Şimdi Ara

CMSTACKER + GAZ SOĞUTMA PROJESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
20.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arbiter o resimdeki aletin adı nedir ya alıcamda adını bilmiyorum ucunda keski varya
  • dremel ucundaki aparatlar yanında geliyor fazladan 5-10 tane.
  • abi onlar ilgili satış yeri olarak link varsa yollarmısın

kaç watt tır ve fiyatları nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cash -- 26 Temmuz 2006; 23:33:25 >
  • karaköy perşembe pazarından aldım.
    yol üstünde ki tezgahlar da görürsün her yerde var.
    yada koçtaş gibi büyük alışveriş yerlerinde bulabilirsin.
  • kusura bakmayın son soru fiyatı nedir
  • 30-40ytl civarında
  • sağolasın
  • Güzel bir çalışma , kolay gelsin.
  • teşekkürler
    evet sonunda dün geçe çok riskli olan son dönüş bölümünü %50kaynak %50 powermix ile halledip kurumaya bıraktım akşama gazı veriyoruz artık
  • abi hala cevap alamadım ben göremedim başka yerde..

yaptığın dünyada bir ilk değilmi?
  • akşama dananın kuyrugu kopuyo yani haa..hadi bakalım ali abi gazan mübarek olsun..başarılı bi çalışma oldugundan eminim ben..
  • hadi hayırlısı bakalım...
  • hocam merakle bekliyoruz inşallah sorunsuz bir şekilde halledersiniz
  • bi sorun çıkmadı inş.????
  • ilk gazı verdim çok kısa sürede -38 i gördü 1/6 lg ile ama düşündüğüm başıma geldi r22 ye dayanamayıp çabucak kendini kitledi yarın mecburi 134a alıp denemelere devam edicem performans baya bir düşecek, yinede -25 -29 civarı bile olsa kasa içinde bu dereceler benim için yeterli olacak kanaatindeyim.
    şunu da belirteyim bu komprasör harbi çok hassas elimden birçok komp geçti ıncık cıncık ettim bu ille r134a diye tutturan tek komp 134ü görünce paşalar gibi çalışıyor. yarın inşallah dize getireceğiz bakalım

CMSTACKER + GAZ SOĞUTMA PROJESİ

CMSTACKER + GAZ SOĞUTMA PROJESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 28 Temmuz 2006; 2:48:44 >

• arbiyer hala bkliyorum abi haberlerini :)
  • sorma hoca daldık işlere güçlere anca kendimize yaparıbiliyoruz böyle gece vakitlerinde
  • -38 güzelmiş inşallla r134a gazında cok düşmez performance cok güzel olmus yeni gaz ilede bi görsek bari şu aleti
  • Hocam inşallah bu sefer başarılı olursunuz hakikaten çok merak ediyorum sonucu
  • arbiter bu -34 sıcaklık değeri işlemcinin normal çalışma sıcaklığının çok altında bir değer değilmi.. yani bu durum bence bir proplem oluşturur gibi duruyor. gerçi işlemçi ile coolant arasında ortalama bir sıcaklık degeri oluşacak ama bu degerin ideal sıcaklık degerine yakın veya tam deger olaması biraz güc gibi duruyor. bu durum için bir hesaplama yaptınmı? aydınlatırsan sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.