Şimdi Ara

coca-cola 200 ml depozitolu cam şişe kola adet/0.38 kuruş ( bedava kampanyası bitti) adet 0.50 kuruş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
9
Favori
22.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ne kadar sıcaktır siz karar verirsiniz ama paylaşmak istedim sizinle.

    Coca cola da cam şişede olanının daha lezzetli olduğunu biliriz hepimiz.bayadır bunu araştırıyordum; şu kahvelerde, lokallerde satılan cam şişe depozitolu kolaları. Kısa araştırma sonucu bazı büfelerin sattığını öğrendim.

    200ml depozitolu cam şişe: 0.75 kuruş. Şişeyi geri götürdüğünüzde 0.25 kuruş depozito farkını alıyorsunuz ve 0.50 kuruşa geliyor adet fiyatı. Ayrıca kapaklarda bedava da çıkıyor.

    Yakınımızda bir bakkal var geçen 24'lü bir kasa aldım.

    24'lü kasa: 24×0.75= 18 tl
    24×0.25= 6 tl( şişeleri götürdüğünüzdeki depozito iadesi)


    18-6=12( 24 tane şişe kola adet fiyatı 0.50 kuruş)

    Ayrıca her kasada en az 6 tane bedava çıkıyor. 3 tl de bu bedavaları sayarsak 12-3=9 tl. Sonuç olarak 24 tane şişe kolayı 9 tl ye almış oluyoruz. Adet fiyatı/0.37 kuruş oluyor.

    Ha bunu niye paylaştım? Ben gibi 1 veya 2 litrelik almayıp kutu kola alıyorsanız veya cam şişede içmeyi seviyorsanız cok iyi bir fiyat. Marketler 200 ml cam şişeyi 1.30 kuruştan, 250 ml cam şişeyi 1.75-2 tl arası satmaktadırlar. Ayrıca emin olun ki daha az kola tüketiyorsunuz. Haftada 1 kasa alıyorum evde 4 kişiyiz ve 4.8 lt'ye denk geliyor. Litrelik aldığımızda daha çok tüketiyoruz.

    Birkaç fotoğrafla destekkeyelim yazımızı.

    Detaylıca yazdım. Sorusu olan pm atabilir.

    http://imgur.com/OgijRgc
    http://imgur.com/AdKU0DB

    Edit: kaoaktan çıkan bedava kampanyası bitti. Adet fiyatı 0.50 kuruş. Kasasında 24 adet var. Kasa fiyatı 12 tl. Fiyat yine çok uygun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 24 Eylül 2014; 20:28:12 >







  • Forumda kapağını daha pahalı satıyorlar. Kırmızı kasa bitmeseydi kapak fiyatına kasa kasa alınırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün bakkallarda aynı fiyata bulabilir miyiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey yavrum gençliğmiiz geldi aklıma. kolasına maç yapıp bakkaldan bu kolalardan alıp içierdik bakkalın önünde oturup. tabi resimdeki değildi benim dediğim 250 ml idi. o da depozitoluydu. hey gidi günler. bu arada bakkallardan bişi almayalı herhalde 10 yılı geçmiştir. sadece çok sıkışınca ekmek alıyorum o da bakkaldan biraz daha büyükçene çakma arket gibi bi yerden. en dandik suyu bile marketten alıyorum kusura bakmasın bakkallar bimde a101 de 25 kuruşa satılan suya 50 kuruş 75 kuruş hatta 1 lira veremem. sadece ekmek heryerle aynı fiyat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moral83

    Bütün bakkallarda aynı fiyata bulabilir miyiz ?

    Eğer depozitolu 200 ml satıyorlarsa bulabilirsiniz. Fiyat aynı. Zaten kapakta 0.50 kuruş diye yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 tane alındı 6 da bedava çıktı bu 6 bedavadan da 2 adet bedava çıktı, toplam 32 adet ediyor

    Verilen para 18tl verildi 6 tl 24 kolanın depozitosu,2 tl de bedavanın depozitosu 8 tl 18-8=10 tl verildi 32 adet kolaya
    32 tanesi 10 liraya geliyor, Adet Fiyatı/0.31 kuruş oluyor,

    Şans faktörüne göre adet fiyatı 29-32 kuruş arasında değişebilir,
  • yalnizkimse Y kullanıcısına yanıt
    Aynen.

    Bi aldığımda 8 tane çıkmıştı. En az 6 çıkıyor. Dediğim gibi daha az tüketiliyor ve tadı diğer petlere göre çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bunun tadı güzel değil kırmızı etiketli uzun şişeden satılan yer varmı bildiğiniz
  • güzel bir hesaplama ve tavsiye ama normalde sizin de dediğiniz gibi depositolu 75 kuruşa satmaları gerekiyor ama normal fiyatına satabilen bir yer bulmanın zor oldugunu düşünüyorum.yoksa hiç kuşkusuz sıcak ve keyifli bir fırsat.
  • bu ürün her bakkalda yok ki..olsada 1 tl den satıyorlar genelde. eğer arkadaşın belirttiği gibi satılıyorsa fırsat fena sayılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paradoks01

    bu ürün her bakkalda yok ki..olsada 1 tl den satıyorlar genelde. eğer arkadaşın belirttiği gibi satılıyorsa fırsat fena sayılmaz.

    Ankara/batıkentte biliyorum birkaç yer. Her mahallede vardır. Kısa bir araştırma sonucunda bulunabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolanın zararlı ayrı bir konu, fiyat cok iyi
  • On numara sıcak fırsat bi o kadar da zararlı tabi

    Alıp da kasayı 2 günde bitirecekler hiç bulaşmasın bence
  • bizim burda depozito 50 kuruştu bi ara
  • Arkadaşlar çalıştıgım yere kolacı gelirdi bu şişede satılanların tadı en iyisiymiş diğerlerinden farklı derdi hep ben kola içmiyorum ama ozamanlar içiyordum cidden farklı bir tadı var şişedekinin .

    içinden çıkan bedava kapaklara gelirsek o belli olmuyor ben kıraathanede çalışırdım her hafta 25 30 kasa kola fanta alırdık şişe bazen 1 kasanın hepsi bedava çıkıyordu bazen 1 kasadan hiç bedava çıkmıyordu o şans işi arkadaşlar.
  • bugün çağdaş marketlerde gördüm depozitosuz 200 ml caM ŞİSE 1 TL'Dİ.
  • cam sise 2 kisim. 200 ve 250ml. 200 olanin tadı çöp. 250ml tadi guzel ama kutudan bile pahali.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz olduğu düşünülen paylaşılan konulara fetva vermek için gelenler var. kullanmıyorsanız içmiyorsanız ayran fırsatlarına bakın. önce sigarayı bıraktırın millete. ben kolayı çok severim ama zararından dolayı evde yarımşar bardak içiyoruz 1 litrelik kolanın bile yarısı asidi kaçınca çöpe atıyoruz bu bizim için müthiş fikir oldu cidden bugünden itibaren uygulayacam bakkallarda çok yakın hiç sıkıntı değil. kutu kola çok pahalıya geliyor fakat bu hiç aklıma gelmedi mükemmel fikir. soda fiyatına taze kola içecez.
  • valla bence çok iyi fırsat.

    akşam iş çıkışı birkaç market gezerim. varsa alırım 1-2 kasa.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.