ayıpsın meke boş durmadık yav. boşta -33 bilgisayara takılı iken -25 idle blok yükte -20 -18 ye gerileyebiliyor voltaja göre değişiyor 1.5v ile alınan sonuçlar. cpu yükte +2 ye kadar çıktığı oldu -25 blok seyrederken cpu idle -17 civarı. şuan benim için tatminkar bakalım ısınmayan core duo2 ile neler olur sende bizi iyice acemi yaptın ya alacağın olsun
ayıpsın, sen bizim laborantımızsın
ali.. görüşelim, arayı açmıyalım bak balık var evde, mezgit..
dur hele bi gelsin bakalım şu yeni sistem testler le birlikte olay netleşir şuan soğutma beklemede bu bekleme yüke göre kondanser ekleme veya extra birşeyler gerekebilir ondansonra gelsin 4ghz günlükler
şimdi sen zamanında "burayı msn'e çevirdiler" demiştin unutmadım
ama mezgit vasa Burakçım, bende gelenzi
quote:
Orjinalden alıntı: meke
şimdi sen zamanında "burayı msn'e çevirdiler" demiştin unutmadım
ama mezgit vasa Burakçım, bende gelenzi
abi başımın üstünde yerin var biliyon
Emeğine sağlık Arbiter.Güzel çalışma.
ne oldu, kaç gündür tık yok?
var var daha dün takabildim sisteme ama yeni corduo heycanı bunu biraz gölgede bıraktı. şuan aparatın %50 si bitik vaziyette sisteme taktım corduo artık -c lerde ama boarc malesef ölçemiyor default voltaj ile 4ghz e yaklaşır belki voltajı düşürerek test ettim max gidebildiğim fsb yani 3400mhz civarı default oltajında altına indim soğutma yeterli geliyormu diye canavar gibi maşALLAH sistem şuan ucube heryerinden kablo sarkıyor güzel bi şekil yapıp fotolarım
Ne diyebilirim, tek söyleyebileceğim "ellerin dert görmesin arbiter" :)
quote:
Orjinalden alıntı: arbiter
ayıpsın meke boş durmadık yav. boşta -33 bilgisayara takılı iken -25 idle blok yükte -20 -18 ye gerileyebiliyor voltaja göre değişiyor 1.5v ile alınan sonuçlar. cpu yükte +2 ye kadar çıktığı oldu -25 blok seyrederken cpu idle -17 civarı. şuan benim için tatminkar bakalım ısınmayan core duo2 ile neler olur sende bizi iyice acemi yaptın ya alacağın olsun
ben sıcaklığı anlayamadım 239 göstermesinin sebebi ne acaba ? tüm yazıları okumadım o yüzden sorumun kusuruna bakmayı
-17 civarı board ölçemiyor
dehşet bir çalışma olmuş muazzam yaw kesinlikle bravo
malesef bu amd ye benzemiyor resmen canımı çıkardı soket etrafı ve yapısı izoleyi aşırı zorlaştırıcı yapıda kaçgündür çare bulmaya uğraşıyorum ilk iki gün problemsiz idi soket yapısının girinti çıkıntısı soket içinde hava kalma miktarını arttırıyor pin yapısı da bir başka dert azdaha soketin içine ediyordum zor kurtardım çok hassasmış sonradan farkettim frozenden getirttiğim elastik macun arka kısma mükemmel uydu ama üst soket kısmında büyük bir sorun çıkmasına neden oldu aralıkların çokluğu ve darlığı macunun tam nufuz etmesini zorlaştırıyor.
hort
Ali, ne günlermiş ya, özledim valla.
ne oldu abi ses seda yok bitti mi bu iş artık burda? güzel işlere imza atmışsın çok güzel tebrikler sonsuz. işlemci bloğunun terlemesinin önüne nasıl geçtin ne olursa olsun bunun önüne geçemiyorum düşünce olarak. ne yaparsam yapiyim yine de bir yerden kaçıracağını düşünüyorum
vay hort cu mete ne günlerdi be inşAllah döneceğiz yeni tasarım ve projelerle daha büyük düşünüyoruz artık
allah sabır ve kuvvet versin, zihnini açık, şalomanın alevini parlak mavi etsin.
quote:
Orjinalden alıntı: meke
allah sabır ve kuvvet versin, zihnini açık, şalomanın alevini parlak mavi etsin.