< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Cls350 için lastik seçimi???
-
-
PM'den bir mail adresi alabilir miyim ?
Lastik teklifi paylaşmak isterim.
-
Hocam öne yeni lastik takarsanız ne kadar abs de olsa ani frende önler daha sıkı kavrayacağı için özellikle uzun yolda aracın arkayı savurma riski çok yükseliyor. En ideali 4 lastik birden değiştirmek.
Bir diğer hususda kış lastikleri sıcakta fazla yumuşuyor ve tutunma yetisini kaybediyor. Sıcak havada kış lastiği kaza demek. Sıcakta kış lastiği sakız kıvamına gelir. Gene keza kış lastiklerinin yumuşak hamur yapısı sebebiyle ani frende ön aşırı kontrolsüz bir şekilde kavrayabilir, gene arkayı savurma riski var.
Eğer karda kışta buzda pek araç kullanmıyorsanız yaz lastiklerinden devam edin. Kış lastiği illa alacaksanız araca uygun 17" yeni jant ve lastik alabilirsiniz.
255/35 lastiğin en/yanak oranı. 18 ise jant çapı. Jant çapı aynı olsa bile genişliği farklı olabilir. 285 e 255 takılmaz normalde. Takılsa bile muhtemelen basık hondacılar gibi gezersiniz.
Ek olarak bayiiden fabrikaya sipariş verebiliyorsunuz sanırım ama fatura ne çıkar bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 30 Eylül 2022; 11:22:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben olsam runflat almazdım. Yazlık için spor contact7 çıktı bulunur mu bilmiyorum sanırım 19 dan başlıyor şuan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18 jantta sadece 245 45 ZR18 var. Benim insignia'ya alsam mı diye düşündüm de PremiumContact'ın 7si cıkmak üzere, onu beklemeye karar verdim.
-
Daha isabetli olur insignia için. Ben 6 kullanmıştım çok konforlu
Ben de eski aracım için cpc6 almıstım son derece memnundum. Bir tık uğultu yapıyordu belli bir hızdan sonra, o da müzik vs olunca rahatsız etmiyordu
-
diğer konunuzda duman meselesini okumuştum, geçmiş olsun, sonunda çözülmüş.
arka lastikler henüz yıl olarak yeni, genel olarak durumları da iyiyse sadece önleri aynı marka/model ile değiştirmek mantıklı bence.
arkalara 285 yerine 255 takılır belki ama görünüş soru işareti, ayrıca runflat bence de gerekli değil.
konu lastik modeli değil ama performans lastiklerinde favorim michelin pilot sport serisi, 4 lastik değiştirecek olsam direkt bunu tercih ederdim.
-
Çıkma kışlık veya uygun fiyatlı sıfır kışlık alıp yaza 4 adet kaliteli yazlık alarak devam ederdim.
İstanbul içi için böyle yapardım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün iki tane ön alayım bari dedim, bir kaç yere sordum, 255/40/18 pzero rft fabrika stoklarında bile yok, cinturato var bu ölçülerde, ön-arka desen farklı olacağı için istemedim, tam “as-kıza” geldik, lastikler de deli para olmuş bir set lastik 20-25 binlere geliyor, oda istediğim gibi değil.
Rft pek sevilmiyor ama, son bir ayda gecenin onunda dört kere lastikçi arayan biri için bence elzemdir, zira lastiklerden çıkanlar vida-çivi falan değil resmen civataydı…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konunuzu okuyacağım şimdi gördüm.
Ek olarak pirelli lastik tavsiye etmem hamuru çok çabuk gittiğini duydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 1 Ekim 2022; 7:31:43 >
hocam bulursaniz DWS06 tavsiye ederim. all season lastikler fakat high-performance. PS4 all season ayarinda bir lastik, michelin vs continental size kalmis ikisi de cok saglam lastik diyorlar.
ben DWS06 aldim cunku lastikleri degistirecegim zaman michelinler stokta yoktu, DWS06 uzmedi yaklasik 10-12k km oldu takali araca. fabrikadan gelen bridgestone RFTlere gore inanilmaz daha fazla yol tutusu, ozellikle islak kosullarda. daha karda kista denemedim ama kesinlikle tavsiye ederim. :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X