Şimdi Ara

CMSTACKER + GAZ SOĞUTMA PROJESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
20.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbiter

ayıpsın meke boş durmadık yav.
    boşta -33
    bilgisayara takılı iken -25 idle blok yükte -20 -18 ye gerileyebiliyor voltaja göre değişiyor 1.5v ile alınan sonuçlar.
    cpu yükte +2 ye kadar çıktığı oldu -25 blok seyrederken cpu idle -17 civarı. şuan benim için tatminkar bakalım ısınmayan core duo2 ile neler olur
    sende bizi iyice acemi yaptın ya alacağın olsun

ayıpsın, sen bizim laborantımızsın
  • ali.. görüşelim, arayı açmıyalım bak balık var evde, mezgit..

• dur hele bi gelsin bakalım şu yeni sistem testler le birlikte olay netleşir şuan soğutma beklemede bu bekleme yüke göre kondanser ekleme veya extra birşeyler gerekebilir ondansonra gelsin 4ghz günlükler
  • şimdi sen zamanında "burayı msn'e çevirdiler" demiştin unutmadım

ama mezgit vasa Burakçım, bende gelenzi
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

şimdi sen zamanında "burayı msn'e çevirdiler" demiştin unutmadım

ama mezgit vasa Burakçım, bende gelenzi

abi başımın üstünde yerin var biliyon
  • Emeğine sağlık Arbiter.Güzel çalışma.
  • ne oldu, kaç gündür tık yok?
  • var var daha dün takabildim sisteme
    ama yeni corduo heycanı bunu biraz gölgede bıraktı.
    şuan aparatın %50 si bitik vaziyette sisteme taktım corduo artık -c lerde ama boarc malesef ölçemiyor default voltaj ile 4ghz e yaklaşır belki voltajı düşürerek test ettim max gidebildiğim fsb yani 3400mhz civarı default oltajında altına indim soğutma yeterli geliyormu diye canavar gibi maşALLAH
    sistem şuan ucube heryerinden kablo sarkıyor güzel bi şekil yapıp fotolarım
  • Ne diyebilirim, tek söyleyebileceğim "ellerin dert görmesin arbiter" :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbiter

ayıpsın meke boş durmadık yav.
    boşta -33
    bilgisayara takılı iken -25 idle blok yükte -20 -18 ye gerileyebiliyor voltaja göre değişiyor 1.5v ile alınan sonuçlar.
    cpu yükte +2 ye kadar çıktığı oldu -25 blok seyrederken cpu idle -17 civarı. şuan benim için tatminkar bakalım ısınmayan core duo2 ile neler olur
    sende bizi iyice acemi yaptın ya alacağın olsun
     CMSTACKER + GAZ SOĞUTMA PROJESİ

ben sıcaklığı anlayamadım 239 göstermesinin sebebi ne acaba ?
    tüm yazıları okumadım o yüzden sorumun kusuruna bakmayı

• -17 civarı board ölçemiyor
  • dehşet bir çalışma olmuş muazzam yaw
    kesinlikle bravo
  • malesef bu amd ye benzemiyor resmen canımı çıkardı soket etrafı ve yapısı izoleyi aşırı zorlaştırıcı yapıda kaçgündür çare bulmaya uğraşıyorum ilk iki gün problemsiz idi soket yapısının girinti çıkıntısı soket içinde hava kalma miktarını arttırıyor pin yapısı da bir başka dert azdaha soketin içine ediyordum zor kurtardım çok hassasmış sonradan farkettim
    frozenden getirttiğim elastik macun arka kısma mükemmel uydu ama üst soket kısmında büyük bir sorun çıkmasına neden oldu aralıkların çokluğu ve darlığı macunun tam nufuz etmesini zorlaştırıyor.
  • hort

Ali, ne günlermiş ya, özledim valla.
  • ne oldu abi ses seda yok bitti mi bu iş artık burda? güzel işlere imza atmışsın çok güzel tebrikler sonsuz.
    işlemci bloğunun terlemesinin önüne nasıl geçtin ne olursa olsun bunun önüne geçemiyorum düşünce olarak. ne yaparsam yapiyim yine de bir yerden kaçıracağını düşünüyorum
  • vay hort cu mete
    ne günlerdi be inşAllah döneceğiz yeni tasarım ve projelerle daha büyük düşünüyoruz artık
  • allah sabır ve kuvvet versin, zihnini açık, şalomanın alevini parlak mavi etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

allah sabır ve kuvvet versin, zihnini açık, şalomanın alevini parlak mavi etsin.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.