok mu böyle 2-3 sağlam arkadaşın? Alın çocuğu bir yere sizde ağzını yüzünü kırın.Sonuçta haklı olan sensin..

• sakın dövdürtme mahkeme ile süründür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxTRUCKxX

Arkadaşlar yaşım 16daha önceden tartışdığım çocuğu bugün yanımda sevgilim varken 10kişi ile gördüm çocuk geldi sen bana ogün bağırdın bunlarda benim arkadaşım dedü çocuğa yanımda kıx var ayıp demeden kafa attı yanındakilerde yumruk felan attı hastaneye gittim burnum kırılmış darp raporu alıp çocuk şubeye gittin annem ve babamla şikayetçi oldum anlattım güzelce kafan atan çocuğu yumruk atan çocuğu bide orda bulunan görgü tanığını aldılar şimdi ben dava açtım haklıyımda annesi aradı ağlıyodu yalvardı gereği neyse yapalım vs. Dedi kafa atan çocuk mesaj atıyo kardeşim çekiyo yalvarıyo ama şimdilik devam şikayete tazminat alabilirmiyim ve nasıl alabilirim bide ben bu çocuğu dövdürsem ben dövmesem bana sıkıntı olurm6

Benden blok aldın knk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.