Şimdi Ara

CMSTACKER + GAZ SOĞUTMA PROJESİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
20.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Soğutma için araştırmalarımda unutmayacağım 1 durak olan bu konuyu gerçekten ve içtenlikle alkışlamak istiyorum.Büyük azimli ve kararlı arkadaşların exterem projeleri gerçekten umut verici.1 çırpıda okudum tüm topiği ve hayran kaldım diyebilirim.Eğer imkanlarım olursa bende buzdolabı buzluğunu pc ye adapte edicem.
    Şu anda proje ama sizleri gördükçe en kısa amanda gerçekleştirme şevki içeisindeyim.
    Gaza geldim dersem yanlış olmaz.Emeğinize sağlık.Ya biz halledicez bu işi yada Japonlar kalem kutusu büyüklüğünde kasa kapağının dışına takılabilecek 1 klima yapacaklar...Başka 1şi düşenemiyorum.
    Aynen dewam sonuna kadar...
  • ya arkadaşlar ben burda yeniyim çok güzel bir yer size bir sorsam komroser kalkmaya çalışıyor yanlız kalkamıyor termik kesiyor neden olabilirr
  • arbiter hocam nerdesin yaa beklioruz seni nzamandır...
  • projen güzel ama kasa baya bi ağır olacak !!!!! inş emeklerin boşa gitmez
  • Kompresörü nasıl soğutuyorsunuz acaba?
  • dayı sen ne yapıyorsun yafs deri dondurucumu yoksa cpu sogutmamı bu kadar abartmayalım yafs:)
  • ekran kartı ve çipsete bağlamayı düşünmüyomusun?
    birde gördüğüm kadarıyla tüm komponentler internalmi? yoksa dışarıya sarkan kablolar vb. varmı???
  • valla şaşırdım kaldım
  • Bilgisayarın içinde buzdolabı işte olay budur yani...

Eline sağlık... Ama bitmiş halini bir görseydik yan kapak komple açıkken ne kadar ufak bir sistem olduğu daha iyi canlanırdı gözümüzde diye düşünüyorum... SU soğutmayla yeni yeni lgilenmeye başladım bunlar beni çok aşsada makine mühendisi olarak oldukça ilgimi çekti diyebilirim...
  • öncelikle eline saglık güzel çalışma ama bir sorum olacak böle bişi bneimde aklıma gelmişti ama cpu ertafın da terleme yapacagından endişeliydin sende öle bi sorun oldumu
  • eğer amaç miyendislikse (bizim hoca böyle der miyendis) bence bunu biraz daha küçük ve ekonomik yapmak lazım çok yer kaplıyor ve kullanışsız eğer 15derece düşürmek için bunu yapacaksak gerek yok bence biraz daha düşünülmeli
  • komressör en küçük ve en ekonomik olandan zaten daha küçüğü yok gibi

kasanın içinde duruyor tabi bu her sradan watandaşın kullanacağı iş deil extreme

cpu masa üstünde + 30 da çalışacağına -30 da çalışıyo 60 derece çok büyük 1 fark bence bu gene soğutmaya ihtiyacı olan kullanıcıları ilgilendiriyo

bu olay herkez kullansın her eve lazım mantığıyla yapılmıyo zaten
  • Bu konuyu ilk defa görüyorum DÜNYA DH OVERLOCK REKORU DİYEBİLİRİZ BUNA çok şaşırdım valla türkiyede böyle overlockçular varmı be helal olsun gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 20 Mart 2008; 16:24:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

hort

Ali, ne günlermiş ya, özledim valla.

Arbiter demişki 10 ağustos 2006:
    malesef bu amd ye benzemiyor resmen canımı çıkardı soket etrafı ve yapısı izoleyi aşırı zorlaştırıcı yapıda kaçgündür çare bulmaya uğraşıyorum ilk iki gün problemsiz idi soket yapısının girinti çıkıntısı soket içinde hava kalma miktarını arttırıyor pin yapısı da bir başka dert azdaha soketin içine ediyordum zor kurtardım çok hassasmış sonradan farkettim
    frozenden getirttiğim elastik macun arka kısma mükemmel uydu ama üst soket kısmında büyük bir sorun çıkmasına neden oldu aralıkların çokluğu ve darlığı macunun tam nufuz etmesini zorlaştırıyor

sonra bu alıntı nerdeyse yarım sene olmuş şimdiki benim yazdığım yazı 3 yıl olmuş yani arbiter sonuç oldumu tam olarak bittimi bi resim koysan diyorum yoksa bi kaza filan olmadı değilmi malzemeler inşallah sağlamdır hayla cevaplarınızı bekliyorum

• bende üşenmesem bahadan alıp modifiye ettiğim vaterboksun fotolarını koyucam
  • şerefsizim bu benim aklıma gelmişti
  • ne güzel sen düşündün biz ürettik kullanıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.