Yüzbaşı
08 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme
Toplam: 59 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Kasayı yeni topladım Cooler master rck350 600w kasam anakart msı b150m bazooka işlemci i5 6400 ekran kartı asus gtx960 4gb ama kasaya 120mm eksoz fan almadım sadece işlemci fanı var oda stock fan diyeceğim oki ben 120mm ekzos fan almasam problem yaşarmıyım kasada arka üstte ve allta ve arka tarfta olmak üzere 3 adet ekzos fan girişi var bu arada kasa buhttp://www.coolermaster.com/case/mid-tower/k350-rc-k350-kwn2-en/ sizce eksoz fan almasam oyunları oynarken felan problem yaşarmıyım
Ekran farkı önemli değil fiyat farkı 10tl biri 23inç biri 23.6 tepkime süresi vp247h 1ms vc239h 5ms ama vatandaki arkadaş tepkime süresi çok önemli değil dedi ıps ledten daha kaliteli görüntü oyun içinde 1ms ile 5ms arasında gözle görülür bir fark olmaz dedi sizce hangisini almalıyım vc239 yeni teknolojileri varmış bu arada vp serisi eski modelmiş ne kadar doğru bilmiyorum bi yardım edin
Elimde asus gtx9604gb var monitörüm asus vs228de sadece vga analog giriş var ben hdmı yada dvı-ı çıkışlarından dijital çıkış almam içim hangi çeviriyici kullanmam gerekir (ucuz dvı to vga çeviricileri dijital değilmiş analog olarak veriyormuş vga girişine) anlaycağınız ben gtx960dan vgaya dijital çevirici arıyorum böyle bir çevirici varmıdır yardım ederseniz sevinirim

DVI-I nedir : (Entegre, dijital ve analog'u tek bağlantıda birleştirir)
Arkadaşlar turkcell kullanıyorum 500dk 1000sms 2gb 25tl ye internet yetmiyor acaba aveanın bu tarifesine geçilirmi bundan daha iyi faturalı veya faturasız tarife varmı (büyük fırsat 4gb paketi) diye geçiyo
Arkadaşlar turkcell den avea ya geçicem şu an konya merkezdeyim turkcelin hızı ortalama 10 ile 15mbit arası acaba konyada avea hat kullananar speed test yaparak bana hızlarını söyleyebilirmi
Proğramın sitesi :http://trinusvr.com/ Arkadaşlar şöyle bir site buldum plastik olan cardboardları pc ye wifi ve usb ile bağlayarak pc oyunlarını crysis2. amnesia. euro truck simulator. uçak similasyon oyunları kısacası 3d destekli oyunların hepsini oynamayı başarmışlar proğram yardımıyla bendede color cross un videodaki https://www.youtube.com/watch?v=nfyJSEQbfRA versionu var neyse eve geldim taktım usb yi android uygulamasını indirdim normalde ücretli ama ben burdan indirdimhttp://apkdownloader.co/apk/apps-apk/entertainment/trinus-vr-apk-v-1-9-2/ pc için olan proğramıda burdanhttp://oddsheepgames.com/trinus/# neyse kurdum telefona apk yi pc yede proğramı ama hiç bir şekilde videoda izlediğim her şeyi uyguladım telefonun ayarlarından (xperia z2) her ayarı yaptım ama proğramla telefonu bir türlü eşleştiremedim ama videodaki adam her türlü oyunu açıyor oynuyor benim sizden istediğim ingilizcesi iyi olan birinin bir kurulum videosu yada resimlerle anlatım yaparsa çok sevinirim (oculus rift kadar olamaz ama google cardboardı olanlar da bundan yararlanabilir düşünsenize 50tl aldığınız plastik google card boardları pc ye bağlayıp uculus rift gibi oyun oynayabiliyoruz half life bile oynamış videodaki arkadaş yardım ederseniz sevinirim aldığım hataların ss lerini atıyorum

Şimdi kasalar birebir aynı değilmi orası tamam ama içindeki bileşenlerinin farkı varmı örnek verirsek msı gt70 leptopun kartını msı üretiyor değilmi monsterin anakartını kim üretiyor peki birde kasanın üreticisi aynıysa kasada neden değişiklikler var kasa kalitesi hangisinin daha iyi fiyat olarak monster güzel ama içindeki bileşenleri kim yapıyor.
Msı ge70 pcimde 6 yada 7 adet ölü pixel var garantinin bitmesine 1 sene var teknik servise göndersem hemen değiştirirlermi ölü pixel olup garantiye gönderen varmı sorun çıkarmı ?
Arkadaşlar 2 gündür araştırıyorum ttnet sözleşmem 15 gün sonra bitecek uydunete yada ttnet hipernete geçmek istiyorum karar veremedim ikisininde fiyatları ve hızları vede kotaları aynı alt yapı olarak apartmanda ikiside var konya merkezde oturuyorum iki iss'ninde müşteri hizmetlerini aradım ikisininde kutuları yakın hatta yakınımdan ttnet için söylüyorum fiber geçiyormuş sizce TTNET mi UYDUNET mi

TTNET ; Yalın HİPERNET LİMİTSİZ (24 Mbps) - 75 GB AKN 59,90 TL 24 AY modem dahil değil
UYDUNET; Uydunet alana kablotv bedava (25 Mbps) - 75 GB AKN 59 TL 24 AY modem dahil değil
Arkadaşlar gelecek ay sözleşmem bitiyor 16mbit ulrta net kullanıyorum ölçümlerimde 14mbit çıkıyor müşteri hizmetlerini aradım hipernet çiftetelli kampanyası varmış onu önerdiler 65tl aylık modemle beraber modem farklıymş 120tl ymiş vdsl2 modemiymiş müşteri hizmetlerindeki bayan hattınız hibernet 24mbit destekliyor dedi ama ben 16mbit de bile ölçtüğümde 14mbit çıkıyor 16mbiti hat görmüyor şimdi bu hibernet 24mbite geçince ben 22mbit felan görsem yine iyi hızım kaç mbit olur ping değerleri nasıl olur geçmeye değermi
Hakkında
Meslek: Elektrik Teknikeri
İlgi Alanları: Pc,Ps3,Video Games,Msı,Android,Sony,Basketball,Techonolojy
Forum İmzası:
Sony Ps3 Slım - Sony Android Tv - Sony Xperıa Z2 -Creative 5.1
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Sony
Operatör
Türk Telekom
ISS
Uydunet
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
Steam
Ses Sistemi
Creative
Basketbol
Los Angeles Lakers
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 516
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 5.786 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.