Şimdi Ara

coca-cola 200 ml depozitolu cam şişe kola adet/0.38 kuruş ( bedava kampanyası bitti) adet 0.50 kuruş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
9
Favori
22.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emreeeeee

quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Ben bizim bakkal ile anlaştım, 2 kasa aldım, şişeleri ve bedavalarıda alacak bakalım neler çıkacak :)

İzmir in herhangi bir ilçesinde bu fiyattan bulan varmı acaba?
    Sorduğum bakkallar arazında en ucuz 1 Tl diyen oldu.

Karşıyaka'da mevcut istersen tam adres verebilirim. Kapakta 50 kuruş yazıyor. Ama 25 depozite alıyorlar 75'e geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreeeeee

quote:

Ben bizim bakkal ile anlaştım, 2 kasa aldım, şişeleri ve bedavalarıda alacak bakalım neler çıkacak :)

İzmir in herhangi bir ilçesinde bu fiyattan bulan varmı acaba?
    Sorduğum bakkallar arazında en ucuz 1 Tl diyen oldu.

Karşıyaka'da mevcut istersen tam adres verebilirim. Kapakta 50 kuruş yazıyor. Ama 25 depozite alıyorlar 75'e geliyor.

Harika olur adres. Haftada 1 gidiyorum o tarafa.
    Depozitoyu iadesini sonra veriyormu peki bakkal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emreeeeee E kullanıcısına yanıt
    Veriyor tabii, kapaktaki bedavalarıda veriyor.
    Altınyol'dan Karşıyaka'ya giriyorsunuz, dümdüz iskeleye doğru değil de hemen sağ tarafta Alaybeye ayrılan bir yol var oraya giriyorsunuz. Sol tarafta Motorcu, sağ tarafta kocaman lastikçi var.
    Onları geçince az ilerde köşede MARKETİM diye alışveriş merkezi var.
    İstersen telefonunu veririm akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Ankara batıkent civarında arayan varsa satan bakkalların adreslerini verebilirim.

Tam adres verirsen iyi olur

Mesa metro istasyonunun 100 metre ilerisinde çilek market var.orası satıyor.

Birde batıkent/çakırlar'da orman market var bulvar üstünde orası satıyor.

Eyvallah..
    Çakırlarda Bulvar... Aktif Kolejin bulunduğu büyük yolmu..?

Evet aynen öyle. Yunus göbekten çevre yoluna doğru giderken sol tarafta kalıyor. Aktif koleji geçin 200 mt sonra solda.

• Saol dostum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saol dostum...

Batıkentte mi oturuyorsununuz.

• istanbulda yok bildik biyerde heralde. bakkalda olması ilginç.
    en iyisi bu aslında. canın çekince az içmiş olursun. hemde cam iyiymiş.
    normal kolada glukozmu şekermi vardı? yeniler bilmez ama şekerli eski aburcuburlarla yeni glukozlu yapay şeyler arasında bariz lezzet sorunu var sağlıklı olmamasını geçersek. glukoz baskın şeker tadıyla yediğin şeyin tadını almanı da önlüyor bence. miktarını tutturamıyorlar. eski lezzet 9kat ülker gofret aldım geçen iğrenç tatlıydı. yazık dedim içimden. ülker shoptaki kglık gofret çok güzeldi 1sene önce aldığımda. umarım onuda bozmamışlardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Saol dostum...

Batıkentte mi oturuyorsununuz.

Eryaman...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oraya özel mi hocam sadece bi soruverseniz belki pazarlamacıdan bilgi alır bakkal çok iyiymiş fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Oraya özel mi hocam sadece bi soruverseniz belki pazarlamacıdan bilgi alır bakkal çok iyiymiş fiyat

Her yerde aynı fiyat. Kapağı üstünde yazıyor zaten 0.50 kuruş diye.

• 300 ml şişeler var onlarda bir harika.
  • Cortladık hocam bedava kapak kampanyası bitmiş ve şişesi 1 tL olmuş :)
  • Kesinlikle alicam tesekkurler

• anadolu yakasında göztepe tarafında satan biryer bilen varsa haber verebilir mi ?
  • İlk mesaj güncel.

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Ne kadar sıcaktır siz karar verirsiniz ama paylaşmak istedim sizinle.

Coca cola da cam şişede olanının daha lezzetli olduğunu biliriz hepimiz.bayadır bunu araştırıyordum; şu kahvelerde, lokallerde satılan cam şişe depozitolu kolaları. Kısa araştırma sonucu bazı büfelerin sattığını öğrendim.

200ml depozitolu cam şişe: 0.75 kuruş. Şişeyi geri götürdüğünüzde 0.25 kuruş depozito farkını alıyorsunuz ve 0.50 kuruşa geliyor adet fiyatı. Ayrıca kapaklarda bedava da çıkıyor.

Yakınımızda bir bakkal var geçen 24'lü bir kasa aldım.

24'lü kasa: 24×0.75= 18 tl
    24×0.25= 6 tl( şişeleri götürdüğünüzdeki depozito iadesi)

18-6=12( 24 tane şişe kola adet fiyatı 0.50 kuruş)

Ayrıca her kasada en az 6 tane bedava çıkıyor. 3 tl de bu bedavaları sayarsak 12-3=9 tl. Sonuç olarak 24 tane şişe kolayı 9 tl ye almış oluyoruz. Adet fiyatı/0.37 kuruş oluyor.

Ha bunu niye paylaştım? Ben gibi 1 veya 2 litrelik almayıp kutu kola alıyorsanız veya cam şişede içmeyi seviyorsanız cok iyi bir fiyat. Marketler 200 ml cam şişeyi 1.30 kuruştan, 250 ml cam şişeyi 1.75-2 tl arası satmaktadırlar. Ayrıca emin olun ki daha az kola tüketiyorsunuz. Haftada 1 kasa alıyorum evde 4 kişiyiz ve 4.8 lt'ye denk geliyor. Litrelik aldığımızda daha çok tüketiyoruz.

Birkaç fotoğrafla destekkeyelim yazımızı.

Detaylıca yazdım. Sorusu olan pm atabilir.

http://imgur.com/OgijRgc
    http://imgur.com/AdKU0DB

Edit: kaoaktan çıkan bedava kampanyası bitti. Adet fiyatı 0.50 kuruş. Kasasında 24 adet var. Kasa fiyatı 12 tl. Fiyat yine çok uygun.

her yerde 1 lira bu kolalar.
    bedava kampanyası 2015 e kadar olması lazım

• Yaz sezonu açılınca yine başlayacak.. ben İstanbul da buralarda sık görmüyorum ama görünce de 1.5 liradan satıyorlar tekini.. Mardin de öyle kazık değil en fazla 1 liradan satanlar var genelde 50 kuruştur yazın memlekete gittiğimde valla bu şişe+kampanya ile keyfediyorum hocam
  • quote:

Veriyor tabii, kapaktaki bedavalarıda veriyor.
    Altınyol'dan Karşıyaka'ya giriyorsunuz, dümdüz iskeleye doğru değil de hemen sağ tarafta Alaybeye ayrılan bir yol var oraya giriyorsunuz. Sol tarafta Motorcu, sağ tarafta kocaman lastikçi var.
    Onları geçince az ilerde köşede MARKETİM diye alışveriş merkezi var.
    İstersen telefonunu veririm akşam.

Hocam öncelikle teşekkürler
    Senin dediğin markete gittim. 26 Eylül günü, yaklaşık 1 hafta önce bedava kampanyası bitti fiyatada zam geldi dedi arkadaş.
    Fiyat 1tl olmuş depozito düşünce 0,75 oluyor.

Izmirde depozito düşünce 0,50 olan yer varmı bilen?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.