Şimdi Ara

CMSTACKER + GAZ SOĞUTMA PROJESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
20.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kısmetse bugün yeni bir projeye başlıyorum cmstacker içine günlük bir gaz soğutma çalışması.
    sizlerle paylaşıp yaparken de bi aksilik olmaz ise beraber görerek yapacağız kaynak işlemlerinden montelemeye kadar.
    ilk bazı önemli olmaz sa olmaz paraçaların resimlerini vererek başlıyalım daha sonra extra parçalar eklenirse onları koymayı ihmal etmemeye çalışıcam.
    komprasör olarak son waterboxlarda kullandığım lg nsa43laeg 1/6hiç gaz soğutmada kullanmadım fakat çift kondanser kullanacağımdan problem çıkaracağını sanmam waterbox da yük çokdaha fazla olmasına rağmen çok güzel bir şekilde çalışmıştı gazda yük daha az ama 7/24 çalışması gerekiyor artık bakalım neler olacak. BİSMİLLAH deyip fotoları veriyorum ve start vermiş oluyoruz hergün yaptıklarımızı topik de resimli olarak açıklamaya çalışıcam
    topik de konu çerçevesinden çıkmadan atış serbesttir uygun yapılabilir görüşlere açığız

lg 1/6 lg nsa43laeg 1/6 komprasör. 70ytl
    tt su soğutma radyatörü, o artık kondanser 70ytl
    dönüş için teflon tabanlı çelik sarmallı boru 60cm 25ytl
    1 drayer(filtre) 1.5-2ytl
    1/6 kılcal 1.5-2ytl
    1 servis için sibop 2ytl
    servis boruları ve bar basıncını okuyacağımız ve ayar yaparken kullanacağımız manometre 50ytl
    gaz için gramaj ayarlı tüp 2lt 140ytl
    1lt 34a veya 22 gaz 16/8 ytl
    bakır blok + aparat malzemeleri 70ytl
    izole borular 2 adet 4ytl
    Prometeia Sealstring (izole macun) tr maliyeti 32ytl arkadaşa ısmarlatmış idim elden geldi. diğer masraflar girmedi işin işçine.

http://www.frozencpu.com/cas-337.html

404 power mix 7-8ytl
    epoxy(ismini ayrıyetten vericem) 5ytl

şimdilik bunlar, ama eski fiyatlar dolar kur dalgalanmasından sonra ne oldu bilmiyorum güncellemeye çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 29 Temmuz 2006; 12:22:50 >

• abi kolay gelsin..merak ve zevk ile takip edeceğim...senin açtığın bu konu ve anlatacakların kaçmaz...

konu başlığını ve konuyu açanı görünce direk heyecanlandım zaten.şu an işteyim resimleri göremiyorum...sistem izin vermiyor...

başarılar...

edit: evdeyim abi harika ya o sistemi sığdıracaksın ya helal olsun abi tebrik ederim..bizlere çok güzel örnek oluyorsun..bu yaptığın dünyada bir ilk mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 19 Temmuz 2006; 0:41:35 >
  • ali abi yine harika bir proje. inşallah sorun çıkmaz. kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizra

ali abi yine harika bir proje. inşallah sorun çıkmaz. kolay gelsin
    ali abi hayırlı olsun yav sonunda başladın yani kapalı kasa gaz soğutma bir çok kişinin hayali güzel olacak inşallah bitsin bakalım belki siparişte veririz sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

ali abi hayırlı olsun yav sonunda başladın yani kapalı kasa gaz soğutma bir çok kişinin hayali güzel olacak inşallah bitsin bakalım belki siparişte veririz sana

Alıntıları Göster
    Bence de güzel bir konu.Hayırlı olsun.Merakla bekliyoruz devamını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkacmaz

Bence de güzel bir konu.Hayırlı olsun.Merakla bekliyoruz devamını...

Alıntıları Göster
    bencede güzel bişy çıkacak inşallah.hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uxexes

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ali abi hayırlı olsun bitmişinide görmek isteriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Gaz Soğutma Hk.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjiNN

Ali abi hayırlı olsun bitmişinide görmek isteriz

Alıntıları Göster
    teşekkürler beyler genelde geceleri update yapmaya fırsatım olucak işten sonraki zamanlarda.
    gece ilk kaynakla kısmetse karşınızdayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 18 Temmuz 2006; 13:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbiter

teşekkürler beyler genelde geceleri update yapmaya fırsatım olucak işten sonraki zamanlarda.
    gece ilk kaynakla kısmetse karşınızdayım...

Alıntıları Göster
    r22 yi kaça doldurdun ya da aldın ? ben 15litrelik alıcam şmdi bitane her ewe lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CvB

r22 yi kaça doldurdun ya da aldın ? ben 15litrelik alıcam şmdi bitane her ewe lazım :)

Alıntıları Göster
    zamnlardan önce 14lt lik tüp 60ytl idi.
    şimdi ne oldu bilemem
  • quote:

şimdi ne oldu bilemem

Alıntıları Göster
    proje bittiiinde kasa tahmini kaç kg olcak???
  • quote:

şimdi ne oldu bilemem

Alıntıları Göster
    off abi yaa kasa cok güsel gözüküyo..kolay gelsin abi..biran önce bitirirsin isallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

20 yi bulur tahminim.
    komprasör 6-7 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 18 Temmuz 2006; 12:56:22 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

20 yi bulur tahminim.
    komprasör 6-7 civarı.

Alıntıları Göster
    Üst Konu yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Üst Konu yapalım

Alıntıları Göster
    Ali bey yine güzel bi projeye başlamıssınız... umarım herşey yolunda gider..konunun takipçisi olacağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savage

Ali bey yine güzel bi projeye başlamıssınız... umarım herşey yolunda gider..konunun takipçisi olacağız...

Alıntıları Göster
    umarım çabuk ve güzel olur başarılarmerakla beklliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uxexes

umarım çabuk ve güzel olur başarılarmerakla beklliyoruz

Alıntıları Göster
    ali abi süpre bir proje düşüncene hayranım acaba wb fiyatı kadarmı olur dahamı pahalı olucak??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 18 Temmuz 2006; 14:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: owbilo

ali abi süpre bir proje düşüncene hayranım acaba wb fiyatı kadarmı olur dahamı pahalı olucak??

Alıntıları Göster
    ali abi onlar ne oyle tupler falan dikkatli ol aman bı kaza olmasın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme

ali abi onlar ne oyle tupler falan dikkatli ol aman bı kaza olmasın....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

şuan ticari olarak bakmadığımdan bişi diyemem kendim için yaptığım bir proje sizle paylaşmak istedim.
    masraf olarak wb den pahalı onu anladım dün sır servis hortumlarına 100ytl ödedim
    komle bittikten sonra masrafları çıkarırım yaklaşık olarak, proje devamında da extra masraflar olacaktır.

bu kadar servis borusu niye derseniz tek blok düşünmüyorum dönüşün bir bölümünü low level olarak gpu dan geçirme düşüncem var bu yüzden fazladan 3 teflon tabanlı servis birde genel çelik servis borusu yaptırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 18 Temmuz 2006; 14:51:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

şuan ticari olarak bakmadığımdan bişi diyemem kendim için yaptığım bir proje sizle paylaşmak istedim.
    masraf olarak wb den pahalı onu anladım dün sır servis hortumlarına 100ytl ödedim
    komle bittikten sonra masrafları çıkarırım yaklaşık olarak, proje devamında da extra masraflar olacaktır.

bu kadar servis borusu niye derseniz tek blok düşünmüyorum dönüşün bir bölümünü low level olarak gpu dan geçirme düşüncem var bu yüzden fazladan 3 teflon tabanlı servis birde genel çelik servis borusu yaptırdım

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun cok guzel bir konu olmus bu işe heves eden herkese uzman birinden bilgiler alması için cok yararlı bir konu olucak gercekten bende sabırsızlanıyorum arkadaşlar gibi.. hem ekran kartına hemde işlemciye bu cok ilgimi cektım umarım başarılı olur..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.