Şimdi Ara

cmaxten sonra dizel otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam artık arabayı değiştirmeyi düşünüyor. şuan 2006 cmax ghia tdci var

yeni arabanın otomatik vites olmasını istiyor ve dizel olması iyi olur. 4 kişilik aileyiz ama boylar 1.75 civarı yani cmaxe zor sığıyoruz ona göre bir araç lazım.

otomatik olsa yeni cmax alıcaktık ama malesef yok.

c4 picasso hoşuna gidiyor ancak bi arkadaşı güzel değil bi tanıdığım çok çekti demiş.

MPV olması şart değil D sınıfı bir sedanda olabilir.

mondeo düşündüm ama 1.6da otomatik yok. latitude aynı şekilde...

birde 2002 model filan E200 ortaya attım ama çok sıcak bakmadı.

60-70tl arası bütçe ile ne tavsiye edersiniz?

• QQ

Otomatiği varsa tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

QQ

Otomatiği varsa tabi.

yok. zaten pek sevdiğim söylenemez suv tarzı araçları pek sevmiyorum hele çakmalarını hiç sevmiyorum :)

otomatiği yok dediğim tüm araçlar için geçerli not: 1.5 1.6 motorlarında yok.
  • Citroen Picasso, Peugeot 5008, Seat Altea XL
  • Benim de 2004 C-Max Tdci GHIA vardı ve onu ev almak için sattıktan sonra uzun süre otomobil gibi küçük veya içi dar araçlardan keyif alamadım.

Ya C-Max sınıfı olan dizel otomatik Fransızlar olacak ki onlar da Picasso, 3008/5008 ve G.Scenic;

ya da sedan bir araç olacak Fluence ya da Jetta gibi.

Benzin + lpg de olursa 2006/7 Accord alınabiliyor 40 TL civarına ve buradaki araçları 4'e katlar, 5'e böler :)

Zaten ilk alım sırasında 10 küsur bin TL kara geçtiğiniz için MTV için vereceğiniz farkı (bu yıl arada 300 TL gibi bir fark olacak) görmezsiniz bile.
  • chevrolet epica bakabilirsiniz bizde bonus ailesiyiz ben 105 kilo babam 120 annemde az degil tombis oda sigiyoruz rahat bir sekilde arka taraf diz mesafesi diger d sinifi araclara gire daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Benim de 2004 C-Max Tdci GHIA vardı ve onu ev almak için sattıktan sonra uzun süre otomobil gibi küçük veya içi dar araçlardan keyif alamadım.

Ya C-Max sınıfı olan dizel otomatik Fransızlar olacak ki onlar da Picasso, 3008/5008 ve G.Scenic;

ya da sedan bir araç olacak Fluence ya da Jetta gibi.

Benzin + lpg de olursa 2006/7 Accord alınabiliyor 40 TL civarına ve buradaki araçları 4'e katlar, 5'e böler :)

Zaten ilk alım sırasında 10 küsur bin TL kara geçtiğiniz için MTV için vereceğiniz farkı (bu yıl arada 300 TL gibi bir fark olacak) görmezsiniz bile.

teşekkürler.
    sedan olursa C sınıfından ziyade D olmalı iç mekan ferahlığı açısından.(fluence belki ama boş jettaya 60000hayatta vermem) hoş artık ben çok az biniyorum eskisi kadar geniş bir arabaya ihtiyaç yok ama yine sığamaz bizimkiler. ford yeni cmaxe yada mondeoya 1.6 tdci otomatik koysaydı keşke...

2. ele zorda ola ikna etsem bile lpgye mümkün değil bulaşmaz gibi geliyor :)

picassoyu araştırmak en mantıklısı sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: troy

chevrolet epica bakabilirsiniz bizde bonus ailesiyiz ben 105 kilo babam 120 annemde az degil tombis oda sigiyoruz rahat bir sekilde arka taraf diz mesafesi diger d sinifi araclara gire daha fazla

chevrolete karşı ön yargım var. dedemde cruze almayı düşünüyordu 2 sene önce aldırmadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 1 Ekim 2011; 22:30:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D sınıf otomatik ise 1.6 lt ye kadar

pejo 508 , citroen c5 tarzı araçlara bakın vites geçişleri biraz problemlidir ama zamanla alışılınabiliyormuş son olarak benim fikrik gel sana insignia 2.0 130 hp AT alak çok güzel otomatik vitesi var konfor + sarsıntısız....
    Biraz vergisi pahalı tek eksisi o........
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

D sınıf otomatik ise 1.6 lt ye kadar

pejo 508 , citroen c5 tarzı araçlara bakın vites geçişleri biraz problemlidir ama zamanla alışılınabiliyormuş son olarak benim fikrik gel sana insignia 2.0 130 hp AT alak çok güzel otomatik vitesi var konfor + sarsıntısız....

insignianın arkası dar değilmi? öyle okumuştum bi yerde ama binmedim hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

Sizin boyunuza göre dar değil dar olayı 1,80-85 den sonra başlıyor, arkada biraz tombiş aile olduğunuz için 3 kişi oturmanız sıkıntı olabilir bence gidin bir inceleyin çoğu araçtan daha şık bir araç......

• ya dikkatimi çekiyo artık herkes otm. vites araç istiyor... Eskiden parmakla gösterirdin şimdi ise her taraf bunlardan...Nissan Quasgai iyi bir seçenek olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

Sizin boyunuza göre dar değil dar olayı 1,80-85 den sonra başlıyor, arkada biraz tombiş aile olduğunuz için 3 kişi oturmanız sıkıntı olabilir bence gidin bir inceleyin çoğu araçtan daha şık bir araç......

düşününce 1.75 biraz az olmuş aslında :D ben 185 kardeşim ve babam 180 annem 170 filandır heralde. bugune kadar benim kullanırken arkama oturanın sığabildiği tek araç a6 oldu(onun dışındaki tüm araçlarda koltuğu sonuna kadar geri alıyorum. alışkanlık) GPde 4-5 parmak diz mesafesi kalıyor :D) araç güzel ona lafım yok. ama fiyatıda yüksek :D

ben mondeonun fiyatından yola çıkarak D sınıfına bulaştım 66000tl şuan ford.com.trdeki fiyatı hadi bide otomatik olsun dedim 70000tl ama daha üzerine çıkamaz sanırım. zaten cmax satılmaz büyük ihtimalle ya annem kullanır. yada ben gpyi anneme verip cmaxi alırım.

• c4 picasso güzel araba, içi baya geniş, çok rahat, donanım olarak yüksek. Tek sıkıntısı vites geçişleri, araba çok yığılıyor ve bir de direksiyonuna uyuz oluyorum.
  • Dediğim gibi gidin inceleyin test sürüşü yapın eyüpte ( eyüp devlet hastanesi yanı) maroto var opelin orada 2.0 130 hp dizel AT var gidin deneyin hemde..... En iyi fikri siz verirsiniz beyaz bir insignia çok şık oluyor ve indirim alabilirisniz genelde 72,000 tl ye bırakıyorlar bu birazda size bağlı.

Bence 508 ya da insignia arasında tercih edin mpv içinse bekleyin çoğu araç makyaj ya da kasa yeniliyor ( mercedes.....)
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

ya dikkatimi çekiyo artık herkes otm. vites araç istiyor... Eskiden parmakla gösterirdin şimdi ise her taraf bunlardan...Nissan Quasgai iyi bir seçenek olabilir.

otomatik büyük rahatlık bence... bende otomatik vites isterdim...
    cmaxi alırken de demiştim otomatik al diye ama bütçeyi aşmak istemedi. sonra dedeminki kullandıktan sonra bi dahaki arabam otomatik olcak demeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek

c4 picasso güzel araba, içi baya geniş, çok rahat, donanım olarak yüksek. Tek sıkıntısı vites geçişleri, araba çok yığılıyor ve bir de direksiyonuna uyuz oluyorum.

bunu öğrendiğim iyi oldu iyice bir test etmem lazım.
    direksiyona ve göstergelere bende uyuzum babama söyledim böyle böyle diye ama tepki vermedi

quote:

Dediğim gibi gidin inceleyin test sürüşü yapın eyüpte ( eyüp devlet hastanesi yanı) maroto var opelin orada 2.0 130 hp dizel AT var gidin deneyin hemde..... En iyi fikri siz verirsiniz beyaz bir insignia çok şık oluyor ve indirim alabilirisniz genelde 72,000 tl ye bırakıyorlar bu birazda size bağlı.

Bence 508 ya da insignia arasında tercih edin mpv içinse bekleyin çoğu araç makyaj ya da kasa yeniliyor ( mercedes.....)

izmirde varmı bilmiyorum ama listeye ekledim. 508e kısa süreli bindim(yarım saat kadar arka koltukta) beğenmedim içini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 1 Ekim 2011; 23:39:10 >

• quote:

Avensis 1,8 multidrive s güzel araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

1.8 benzinli aboo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 2 Ekim 2011; 0:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

Arkadas Dizel + otomatik istiyor yoksa benzinlide alternatif çok.........

• peugeot 508 1.6 e hdi veya passat 1.6 tdi bluemotion
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.